הערב ב-22 Dance4matioN ב-90FM

הערב ב-22 Dance4matioN ב-90FM../images/Emo188.gif

חגיגת ניינטיז עם: Don't you know 2007 infinity 2007 what is love 2007 think about the way 2007 Scooter ,Tina cousins ,Kelly llorenna ,Datura ,Pandora, The hitmen ועוד... כרגיל נחזור 6 פעמים לדאנס של שנות ה-90 עם: 1. Kim kay-lilali 2. Loft-hold on 3. Kristine w-land of the living 4. Malik from the oiuthere brothers-you don't know malik 5. Fragma-toca me 6. The vazana megamix various artist of volume 7
Dance4matioN- לא קלאב, לא סט ולא אלקצ'רוני
הבית החם והיחיד בישראל של היורודאנס, יורופופ, דאנסקור והאיטלודאנס
כל חמישי ב-22:00 ב-90FM ו-94.7FM אינטרנט: 90FM.TAPUZ.CO.IL HOT: ערוץ 308 YES: ערוץ 71

שאלה לי אליך... ../images/Emo221.gif

האזנתי לחלק מהתוכנית, בין לבין התפנתי קצת לצפות בביזיון של מכבי ועוד כמה סידורים.. מאיפה צצו הילדים האלה מהמתנ"ס? בחייאת דינק, מישהי אמרה שם רוק? הלו, זו תוכנית דאנס...
קיצור, לא אהבתי את הגרסה החדשה של- ice mc אבל כן אהבתי את הגרסה ל- I will love again. הכרתי רק את הגרסה של Lara Fabian. מי מבצע את הגרסה שהשמעת? תודה

הילדים ביקשו להתארח בתוכנית

היה להם משאל בכיתה או משהו כזה והם בחרו בDance4matioN. באופן טבעי היו שם גם כמה חובבי רוק, היפ הופ ונינט טייב כמובן. אני גם לא מת על הגרסה של ICE MC אבל היא עדיפה על כל חידושי ה-80'S הזוועתיים. I will love again זה הסינגל החדש של Kelly llorenna (סולנית N-trance לשעבר) קטע מדהים
ותודה על ההאזנה

royal purple

New member
מעניין מה יקרה עם I Will Love Again

במצעד הבריטי. ל-AATW היתה השבוע הצלחה יחסית עם FHM High Street Honeys וכשלון עם Frisco. את I Will Love Again הם אמורים להוציא ב-12.3 וזה אמור להיות הסינגל הראשון של Kelly Llorennas מאז This Time I Know It's For Real שגם הוא היה חידוש ויצא לפני 3 שנים בדיוק. בשנה שעברה היא היתה אמורה להוציא את Nobody Like You שנדחה מספר פעמים ובסוף לא יצא בכלל וגם I Will Love Again כבר נדחה אבל אני חושב שהוא בכל זאת יופיע למרות שהרדיו הבריטי לא ממש מתלהב ממנו כרגע.הגרסא המוצלחת ביותר לדעתי חוץ מגרסת הרדיו היא זו של Ultrabeat, השאר די משעממות. המקור של Lara Fabian מעולם לא זכה להצלחה גדולה בבריטניה והגיע בשיאו רק למקום ה-63

למעלה