הערב בחדשות ערוץ 10

סינטטית

New member
הערב בחדשות ערוץ 10

תהיה כתבה על זוהר ארגוז ויראו קטע קצר מהקליפ של "בדד" תהנו

אממממ...

בגלל שזה שבת, אני אשמח אם מישהו יקליט את זה ויעלה לפורום (?!) בשביל שומרי השבת
או שבעצם זה יהיה בקטגוריה של "חדשות 10" ב 'וואלה' נבדוק כבר

../images/Emo103.gifפאק,

איזה מטומטם זה שהם הדביקו לסינרגיה את התואר "אשכנזים". כאילו, פסדר, זוהר ארגוה הכי מזרחי שיש, אבל זה היה ממש לא במקום לדעתי.

סינטטית

New member
סינרגיה אמרו את זה על עצמם...

באיזשהו ראיון, שאלו אותם למה הם חושבים שבחרו רק אותם והם אמרו "כנראה כי אנחנו הכי אשכנזים שיש" אז, נו, בקטנה

Lior Maman

New member
"רון הופמן סולן הלהקה חושב שהם נבחרו דווקא כי

הם סופר אשכנזים"
וזה מצוטט ^^

../images/Emo45.gif

גם אני שמתי לב לזה שסינרגיה היא כביכול דוגמא ללהקה אשכנזית ששרה שיר של זוהר ארגוב..!!וגם לדעתי זה לא במקום!

kombinaizer

New member
למה סינרגיה מנגנים מוזיקה מזרחית?

סינרגיה מנגנים רוק (לדעתי לא אבל שיהיה), מוזיקה שיותר מזוהה עם המערב, הלבנים ומכאן הקישור לאשכנזים. עכשיו תכניסו את זה לחתך שלנו במדינה וקיבלתם את הסיבה.

אתה מה זה אוהב לחפור ולזיין בשכל....

תכלס אני שם לב לכל תגובותיך כאן, ואני רואה שאתה סופר אנטי לכל דבר, לא משנה מה יכתבו תמיד יהיה לך דבר נגדי לומר. מה שרק מגביר לי את המחשבה עליך כאדם שמוק חסר חיים, שכניראה כ"כ רע לך בעולם שאתה פשוט לא אוהב כלום. תמיד היו לך תגובות רעות, מחלוקות, או זיוני שכל לא קשורים לעולם. העיקר לומר את מה שיש לך.. בחייאת, אתה מה זה לא קשור לפה... אם הייתי 'אור', הייתי מפליץ אותך מכאן במהירות האפשרית ! אפס! ואל תתאמץ להגיב לי על ההודעה הזו כי אתה כ"כ אפס שאני לוקח את מילותיך, מדפיס אותם על דף והולך לנגב איתם ת'תחת בשירותים.

היי יוני!תירגע קצת!

מה אפס? איך הגעת לאנטי מההודעה המסכנה שהוא כתב? הוא בסך הכל הגיב למה 'אשכנזים'..נראה לי אתה יודע לכיוון של אנטי, ידידי! בכל מקרה kombinaizer הוא דווקא מלך

למעלה