העצרת אתמול

היה מאוד נחמד

כצפוי הצביון הרביני של העצרת נמחק השנה עוד יותר משנים קודמות, וכנראה לציבור מתחיל להימאס מפולחן האישיות סר הטעם. אנשים מגיעים בשביל ההופעות, בשביל המפגש החברתי ובשביל ההפגנה. זה מעין הפנינג שמאל שכזה. אני נהניתי מאוד. יהיו שיאמרו שהנאה היא לא המטרה, ואני רק יכול לומר שאי-אפשר לטחון את אותם תכנים בכל שנה מחדש, אף-אחד כבר לא בוכה כי התרחשה בשנים האחרונות אינפלציה של דמעות (כמה פואטי!), אז האירוע מתקיים כדי לצאת ידי חובה ובסופו של דבר הוא נראה כמו שהוא נראה - גם אם אין זה מוצא חן בעיני רבים. אהבתי במיוחד את המנשר של התנועה האנרכיסטית לזכויות בעלי-חיים ("בשר זה רצח פוליטי"), אני ממליץ לכל אחד לקרוא אותו. גם לאנשי מכתב השמיניסטים היה מנשר מאוד חביב. ראיתי הרבה פעילים בחולצות נוער מרצ, ראיתי גם אנשים שמזוהים עם הנוע"ל או עם השמו"צ אוחזים שלטים שלנו, שזה בהחלט תורם במידה שווה לחשיפה שלנו באמצעי התקשורת...
השלט של "רק מרצ ממשיכה בדרך רבין" מיותר ואף טיפשי למדיי לטעמי, לעומת זאת השלטים של "די לשתיקת השמאל" ו"ההסתה נמשכת והשמאל שותק" היו בהחלט במקום והיוו המשך נהדר להפגנה הקטנה והחביבה שהתקיימה בכיכר לפני כשבועיים. פגשתי הרבה פעילי עבר אגדיים ופחות אגדיים, וגם את רינה לוי פגשתי!!! לסיכום - אני בהחלט שמח שנוער מרצ הראה נוכחות מכובדת בעצרת, מקווה לפגוש את כולכם בסמינר בעוד חמישה ימים! מאור

היה פסטיבל

צריך לשנות את שם העצרת לזכרו של יצחק רבין ל"פסטירבין". אני אישית הזדעזעתי ממה שהלך שם. מיום זיכרון, העצרת הפכה להפנינג גדול של מפלגות פוליטיות ואמנים שברצונם רק לקדם את עצמם פשוט היה מזעזע! אני מקווה שבעתיד יהיה כתום
(אופטמי, אני חושב)

למעלה