העצומה למען המשך שידור סטארגייט בערוץ הראשון

STING3ER

New member
העצומה למען המשך שידור סטארגייט בערוץ הראשון

פתחתי עצומה כרגע הטקסט הוא זמני וגם כן הלוגו אני מבקש עזרה בשיפור הטקסט בגלל שפשוט אין לי זמן בשביל לשבת על זה בזמן הקרוב נמשיך במאבק תיכנסו תחתמו ושלחו למעריצים אחרים http://www.atzuma.co.il/petition/stinger/1/

STING3ER

New member
מה קורה איתכם אנשים../images/Emo35.gif לא אכפת יותר../images/Emo35.gif

תתעוררו

aשרון

New member
הצבעתי והשפעתי........

הצבעתי לעצומה הנ"ל, מקווה שזה יעזור .

סלמאק

New member
חתמתי!

ואתם? (יאלה, שכל אחד שחותם, ירשום כאן... תעשו ג'סטה, זה כולה כמה קליקים)

a4a4a4a4

New member
מביחנתי שייסגרו את ערוץ 1 !!

הערוץ הזה לא שווה את האגרה שמשלמים עליו... הוא מיותר במצב הנוחכי של הערוצים והאפשרויות באינטרנט. אין לי שום סיבה לפרגן להם בעצומה. אם כבר...תארגנו עצומה לAXN שימשיכו לקנות עוד פרקים כולל אטלנטיס, שם אני בטוח שיש יותר השפעה לקהל . נ.ב. - זאת דעתי האישית, כל אדם ראוי שיבדוק מה מתאים לו.

סלמאק

New member
אתם חושבים ככה, כי אתם לא מתחשבים

באלה שאין להם את ערוץ AXN. בשבילנו, האפשרות היחידה לראות סטארגייט בארץ (עם תרגום,חוקי והכל) זה דרך הערוץ הראשון. תאמינו לי שלחתום על עצומה זה ממש לא אקט ש"מפרגן" להם, זה כולה בא להראות להם שיש ביקוש לסטארגייט. נראה לכם שאם הערוץ יעמוד לפני סגירה, אז העצומה שלנו היא מה שתשנה את זה? הדבר היחיד שהעצומה הזו יכולה לעשות, זה הסיכוי הקלוש שהמשך הסדרה יירכש, במידה ועדיין תיתכן אפשרות לאיזשהו רכש אצלם. ואם לא - לפחות ניסינו, זה לא יגרום לאף משלם מיסים לשלם יותר, זה לא ימנע את הסגירה המיוחלת של הערוץ הזה (במידה ואכן מרחפת מעליו סכנה שכזו), ובטוח לא יפגע באף אחד אם הערוץ יבצע את הרכישה, אני בטוח שרשות השידור לא תחליט להשאיר את הערוץ באוויר בגלל שצופי סטארגייט חתמו על עצומה למען רכישת הסדרה. בקיצור: אל תתביישו לחתום, אם לא למענכם, אז למען חבריכם לקהילה.

Gilliana

New member
צודק, צודק, צודק - אין מה לומר

חוזרת בי, ואחתום כמובן.

spirit73

New member
מוזר שנושאים פעילים נשארים בעמודים הקודמים,

למרות שיש תגובות חדשות.זה לא ביקורת.

Gilliana

New member
זה קורה משום...

שנושאים שהם בני יותר משלושה ימים (או יותר נכון 72 שעות אם אני לא טועה), לא קופצים יותר למעלה, בלי קשר להיותם פעילים או לא.

Gilliana

New member
כי כך בנויה המערכת של "תפוז"

וכך הם החליטו כשבנו אותה.

a4a4a4a4

New member
סלמאק יקירי, תודה על ההערה..

השארתי להם ההערה ( או הארה מבחינתם)....: "או שתיקנו את כל הסדרה כולל אטלנטיס, או שפשוט תודו שאתם ערוץ גרוע ותיסגרו אותו."

STING3ER

New member
כשזה יצבור קצת תאוצה אני ישלח אימייל לערוץ 11

אולי משהו כמו שבועיים עד חודש תלוי בקצב החתימות מקווה שזה יעזור ותודה לכל מי שחתם ויחתום

למעלה