הערב באה לי מחשבה

רינה17

New member
הערב באה לי מחשבה

שקעתי בפרק בסידרה "מחוץ לחוק" כשאני ממש מתרכזת בשרירים החטובים והמזיעים של לורנצו לאמס הנערץ עלי, את כתובות הקעקע אני לא אוהבת, עד שהגיע השותף שלו, האינדיאני בובי סיקסקילר עם אחותו היפה והבלונדינית שיי (קתלין קינמון) אחרי שהם דיסקסו עם לורנצו את העניינים, הם חזרו לקרוואן שלהם והאינדיאני היה צריך ללכת לאיזה מקום לבד. הוא נפרד מאחותו בחיבוק חם ונשיקה והיא הביטה בו בגעגועים (טוב, ככה היא מביטה גם בלורנצו כשהוא רוכב לעבר השקיעה עם ההארלי שלו) ו...אז לפתע באה לי מחשבה. חשבתי ככה, היחסים הכי טובים במשפחה הם בין אחים חורגים. כן. שיי היא אחותו החורגת של בובי. הוא אינדיאני והיא בלונדינית. האימא שלה התחתנה עם האבא שלו. ככה הם הפכו לאחים. יש שם הרבה אהבה ודאגה הדדית אחת לשני. ולמה שלא יהיו? כאשר נפגשים שני אחים חורגים בתוקף הנסיבות של חתונת האבא שלו והאימא שלה, אין להם שום סיבה לא לאהוב אחד את השני. הרי הם לא היו צריכים לקבל אח קטן וצרחן (או אחות) כשהיו פעוטים ולהפסיד את כל הצומי. הם לא חיו עם השוואות של אחד לשני מי מוצלח יותר וכמובן שלא התעוררה קנאת אחים ביניהם. הם התאחדו למצב של אחים כאשר כבר בגרו ומכאן ישנה ידידות, חברות וגם אהבת אחים יפה. זה מזכיר לי שפעם כשבעלי חי איתי בתוקף חוזה הנישואים, החלטתי לאמץ ילד. שיהיה אח לשתי הבנות שלי. בכל משפחה צריך להיות אח. אני לא רציתי אף פעם ללדת בנים, אבל ממש לא הפריע לי לרצות לאמץ. אז בעלי הסכים לאמץ, אבל בתנאי שזה יהיה ילד בן עשרים וחמש לפחות, יעבוד במשהו ויגור בדירה משלו. היום אני מבינה כמה הגיון היה בתנאי שלו. אם הייתי מאמצת ילד בן עשרים וחמש, היה לבנות שלי אח גדול (כמו שהן רצו כל הזמן) וגם לא הייתה שם קנאת אחים. חבל שלא עשיתי את זה. אם מישהו חושב שזה שטויות, אז זה בגלל השעה ובגלל שאני נורא משועממת כי העוללית נשארה לשמור על הבסיס ואיתכם הסליחה, אבל בכל זאת תחשבו ותגידו, אני צודקת או לא?

גלבועא

New member
לא יודע

לא הייתי בסיטואציה הזו מעולם. יש בה גם פתח לגילוי עריות לפעמים אותי עניין פרט אחר בטקסט שלך, שאולי הוא חסר חשיבות לדיון עצמו, אבל כיוון שהזכרת: זה מזכיר לי שפעם כשבעלי חי איתי בתוקף חוזה הנישואים, מוכנה להרחיב?

רינה17

New member
בטח מוכנה, בטח!!!

פעם פעם עד לפני שש שנים הייתי נשואה לבעלי והוא היה נשוי לי. לפני שש שנים כאשר הוא הגיע למסקנה כי הוא משמין מהאוכל שאני מבשלת וזה לא טוב לכולסטרול שלו אז הוא קם והתמרד ונטש אותי לאנחות. הוא חזר להוריו לבית ילדותו, למיטה שלו, לצעצועים שלו ולחברים שלו שעדיין גרו בשכונה עם ההורים שלהם ואותי השאיר עם העוללית והכולסטרול. נכון שהוא ניסה להעביר את הילדה הגדולה לרשותו ורב איתי על זה המון עד שנזכר שהיא בת עשרים וחמש וגרה לבד בדירה משלה בעיר אחרת, ולצערי הוויכוחים נפסקו. אחרי זה הוא כעס למה לא העמדתי אותו על טעותו. אני לא העמדתי אותו על טעותו כי נהנתי מהריב הזה וזאת גם הייתה הפעם הראשונה שהוא רב איתי על משהו בכלל. תמיד היה מסתפק במנטרה של כל הגברים "כן יקירתי" זהו. התגרשנו לשמחתם של הוריו על כי בנם שרד מידי המכשפה הנוראית.

ומצד שני, אחים חורגים

הובאו לסיטואציה משפחתית לעיתים בניגוד לרצונם וחוץ מההתמודדות שההורים שלהם התחתנו עם איש/ה חדשים, והסיטואציה שונה כי לפעמים עוברים מהבית בו גרתם , מהסביבה והחברים גם צריך להסתדר עם אחרים בוגרים או קטנים או באותו גיל ולא תמיד האהבה פורחת שם מייד (ראי את הסדרה לחיות עם דרק בערוץ הילדים כל ערב בשעב ועשרים....
)

m i t a l y

New member
אחים חורגים

זה לעיתים "קן צרעות"
וה- (באות קידוש לבנה מודגשת) "בעיה" של משפחות מורכבות. ומי שלא היה שם, עדיף שגם לא יהיה...

רינה17

New member
נושא האחים מאוד מציק לי

הנושא נורא מציק לי. אני יודעת כי כדי שאני אזכה באח שיש לו מינימום של תרבות, אז אחי צריך לעבור בשביל זה השתלת אישיות. הסיפורים האלה על האחים של אחרים, די מנחמים אותי בבחינת צרת רבים חצי נחמה. אז מה אנחנו כהורים יכולים לעשות כדי שלאחים לא תהיה בעיה כזאת, או שלא יבנו קיני צרעות? האם להוליד רק ילד אחד? אז אין פה את אפקט האחים. להוליד אחד ולאמץ עוד אחד? מהכמה תגובות כאן שהבנתי שזה לא פיתרון. לתת להם שיבנו בעצמם את היחסים? לא חושבת שזה יעזור. במקרה שלי, אני יודעת שההורים גרמו לשינאה הזאת בין אחי לביני, אני לא מאשימה אותם, אני פשוט יודעת שזה ככה. הייתי ילדת סנדוויץ' בין שני אחים. האחד נולד שנתיים לפני עם שיתוק מוחין ותמיד קיבל צומי. השני נולד שנתיים אחרי ותמיד קיבל צומי כי הוא היה גם בן וגם הצעיר בין השלושה. אימא שלי סכסכנית, היא נורא אוהבת את הקטע הזה, גם היום כשהיא קרובה לשמונים, היא פשוט נהנית לסכסך. היא מסכסכת בין שכנים, בין קרובי משפחה והכי הכי ביני ובין אחי. אם היה לו מעט שכל, הוא היה מבין את זה, אבל כנראה נוח לו לא להבין את זה. מישהו יודע איפה עושים השתלת מוח? לא בשבילי, בשביל אחי...

החיים, עד כמה שהדבר נשמע מוזר, קצת

יותר מורכבים מסרט. כמספר המשפחות כן מספר מערכות היחסים השונות והמשונות. ישנם מקרים שבהם אחים ביולוגיים מנתקים קשר זה מזה (לפעמים לתמיד), במקרים אחרים הם חברים בלב ובנפש גם אם אין קרבה גאוגרפית. כך יכול גם לקרות ביחסים עם אחים למחצה או ילדים של בני הזוג של ההורים. האם את באמת מאמינה שיש אפשרות לאמץ מישהו בן 25 שיהפוך לחלק מן המשפחה? והסיכוי היותר גדול היה שאחת הבנות תיצור איתו קשר רומנטי/מיני מאשר ישמרו קשרים אפלטוניים. זה, בכל מקרה, להכניס ראש בריא למיטה חולה.

mevav1

New member
יש לי אחים חורגים ואת פשוט לא מבינה איזה

מורכב זה.. אצלי זה הולך ככה..יש לי שלושה אחים חורגים ואחות למחצה. עם אחיי החורגים הסתדרתי אבל לא אהבתי במיוחד את אחותי החורגת שצעירה ממני בשנתים לערך..ובעיקר לא אהבתי אותה בגלל שתמיד הרגשתי שהיא מתנשאת מעליי וחושבת את עצמה. אמי החורגת כך הרגשתי לפחות, דאגה שתמיד אני ואחותי נדיח את הכלים ואלמלא בתה הנסיכה, לא. כך יוצא שבנוסף, גם חצי תסכול היה. חוץ מזה שלאמי החורגת תמיד היה מה לומר על איך אני עומדת כי יש לי עקמת לא רצינית בגב אבל קשה לי לעמוד ישר מהכאבים וכך היה משחר ילדותי והיא אמרה לי שאני עומדת עקום ולמה וכו'..זה רק על קצה המזלג...עם אחיי החורגים בגלל שהם בנים וגדולים ממני, תמיד הסתדרתי כי לא היה מה לא להסתדר. אבל בשליף ככה מבלי להיזכר יותר מדי אחורה, לא קל להיות משפחה מורכבת כי לכל אחד יש מטענים ולמה אצלה זה ככה ולא אצלי וכד'. וזאת כמובן ללא קשר לקנאות כי מעולם לא הייתי כזאת, אבל כבר מגיל צעיר שנאתי אפליות. ועוד בנוגע לחורגים, אלמלא אני הייתי האמא החורגת, לא הייתי נותנת לבן החורג שלי לחוש לא בנוח, בחיים לא. ההפך, הייתי נותנת לו עוד יותר צומי ופידבק וכו' מאשר לילדיי הביולוגים. חבל שאמי החורגת לשעבר לא הייתה כמו שאני הייתי רוצה. בנוגע לאמץ ילד "חמור גדול"...אם ברצינות עסקינן, אז זה לא נראה לי. כל הכיף זה שזה לא בא מהמוכן וככה את "גדלה" עם הילד ומכירה אותו הכי טוב שאפשר.

רינה17

New member
כדאי שתכירי:)

אם את אוהבת גברים נוגים עם שיער ארוך ובנוסף הם גם שריריים ומסוקסים שמומחים באומנויות הלחימה, אז כדאי שתכירי את הסידרה. גם את תתאהבי בלורנצו לאמס (בתפקיד רינו ריינס/וינס בלייק תלוי מי שואל בסידרה) הוא מהמם. לראות אותו מעיף חמישה אנשים בבת אחת עם הידים והרגליים, זה פשוט משהו מדהים. יש לי עליו המון סיפורים, אבל גדאי שתראי את הסידרה. הסידרה משודרת בכבלים של הוט בערוץ 6 (AXN) בשעה 8:45 בבוקר, 2:20 בצהריים ו-19:00 בערב (בבוקר זה שידור חוזר של הערב ובצהריים זה שידור של פרק חדש כשבערב שידור חוזר של הצהריים. לא מסובך בכלל, מומלץ מכל הלב:)))

TAINTED SAINT

New member
ותהני עוד יותר לראות את אחותו בסדרה../images/Emo68.gif

אבל אחת ממש יפה,לא יופי כזה בובתי,יש לה משהוא נורא חזק בתווי הפנים,וכשזה בא ממישהוא כמוני ששונא בלונדיניות בובתיות עם אי.קיו. שבדרך כלל נמוך ספרתית מהקף החזה שלהן,אז זאת מחמאה אולטימטיבית
אחותו גם מסוגלת לפרק את הצורה לכמה אמריקאים בעזרת בעיטות קרטה ומהלומות כמעט משכנעות,ובלי שימרח לה האיפור או שתהרס לה התסרוקת.... ומירני מאמי,היא מה זה קשוחה אחותו....חוטפת בעיטות חופשי בפנים ממגפיים,נעלים צבאיות,לומים מפלדה על הראש,מחבטי בייסבול לצלעות,כלום לא מזיז לה
נשבע לך שאם שולחים אותה על הבוקר לעזה,עד הצהרים היא מחסלת לבד את כל משגרי הקסאמים,חומוס עם פול,ושתי מנות כנאפה
אם לורנצו והאח האינדיאני מצטרפים אליה אז בכלל החמאס אורז את הפקעלאך ובורח למצרים.... אחלה סדרה אחותי
הבן שלי מת עליה,אבל זה לא בגלל האחות הבלונדינית,[טוב,נו,הוא בן תשע],הוא אוהב את הסדרה בגלל האופנועים,ירש את זה ממני...את האהבה לאופנועים...גם אני לפני הרבה שנים הייתי אופנוען,עם שיער ארוך,אבל הרבה פחות שרירי מלורנצו.... [החברה שלו בכלל ג'ינג'ית,שששש,לא לספר לאף אחד....הוא יסמיק....] לילה טוב. TAINTED SAINT

TAINTED SAINT

New member
על לא דבר,../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif,רק ש.....

מירני מאמי,אני גבר,בחיי,אפילו בדקתי ציוד שוב לפני שעניתי,הכל נשאר כשהיה אתמול לפני שהלכתי למיטה. בכל מקרה,תודה על המחמאה,למרות שמעט מאוד אנשים אחרים חושבים שאני חמוד..... יש לי בעיה....אני מאלו שאומרים\כותבים דוגרי את מה שהם חושבים...גם את כזאת,אז לא תתקשי להבין למה אני מתכוון. עשית לי את הבוקר
בחיי
לא יודע כמה את אוהבת סרטים,יצא לך לראות את הסרט "ספידרמן 3" ? [וזאת לא הזמנה ללכת יחד לקולנוע,הבן שלי קיבל עותק במתנה,והכריח אותי להזמין פיצה וקולה משפחתית גדולה,וראינו את הסרט יחד לפני כמה ימים] כמעט צרפתי סמיילי של נשיקה,אבל אני יודע שזה יזכה אותי ככל הנראה בסטירת לחי וירטואלית ממך,אז נצטרך למצא משהוא פחות מיני אבל שעדיין אומר את שגרמת לי לחוש... למירני,שיהיה לך יום נהדר
כל שתבקשי לו יהי
TAINTED SAINT

תודה לך חמוד.וסליחה חשבתי שאתה אישה סליחה.

תודה על כל מה שאתה כותב לי.אבל אני לסבית וכייף לי להתכתב איתך מאוד.כי אתה גבר עם נשמה.אפילו שאני לא אוהבת גברים אבל בך יש משהו מיחוד אתה עם גבולות ומתחשב.תודה לך.ולא ראיתי את הסרט ספדרמין שלוש .אשמח לשמוע ממך במסרים גם.מירני

למעלה