"העצמה נשית"?

chen012

New member
"העצמה נשית"?

מישהי שלא ככ מחוברת לצד הנשי שלה ורוצה להתחבר יותר אל הצד הזה. רעיונות? עצות?

כמו"כ טיפים לצאקרת רחם חסומה יתקבלו בברכה!

מדיטציות, חיבור לאנרגיות

בעיקר היין שהיא האנרגיה הנשית לעומת היאנג הגברי
עבודה אנרגטית יום- יומית על כל אזור מערכת הרביה,
תוך בקשת תובנות לסיבת החסימה.

מדיטציה עם סמל היין והיאנג

מדיטציה עם סמל היין והיאנג
לינק:
http://odelllighting.com/מדיטציה/ראי-היין-והיאנג/

היין והיאנג הוא סמל מושלם לשני צדדים של הבריאה אשר מתוך התמזגות נפלאה יוצרים מציאויות אינספור.

יש דרכים רבות להסתכל על צמד זה, ההקשר העיקרי שבו הם מופיעים הוא גברי-יאנג מול נשי יין.

בואו ניקח לדוגמה את גוף האדם: הצוואר הקשה משויך לאיכות יאנג. לעומת הגרון שהוא פנימי ורך יותר ומשויך לאיכות יין. זו בעצם חלוקה לשתי אנרגיות, לאו דווקא גבר ואישה אלא עוצמה וכריזמה מול רכות וחמלה, דחיפה ומשיכה, מגנטיות וכוח הכבידה, מים ואש, צמרת ושורשים, השלם ומרכיביו.

היין והיאנג יכולים לשמש כמראה לכל דבר, אפילו למציאות חיינו.

נניח שאני קמה בבוקר ליום חדש ולפתע קורה אירוע לא צפוי שמאיים להוציא אותי משלוותי. מאוד קשה לי לקבל אותו,אני מנסה להירגע ונושמת כמה נשימות עמוקות.

אני מדמיינת את סמל היין והיאנג ומנסה לראות את האירוע שחוויתי דרך סמל זה. אני מתמקדת בסמל, את האירוע הספציפי אני שמה בצד השחור ואז אני מסתכלת על הצד הלבן ומנסה להשלים את החסר ולראות את התמונה הגדולה,הצד החיובי, שאר הפרטים הטובים שמרכיבים את הסיפור.

הנקודה השחורה בצד הלבן מסמלת את הרגשות השליליים הפחדים, הכעסים, חוסר האונים שנשארים איתי. הנקודה הלבנה בצד השחור מסמלת את כל הרגשות הגבוהים שהצלחתי לחוות כתוצאה מהאירוע כמו סליחה, חמלה, אהבה ללא תנאי, שלווה, ענווה, אמונה וחיבור לאלוהים. זהו הצ'י אנרגיית החיים הטהורה (שהסינים מדברים עליה) מחוץ לדואליות של יין ויאנג.

כך אני מקבלת פרופורציה כי אני רואה את התמונה השלמה.

לפעמים אני מדמיינת את חיי כמו ספר ענק שבכל אחד מדפיו יש את סמל היין והיאנג. בכל פעם כשהופכים דף מה שהיה שחור כבר הפך ללבן, עכשיו יש לי את מה שחלמתי ורציתי בעבר ומנגד נכנס אתגר חדש ומאזן את הלבן בשחור.

ככל שאני עולה בשלבים, האתגר מתחזק. כמו גם האור שנהיה מואר יותר. אני מסתכלת על ההווה ויודעת שמהר מאוד דברים ישתנו, האתגרים של עכשיו יפתרו מחר. אך גם דברים שהתרגלתי לנוכחותם ומקיפים אותי היום יכולים להיעלם בהמשך. לכן אני משתדלת להיות מעוגנת בהווה ולראות את הטוב שבכל הדברים.

מדיטציה

ניקח נשימה עמוקה, נתמקד בצאקרת הלב וננשום אליה אור זהוב. ניקח נשימה נוספת וניתן לאור להתרחב ולכלול את צאקרת העין השלישית, נראה אותה זוהרת באור סגול יפיפה.

שוב ניקח נשימה עמוקה ונראה אור שיורד מצאקרת הלב לצאקרת המין, נמשיך לנשום ונראה איך נוצר כדור אור יפיפה מהחיבור של העין השלישית עם צאקרת המין.

החיבור הזה עוזר לנו לראות את הדואליות והקוטביות שבחיינו מנקודת המבט הגבוהה של הנשמה.

עכשיו נדמיין מולנו ראי ענק בצורת סמל היין והייאנג, ונראה את רגע ההווה של חיינו משתקף בתוכו. ניתן לכל הפרטים הקטנים של חיינו לעלות לנגד עיננו נשים לב לשחור וללבן, לשלילי ולחיובי. ניתן לרצון האלוהי להתמזג עם התמונה הגדולה.

אחרי שמרגישים שלווים לגבי הנקודה בה אנו עומדים, נבקש שההדרכה האלוהית תמשיך ללוות אותנו. נשאף שוב אור זהוב לצאקרת הלב, ניתן לאור להתרחב ולכלול את צאקרת הכתר שזוהרת מיד בלבן, את צאקרת הבסיס שזוהרת מיד באדום ונראה איך נוצר כדור אור מהחיבור של שתי הצאקרות. נרגיש איך אנו מתקרקעים וחוזרים עם כוחות מחודשים למציאות התלת ממדית.

לכל דבר הזמן שלו והרגע הזה ייחודי ולעולם לא יחזור. אם אנחנו מצליחים לשדר אהבה בלי קשר למה שקורה סביבנו ומצליחים לשלוט בתדר שאנו מפיקים, אז תרמנו לכדור הארץ. הלוואי ותמיד נצליח לראות את יופיו וכוחו של הרגע הזה…

חני 852

New member
טיפול באנרגית הרייקי

1 הבנה למה צאקרת המין חסומה ומה הסיבות לכך
ולנסות לפתור בעיה זו
2 טיפול ברייקי בצאקרת המין .מומלץ ביותר ..

חני 852

New member
טיפים להתחברות לצד הנשי

1 סדנאות להעצמה נשית
2 מדטציות להעצמה נשית
3 מעגלי אור של נשים והתחברות לנשיות ..

למעלה