העצמה אישית

Yossi76

New member
העצמה אישית

שלום לכולם, אני כותב פה בשמה של חברה טובה שנמצאת במצב של ייאוש ותיסכול במישור האישי. מדובר באישה בת 29 שלא מצליחה להגשים את עצמה בגלל חסמים שנובעים מאופי בעייתי שעליו הרחיב מייד. אפרת היא ביישנית, פסיבית, ובאופן כללי לא יודעת מה היא רוצה לעשות בחיים, גם שיש לה רעיון כלשהוא הוא תמיד נשאר בגדר רעיון בלבד ולעולם היא לא מצליחה להביאו לידי מימוש. יש לציין כי היא מגדלת 2 ילדים ומחזיקה משק בית וזוגיות בצורה טובה מאוד אבל במישור האישי היא לא מצליחה להגשים את עצמה, לדעתי בעיקר בגלל חוסר ביטחון עצמי, היא פשוט לא מאמינה בעצמה ופוחדת להיכשל. לאפרת יש יום הולדת בקרוב ואני מעוניין לקנות לה מתנה - סדנא שתעזור לה להתגבר על הקשיים הללו והייתי שמח לשמוע רעיונות מאנשים עם אותן בעיות שסדנא כזו עזרה להם. תודה, יוסי

Edna Maimon

New member
סדנה להעצמה אישית

יוסי שלום, אשלח לך הודעה אישית בנוגע לסדנה כזאת. בהצלחה!

מתנה מועילה ושונה שמגיעה מהמון אהבה!

יוסי היקר, וואו, ריגשת אותי. אפרת חברתך נמצאת במקום מסויים שעל פי שפת האימון מתואר "כאזור הנוחות "שברשותה. לעיתים קרובות אנשים מעדיפים לשהות שם ומתרצים, הילדים, אין לי זמן, מתישהו וכו'. ובאמת לרוב בנסיבות למינהן לדוגמה חבר שכמותך, אדם מהמשפחה, בוס ישיר וכו' מעניקים מתנה כבירה שהאימון מציע. האימון הינו תהליך שמסייע בהוצאה לפועל את העוצמות שלנו ומייצר עשייה ובמידה רבה הצלחתו תלויה ברצון של המתאמן לצמצם את הפער במציאות חייו הקיימת לבין המקום ששואף להגיע. האימון מעניק הזדמנות להתאמן, לאמן את מוחנו בשיטות שונות, לאהוב את עצמינו בזכות מי שאנחנו, בזכות העוצמות שלנו שקיימות בנו אך לא ידענו להעניק להן שם, בזכות הערכים שלנו שמקימים אותנו מהספסל ומוציאים אותנו "למגרש" ובעיקר בראייה קדימה וברצון ובסיוע של המאמן להוביל אותנו. בנוגע לאפרת אתה מתאר ביטחון עצמי נמוך, קשיים שטומן בחובו ובעיקר אמונה שלך באפרת. אימון אישי הינו תהליך שנרקם בין המתאמן למאמן, לא הייתי מציעה לך לרכוש סדרת פגישות אלה פגישה ראשונה, סוג של הכרות, הכרות בין המתאמנת למאמנ/ת, הכרת התהליך, הגדרת מטרה ובדיקה עד כמה באמת אפרת מקבלת החלטה ומשתוקקת לשינוי המעורר..טרם התחחיבות מצידך/מצידה על מנת לאפשר לה לבחור. ובמידה ותמשיך תוכל להחליט יחד עם אפרת לגביי המשך ההתנהלות..סשן של אימון מכיל לרוב בין 12-14 מפגשיים שבועיים, מלאיי משימות, עשייה, הקשבה ובעיקר בחירה בראוי לה. מה דעתך?

למעלה