העצב משתלט עלי

g o t

New member
העצב משתלט עלי

עברו 3 חודשים והעצב משתק אותי לחלוטין. אין לי כוח ואנרגיות לכלום. כל דבר מזכיר לי , מעציב אותי והדמעות זורמות ללא הפסק. אני מרגישה שהכל סביבי קורס. כדי להעצים את הענין אבא שלי ממרמר את החיים שלנו ) לי ולאחי( הוא שואב ממני את האנרגיות האחרונות שנשארו בי, ומי שסובל מזה הכי הרבה זו הבת שלי. יכול להיות שהיא בכלל לא מרגישה בזה כי אני נורא משתדלת אבל אני מרגישה שאני לא שם. הראש טרוד בכ"כ הרבה דברים. רק השבוע הלכתי לסדר חשבונות שלה ועדיין לא סימתי, כאילו שאם אני לא אסדר היא תשוב אלי. אני מרגישה אבודה , נשאר לי חלל ענק. אני כאילו חיה באוטומט ועושה את הדברים שצריך. הלב שלי שבור לרסיסים. ביום הזיכרון לשואה כל הזמן חשבתי על זה שיש עוד כ"כ הרבה דברים שהיא סיפרה לנו ברפרוף ולא רצתה להעציב אותנו אז היא לא סיפרה ועכשיו זה הלך איתה. ועכשיו ביום הזיכרון ואיתו העצמאות שוב יש דברים שהיא לא סיפרה. רצינולקראת היומולדת שלה השנה לנסות ולדובב אותה מול מצלמה, להנציח את הסיפורים שלה ולא הספקנו, אני כ"כ כועסת על עצמי שלא עשינו את קודם אני חושבת שאני חייבת עזרה מקצועית, האם הלכתן? זה עזר?

libi4

New member
עצמאות שמח../images/Emo166.gif

אני 5חודשים אחרי...קשה,בלתי נתפס וכמו שאמרת שואב את כל הכוחות. אין ספק שאני מרגישה שאני הולכת להשתגע ועצובה ברמות מאוד גבוהות.עזרה מקצועית לי אישית לא היתה נחוצה אלא יותר מישהו קרוב להתפרק ולשוחח ולדבר,או הלואי והיתה איזו קבוצת תמיכה. הפורום בשבילי תמך רבות... מאחלת לך עצמאות שמח עד כמה שניתן והרבה חיבוקים וחיזוקים. אני פה בשבילך אם זה עוזר....

...

קוראת אותך, ונוכחת לכאב הגדול והמוכר הזה. לגבי הסוף של מה שכתבת - אני בעד לקבל עזרה מקצעית מאיזשהו סוג. זה לא יעלים את הכאב, אין כאן הוקוס פוקוס. אבל זה יקל מעט. ולגבי הבת שלך - אל תחשבי שילדים קטנים לא מרגישים. בדרכם שלהם, הם קולטים. גם בשבילך וגם בשבילה - אני בעד שתפני לעזרה כלשהי. ממליצה לך גם לקרוא במאמרים של הפורום את המאמרים שעוסקים בשלב ההלם, ובהתמודדות של בנות עם מות האם, וממליצה מאוד גם לקרוא את הספר של הופ אדלמן, 'בנות ללא אם'. לסיום - אנחנו כאן. מבינות. גם בלי מילים.

perach75

New member
כל כך מזדהה איתך...

גם אני חשתי בדיוק כמוך. אמי נפטרה לפני ארבע וחצי שנים. אשמח לדבר איתך באופן אישי ולספר לך מניסיוני. אם תרצי, תכתבי לי מסר.

MIF2004

New member
הי לך got

שלושה חודשים זה ממש מעט זמן, הכל עדיין טרי, ואת לא אמורה לחזור בתקופה כל כך קצרה לשגרה כאילו כלום לא קרה.... זה בסדר גמור שאת בוכה הרבה, אני מאוד מאמינה בבכי, בכי באיזשהו מקום עוזר לנו גם להתאבל, וגם לעבור הלאה, וגם לפרוק את העצב העצום. חוצמיזה אני גם מאוד מאמינה בעזרה מקצועית, רק צריך לזכור שהעזרה לא מרפאת לנו את הפצעים, היא רק עוזרת לנו לאט, לאט לחזור לתפקוד, למצוא מסגרת אישית שמתאימה לך באופן אישי לאבל שלך, ובשילוב עם הזמן שעובר, לעבור משלב האבל לשלב ההשלמה והזכרון. בכל מקרה שווה להתייעץ איך להעביר את התקופה הכל כך קשה שלך עכשיו עם הבת שלך זה יהיה לטובת שתיכן.

למעלה