העצומה

milkshakit

New member
העצומה ../images/Emo26.gif../images/Emo189.gif

טוב אז ככה: קודם כל אני צריכה שתגידו לי אם מה שכתבתי זה טוב
חח. הבעיה היחידה זה שבשביל מה חותמים על עצומה? כדי להראות אותה לאנשים חשובים ומשפיעים, נכון? יופי. אז איך בדיוק אנחנו אמורים לשלוח לאנשים חשובים שמסוגלים להביא את HIM לארץ? כל מי שיש לו תשובות\רעיונות או כל דבר שיעזור, שיכתוב כאן. והנה מה שכתבתי, אתם מוזמנים להוסיף\לתקן\לכתוב משלכם!
Hi, I'm Karin, 18. Me and the rest of the people at the HIM forum in Tapuz are dreaming about a live show here, in Israel, of our most favourite band, called HIM. Personally, it will be like a dream come true, so any of you HIM fans out there - you are more than welcome to sign if you love this band, and would like them to come here and give us a hell of a performance.

קרניjack

New member
צריך

לשלוח את זה לאמרגן כלשהוא, בתקווה שישמו לב לזה, כי באמת יש המוני עצומות באינרנט. אני יודעת שיש אתר אמ"י- של אירגונן אומני ישראל ונראה לי שאמרו להיות קישור שם לאמרגנים. אולי אפילו לשלוח לחברות אורנג'/אסקייפ/סלקום שתומכות בכל הזמרים/להקות שמגיעים כרגע לארץ.

milkshakit

New member
תפוזבל ../images/Emo7.gif../images/Emo189.gif

ניסיתי פעמיים להגיב לך וזה לא נתן לי. *מקווה שזה ייתן לי עכשיו
* קיצר מה שניסיתי להגיד זה שזו גם בעיה (בקשר לחברות הפלאפון) מכיוון שצריך למי לפנות, כי בכל זאת אלו עדיין חברות שמייצרות פלאפונים, לא חברות שקשורות ממש להבאת אמנים.

קרניjack

New member
אפשר לנסות לשלוח אי מייל

לאתרים שלהם ברשת, לחפש אתרים, קצת ידע בנושא ולבר לאיפה לשלוח.

romoosh

New member
צריך לשלוח

כן צריך!! חייבים לשלוח לאורנג' לפחות וצריך להראות להם שיש הרבה מאוד מעריצים ללהקה כי אחרת הם לא יממנו כלום.. רומי

under the rose

New member
גם אני אהבתי את מה שרשמת

כל הכבוד על היוזמה! ונראה לי שזה יעזור לברר בשגרירות של פינלנד (נראה לי בקניון רמת אביב) על אנשים שאפשר לפנות אליהם עם העצומה (אמרגנים וכאלה..)

milkshakit

New member
השגרירות של פינלנד ../images/Emo189.gif

זה מצויין!
עכשיו רק צריך ללכת לשם

milkshakit

New member
אה ומי שמוכן לעבור בפורומים../images/Emo189.gif

ולהפיץ אותה, שיציין כאן.

inbal287

New member
../images/Emo18.gifבנוגע לפרסום [!!]

אל תפתחו הודעות חדשות. לא, גם אם אתם מסמנים באוף זה לא בסדר. תשרשרו לשרשור אוף הקיים. אני לא רוצה שיהיו בעיות אח"כ.

למעלה