העצבות שלי

שיריה

New member
העצבות שלי../images/Emo7.gif

"זו עצבות זמנית אל פחד היא תחלוף לה עוד מעט כשצרות באות ביחד הן חולפות לאט לאט ואני כמעט נוגע בשמחה באהבה וכמעט כבר משתגע שתבוא תקופה טובה זה קורה לי לפעמים..."

שיריה

New member
רגע רגע

איזו כניסה... מי אני בכלל... (מי אני ? ) אז בואו נתחיל מההתחלה. נעים מאוד- שיריה... אייל, תתחדש על הפורום!!! שלמות פנימית... רעיון נפלא. שלאט לאט הפורום יגדל ויפרה, שיהיו יותר אנשים שלמים פנימית, ומאושרים... בהצלחה!
ועכשו לשיר... עם השיר נתתי הגדרה לעצבות שלי. אבל... מה זאת עצבות ? מה תפקידה ? מצד אחד... העצבות היא טובה יש בכוחה להעלות אותנו ולקדם אותנו כמו שאמר רב גדול "ראוי שיהיה לו לאדם מעט עצב כל יום ". ולעומת זאת... העצבות בכוחה להביא את האדם לריחוק מעצמו, לגרום לו לעשות דברים מתוך תיסכול או מבוכה, אז... מה זאת העצבות ? ואיך גורמים לה להיות דווקא העצבות הנכונה ?

איל באש

New member
../images/Emo23.gifמה היא העצבות?

עצבות היא חריטת מעגל של סבל וכאב, עצבות היא לשקוע מבה אין לי בחיים, עצבות היא געגוע, עצבות היא כמיהה, עצבות היא מעצם ההפרדות שלנו מהאל, עצבות היא מעצם החיים בגוף, עצבות היא ניתוק, עצבות היא מראה, מראה שאומרת לי, הבט איך אתה מתייחס לחיים הבט איך הם מתייחבים אלייך. עצבות היא מתנה, בזכותה אני יכול לבחור את השמחה. בהמון אהבה וברכת ברוך הבא איל באש

למעלה