הערב ביומן ערוץ 1

מירבי*

New member
הערב ביומן ערוץ 1../images/Emo44.gif

הערב ביומן של ערוץ 1 שמתחיל ב 20:00, תשודר כתבה בנושא פונדקאות. שבת שלום לכולם

as47

New member
שבת שלום

אני מקווה מאוד הערב לצפות בזה פעם קודמת פיספסתי

אנסה לתפוס את זה אחרי שבת

בכתבות המוקלטות באינטרנט. שבת רגועה ומאושרת לכולם!

קרן10ני

New member
כתבה מצוינת

ראיתי איזה כייף איזה אושר הלוואי ונוכל לגרום לכולם אושר כזה ושיעבור לכולם בקלות

ל ב י אה

New member
כתבה מרשימה מאוד,

ומעלה את נושא הפונדקאות לאור חיובי. דר' רזיאל מקסים! מירב, כל הכבוד.

אצלינו המונדיאל ניצח ../images/Emo86.gif

מקווה לראות את זה באינטרנט. נכון לרגע זה עדין אין הקלטה של המהדורה ששודרה בה הכתבה... ננסה מאוחר יותר או מחר
שיהיה סופ"ש נהדר לכולם

כתבה מעולה !../images/Emo106.gif

באמת הציגה את הפונדקאות באור חיובי , הפונדקאית שדיברה העבירה את המסר באופן ברור וחיובי !!!!! (אם אני לא טועה שמה יוליה ,בחורה חכמה וברור מאוד המסר שהעבירה ). מה שבאמת היה מעולה שלא העבירו מסר שהפונדקאיות הן נשים קשות יום ומעוטות יכולת (וגם יכולת התבטאות) כפי שהתקשורת אוהבת להציג ...
לד"ר רזיאל שהיה מדוייק ומקסים (כרגיל )
למירב (חבל שלא נתנו לך תכנית שלמה) אמיתית וקולעת
ליוליה רהוטה ברורה וכנה
לאמא ולאבא שהעבירו את המסר הכי טוב שאפשר והוכיחו שאין דבר עומד בפני הרצון !!! אני גאה להיות חלק מהדבר הזה שנקרא פונדקאות
לדליה מזור שעשתה כתבה אמיתית וחיובית .

סיגל לקחת לי את המילים מהפה ../images/Emo70.gif

הכי מרגש היה הקטע שהאבא (ניר אני חושבת) סיפר איך יוליה ביקשה שיצטרף ללידה. אני יודעת שהבעלים שלנו לא מעורבים בפורום אבל עדיין מרגישים ורוצים לחוות חלק מהתהליך.. ואני מאחלת לבעלי ולי שנוכל לחוות תיקון של הטראומה שעברנו בעקבות הלידה שלי, באמצעות הלידה של הפונד' האמיצה שלנו . שכבר היום מציינת שאין לה בעיה עם נוכחות האבא בלידה !!!
כיף היה לראות את הכתבה שנעשתה ברמה עיתונאית כל כך גבוהה, נטולת דעות קדומות וביקורת ! פשוט טלוויזיה במיטבה ! אם דליה מזור קוראת את הפורום - חשוב לי להודות לך על המקצועיות שבכתבה

mymay

New member
מירב-ריגשת אותי, כתבה מדהימה

מזל שהקלטתי אותה, הכתבה תשאר איתי ותלווה אותי בביקור הבא אצל הסבתא וכן אצל הפונדקאית שלי. גם אני וגם בעלי- התרגשנו. מדהים. תודה

חבל על הזמן...

כתבה מעולה על הנושא. הדברים הובאו בצורה מאוד חיובית. דר" רזיאל איש אדיב ומקסים ,ניכר שמעריך את עבודת הפונדקאיות, וזה חשוב שרופא יבין את הרגישות ,ויתן דעתו לכך. מרב ,יוליה והזוג הצליחו לאמוד על הקשיים העקריים בנושא בנימה חיובית... מקסים. הלהוואי שזה יעודד עוד בנות לעבודת הקודש הזו.

milamark1

New member
צפיתי עכשיו באינטרנט - חבל על הזמן

פשוט מדהים! כולם (ד"ר רזיאל, יוליה ויפעת עם בעלה)הבהירו את הדברים כמו שהם. מקווה שהכתבה תחזק את כולם וכולם יצליחו ויגשימו את חלומותם!

אורטל71

New member
כל הכבוד!!

קודם כל לפונדקאיות שדיברו בכנות גדולה על התהליך שלהם, לזוג המקסים ולתינוק המטריף שלהם שנחשפו ובכך עזרו לציבור להבין מה זה פונדקאות ולך מירב שכל מילה שלך כלכך מרגיעה כלכך במקום, תודה לך שאת שם בשביל כולנו. נדמה לי שמשדרים את הכתבה שוב עוד מעט בערוץ 1 לטובת הדתיים שלא רואים טלויזיה בשבת, יש עכשיו חדשות בערוץ 1 ואיפשהוא לקראת הסוף הם משדרים את זה. אני מוסיפה קישור לאתר של ערוץ 1 לטובת אלה שלא ראו. http://mabat.iba.org.il/

מירבי*

New member
עכשיו בשידור חוזר

בעוד מספר דקות משדרים את הכתבה בשידור חוזר בערוץ 1 ביומן.

כולכן פשוט נפלאות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בראש ובראשונה - מירב, יפעת וניר, יוליה, רויטל ושירן. אין לי מושג איפה ואיך זה ישפיע, אבל יש לי הרגשה מצוינת אחרי צפיה בכתבה כזאת. זה בטוח יעשה משהו טוב לכולנו.

מדהים ../images/Emo106.gif

כל מילה מיותרת הכל כבר נאמר, מצטרפת לכל מילה שאמרו קודמיי , פשוט כולכם הייתם מרגשים ונהדרים, שופך אור חדש על הבורות בדעות קדומות על פונדקאות......
בהצלחחחחחחחחחחחחחחחחחה לכולנו, ל-מ' כמובן בהצלחה גם לנו בתחילת הצעד הבא לקראת ההצלחה והפעם המנצחת אמןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!

מירבי*

New member
תודה לכולם על התגובות../images/Emo24.gif

הכתבה באמת היתה מצויינת, תודה לפונדקאיות הנפלאות שלי שדיברו בפתיחות גדולה וליפעת וניר הנפלאים תודה על ששתיפתם את כולם בתהליך המוצלח שלכם. שבוע טוב לכולם ובהצלחה לכל הממתינים לתשובות

עָנת

New member
ראיתי ,כתבה מעולה../images/Emo47.gif

כל הכבוד למירב. כל הכבוד לפונדקאיות! כל הכבוד לרזיאל. מירבוש:ללא ספק הכתבה עשתה עבודה יפה. אני מאוד גאה שעברתי התהליך איתך
נ.ב: כמה מחמאות קיבלת מאמא שלי......(כבשת את ליבה עוד באסף הרופא
)

למעלה