העצב הפרטי שלי

s h o o s h a

New member
העצב הפרטי שלי

כמה שאני עברתי במהלך החצי השנה האחרונה כמה בכי ודמעות כמה כאב ואובדן תקווה כמעט טוטאלי איבדתי את ביתי מבצרי ויחד עמו כמעט את חיי אבל שרדתי והמשכתי הלאה בתהליך של חיזוק והתחזקות ועם הזמן יבשו הדמעות והחיוך החל לשוב אל פניי ולהיות חלק ממני ובכל התהליך הזה היה לי מלאך (למי מכם שזוכרים, סיפרתי עליו) שליווה אותי, שמר עלי והיה שם תמיד, למקרה שאפול ואזדקק ליד כדי לקום, שלא וויתר לי ולו לרגע (והיו רגעי שבירה). המלאך שלי שנמצא גם היום לצדי ושומר עלי. וחלפו החודשים, השינויים התחוללו, רואה דברים קצת אחרת, מבינה, מיישמת את התובנות החדשות אבל, לא יודעת, (מאד יודעת), משהו בפנים, עמוק בבטן, מרגיש לי עצוב ומצליח מידי פעם להעלות דמעות גדולות שזולגות ומציפות, כמו אז, את העיניים והפנים. אין לי הרבה זמן לחשוב על זה במשך השבוע, על העצוב הזה. כי שגרת היומיום הזו והמרוץ המטורף הזה לשרוד יום ועוד אחד. ואז מגיע סוף השבוע. מחכה לו בכיליון עיניים, כל כך זקוקה לו וכשהוא מגיע, משתדלת לישון את רובו כדי לא ... כי עצוב לי שם בפנים, עמוק עמוק, למטה למטה. והעיניים מתמלאות דמעות אז קמה עכשיו. לישון? משהו אחר שיעסיק אותי? רק לא לחוש את העצוב הזה ושבת היום ... ואתם בטח לא בעונש ... אז ... סליחה

מצוטטת

New member
../images/Emo2.gif אז מה אם שבת היום ../images/Emo35.gif

אצלי אף פעם הן לא קיבלו פטור קשה לכתוב דמעות/אילן גולדהירש הלב נצבט ובגרון מחנק והדמעות יורדות להן כמו גשם ולא רואים דבר מרוב אבק ומי יודע איך בכלל לגשת. רוחות קרות הביתה נכנסות אמת מרה טופחת על פנינו ובאוויר שתיקה קשה מנשוא וערפל בזויות עיניו כל כך קשה לכתוב דמעות קשה לשאת את הדממה כל כך קשה לשיר דמעות ומי יתננו נחמה וצל גדול יושב ממש מולך ענן שחור עוטף את הרקיע וטלטלה אוחזת את כולך אתה הולך, הולך ולא מגיע. שרק נמצא כוחות להתגבר שרק נמצא מילים בתוך האלם המון מילים רוצות להיאמר וכל מילה בתוך דמעה נמהלת.

מצוטטת

New member
אבל ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נו, מה חשבת... גם הוא קיים!!!!!!! נכון לרגש הזה אין שלטר (לך תנסה להסביר את לאנשים
) זה לא איזה שלטר שניתן לשלוט בו, ושלא יקפצו לי כל החוכמולוגים (סליחה כן) עם מילת הקסם בחירה כי כשזה עמוק אצך בבטן , רק אתה יכול להרגיש! אבל הנה כאן הוא מגיע
מגיע גם שלב שחייבים להתרומם לקום ולעשות מעשה....לאסוף את עצמך להתחיל ללמוד ולחיות עם עצמך הכל מתחיל מחדש...להשחיז צפורניים להתחיל בקטן להיאחז גם בדברים הטובים להחליט שמניחים לנבירה הזו , לא מתעלמים רק מתעסקים איתה קצת פחות יש לנוע לנוע....
אומרים ומאד מאד צודקים כמו הנחלים.... וכשמרפים מעט מהנבירה מתחילה הצמיחה צמיחה מחדש, היא כרוכה בכאב בים של דמעות אבל אין, אין דרך אחרת מלבד מלבד להמשיך ולחיות

s h o o s h a

New member
הוא הגיע - השלב הזה

שבו התרוממתי, שלקחתי את עצמי בידיים וידעתי שאני רק מטפסת ועולה ולא מסתכלת אחורה וצועדת בכל כוחי אל עבר העתיד ומתוך ניסיון שיהיה הכי טוב שאפשר. ועדין, למרות, לתחושה העמוקה הזו אין "שלטר" וכשהיא צצה, אין שום דרך או אפשרות פשוט לכבות אותה. היא שם (כנראה שאפילו כל הזמן) וברגעים מסויימים רק מבליטה את עצמה ומעצימה את התחושה. ואז ... כן, אז הדמעות הצורבות והמחנק בגרון וכל שאר התופעות ואני, כאן, "מתפשטת" קבל עם ועולם ... ונבהלת מעצמי (אני והתפשטויות בציבור זה לא ממש צירוף) אז ... עוד קצת קילפתי מהמועקה שלי ... ותודה לך אשה שאת כאן, ובכלל, לכולכם

rolan

New member
בוקר טוב, זו אני השכנה ממול

וסליחה שאני נדחפת... קראתי את שכתבת, לא מכירה את סיפור, רק מנחשת שעצוב וקשה - וזה הלבד, ההתמודדות עם מצב לא נעים, לא נוח, כזה שלא ביקשנו לעצמנו. אני כל כך מכירה, בעצם מי לא?... אולי מעטים מאיתנו (גרושות/ים) לא חוו את החוויה. לא יעזור לך עכשיו שאומר לך שזה עובר, זיבואו ימים טובים יותר ועוד תיזכרי בתקופה הקשה והכואבת הזו ותחייכי. נסי לקחת ממנה את הטוב, יש בו בלבד טוב, תמצי אותו תלמדי על עצמך דברים שלא יכולת ללמוד כשאת בזוג. תתחזקי מהידיעה שבחיים נכונו לנו זויות שונות ופעם אנחנו למעלה, פעם למטה. כמו השיר - איך שגלגל מסתובב לו. עוד טיפים?...

אין מה לעשות שושה

העצב הזה עוד ימשיך ללוות אותך עוד יקח לו זמן לימוג יש דברים שאי אפשר להם שיהיו זבנג וגמרנו אז העצב ישנו גם אם לרב אין לך זמן להקשיב לו וזה טוב אבל חושבת שכשהוא מגיע ויש זמן בשבל להקשיב לו זה בכלל לא רע למרות שכואב אז מה שאני אומרת בעצם זה שזה בסדר שעצוב אם לא היה כנראה שלא היית אנושית... וכשהדמעות מציפות תני להן להיות מותר לך שמעת אותי שושה? מותר לך לבכות מותר לך עצוב ובטח ובטח שמותר לך בשבת הרי אני כאן תמיד לחבק אותך שמעת????

היי את...

לא קראת? לא שמעת? לכולנו יש כאלה.. רגעים עצובים, רגעים מהורהרים, רגעים של געגועים, ורגעים של בכי.. ולא משנה כמה, למה ומתי אנחנו תמיד פה.. לתת חיבוק, מילה טובה, או אפילו סתם לשתוק ביחד.. זה אחד הגדולות של הבית הזה..
ים

s h o o s h a

New member
אחד מאותם ימים

כן, זה היה אחד מאותם ימים וכמה טוב שיש את הבית הזה שאפשר לבוא לכאן לקטר, לשמוח, לבכות, הכל בעצם ויש אתכם - האנשים שנותנים סטירה מעוררת כשצריך, שמחבקים ומטים כתף שישנכם, בדיוק כשצריך והיום כמעט ומסתיים לו עבורי ושבוע חדש בפתח עוד שבוע של מרוץ מטורף, יום אחרי יום, שעה אחרי שעה חיים ו(ל)הישרדות והעצבות הזו? היא בתוכי לא מגרשת אותה מנסה ללמוד לחיות עם הידיעה שבקיומה ולהתמודד עמה כשהיא מתפרצת ליל מנוחה אנשים יקרים ומי יתן ונדע רק שמחה וחיוכים

חיבוק נוסף

לאשה מקסימה, לא הייתי בבקר, אז לפחות אחרי, חיבוק לשבוע טוב וכמה שאפשר שמח, מחבקת אותך ואת העצב שלך, שלי, של כולנו, באהבה, פייה

oden

New member
../images/Emo141.gif

היי שקטה =========== מילים: רחל שפירא לחן: יהודה פוליקר היי שקטה עכשיו הכל בסדר אפילו המחנק עומד להשתחרר זה לא הגהנום ובטח לא גן עדן זה העולם שיש ואין עולם אחר היי שקטה כמו לא עברת אף פעם כמו לא היית צרימה בנוף המטופח כמו ראית כף יד בתוך אגרוף הזעם כמו אלומת האור הנה מצאה אותך. היי שקטה כאילו אין בך דופי כאילו האוויר נותן לה הגנה כאילו הצרות כבר מתגבשות ליופי כאילו מעפר פורחת שושנה. היי שקטה כמה אפשר לשטוח את הפגיעות מבלי לחשוש מהשפלה כאילו הפגיעות עצמה היא סוג של כוח כאילו השלווה היא חום הבהלה. היי שקטה...

oden

New member
ורק להציג את עצמי

סתם אחת שעברה את השבת ממש כמוך ואפילו אולי יותר מזה. ומצאה את השיר הזה לשים על המקרר עד שיעבור זעם.

satin

New member
עוד יבואו ימים טובים ../images/Emo39.gif

ואפילו אם לפעמים נופלת דמעה....
satin

למעלה