העצומה במעריב?

L A D Y B U G 2

New member
העצומה במעריב?

אם לא כולכם קראו עדיין את הכתבה על מיוז שפורסמה היום בפרומו של מעריב ע"י יהודה, השירשור ביחד עם כתבה סרוקה נמצא למטה
. בכתבה הנוכחית יהודה התכוון להכניס את העצומה החדשה (http://eventful.com/demand/D0-001-000977064-2) אבל לבסוף זה לא יצא לפועל. בפברואה יהודה יוציא כתבה גדולה נוספת על מיוז בעקבות הDVD החדש שאמור לצאת אבל עד אז, צריך להזכיר לקהל הישראלי שוב את מיוז ואת העצומה החדשה!
וכאן באה השאלה על מה אפשר לכתוב ככתבה קטנה בעיתון ושם להזכיר את העצומה לפני פברואר? שתפו פעולה.

LiLoOKuN

New member
יאה! אני קראתי ואני הולכת למסגר את זה עכשיו..

הכתבה הבאה תופיעה בפרומו?חייב לכתוב כתבה קטנה נלווית שמזכירה את העצומה? אפשר פשוט לתקועה אותה בכתבה עצמה למטה..לא?

CitizenErased

New member
../images/Emo45.gifתומכת.. יאללה מה עושים?../images/Emo3.gif

אנחנו חייבים עוד פרסום לעצומה!!

knightofcydonia

New member
כתבה על וומבלי כפרסום לDVD

אם ציטוטים של אנשים שהיו שםמהפורום הרשמי וכאלה... לא רעיון טוב אבל עדיף מכלום...

L A D Y B U G 2

New member
../images/Emo45.gif

נראה לי רעיון נחמד לכתבה על וומבלי ומדיסון סקוור גארדן כפרסום לDVD...

CitizenErased

New member
זה לא מה שהתכוונתי בגלל..

שכתבות על הDVD ייצאו לקראת פברואר ואז סבבה.. אם בכלל נצטרך אז את פרסום העצומה בטוח נוכל לתקוע את זה. אבל השאלה היא מה אפשר לעשות לפני פברואר שיוכלו להזכיר בו גם את העצומה.

knightofcydonia

New member
גם לא רעיון משהו אבל...

לא ידוע באיזה עיתון זה אבל הם עושים מדי פעם סיקורים לאלבומים ולא נראה לי היה ל BHAR אני יודע שזה חרא רעיון אבל עדיף מכלום ומאוד משעמם לי...

M a a y a n K

New member
אני לא יודעת אם זה כבר קרה

אבל אם לא, אפשר לפרסם את מה שהיה עם העצומה של דרים ת'יאטר ואז לכתוב על העצומה של מיוז ושזה יכול לזרז את הגעתם לארץ הקודש...

למעלה