העץ של מילה

astral travel

New member
העץ של מילה

(את רואה מתי אני מוצא זמן) קיי אגב זה הפעם הראשונה שאני מסתכל על עץ אחרי שנה שלמה העץ משוחרר והרמוני - מראה על מישהי שזורמת ונעימה הוא מוצק ונטוע היטב בקרקע - מראה שאת מציאותית ופרקטית הגזע העבה משקף את היכולת להתמודד בצורה טובה עם קשיים (אפילו הסערה הקשה ביותר לא תעקור אותך ממקומך) ובנוסף הוא משקף גם חומרניות וצורך ביציבות כללית בחיים העץ נוטה לצד ימין, צד החברה ובנוסף גם ציורו 3 פרחים (3 אנשים שחשובים לך בחייך) ומעט עשבים\דשא - שמשקפים אהבה לאנשים והתייחסות ערה לסביבתך הצמרת האוורירית - נותנת תחושה של חופשיות וקלילות בתקשורת עם אנשים וגם קצת חולמנות משהו (הרהורים על כל מיניי דברים כאלו שמרחפים לך בראש - הצמרת כמו עננים) צומחים עליה עלים שמשקפים וויטליות וצמיחה וגם חוש דקורטיבי ואהבה לאסתטיקה הענפים שמתפתחים מהעץ הם עבים ועשויים לשקף צורך מסויים בשליטה באופן כללי, שאת תהיי in charge וההתחדדות בסופם מראה שאת גם יכולה לדקור ולהיות תקיפה, יכול לשקף גם קצת ציניות משהו לעתים שאת נהנית להחצין(?) את גם אוהבת צומת לב ולהיות קצת במרכז העניינים, כשאת נכנסת למקום מסויים יודעים שהגעת
למרות שלפעמים אתה יכול להצטייר כצנועה ושקטה, אז תלוי איפה את נמצאת ועם מי נוף העץ דיי סימטרי ומשקף איזון טוב בין האנרגייה שמושקעת בסביבה ובין העצמי הפנימי (שאליו את משקיעה גם הרבה מחשבה והתבוננות פנימית,מודעות עצמית). באופן כללי את דיי שלמה עם עצמך (זה מה שאת מחצינה - במקביל יש מעט לבטים פנימיים שהם חלק מהתבוננות העצמית שלך). יש לך כושר ביטוי גבוהה - את מסוגלת להעביר את המסר שלך לאנשים בצורה טובה ויעילה ויכול להיות לך גם כישרון לעבודה עם הידיים, אוליי גם לאפיה ובישול את מסוגלת לפעמים להתלהב ממשהו חבל"ז עד הסוף ולהיסחף איתו, ממש להתאהב ולהשקיע בו את כולך, זה נותן לך סיפוק באיחוד כאשר הפידבק הוא מיידי ואת חשה את התוצאה זהו בכללי ממש אהבתי את העץ שלך !

מילה1

New member
תשמע- ניתוח גדול! תודה!

ממש קלעת! חוץ מעניין האפיה והבישול - שזה ממש לא אני, אבל עבודות יד אני ממש אוהבת, במיוחד לצייר (לשעבר מורה לאמנות) אבל לדעתי נתת לי יותר מדי מחמאות- אולי תגיד גם כמה דברים רעים עלי? אני מוכנה לשמוע גם בקורת. למשל כמה דברים "רעים" שאני רואה בעץ שלי- ממה שקראתי בספרים על ניתוחי עצים (ואני ממש לא מומחית) - למשל הענפים המתעבים יכולים להתפרש כהצטברות כעסים ותוקפנות שמחפשים מוצא. והפרצוף החייכני והיפה משקף אולי תדמית חיצונית (מעין מסיכה?) נחמדה המחפה על קשיים פנימיים? (בשילוב הענפים המתעבים)... אז תודה רבה, הניתוח ממש מקסים. אראה אותו למי שמכיר אותי ונראה איך יגיבו.

מילה1

New member
לא יכולתי להתאפק...

ורצתי לספר לחבר'ה, כלומר להראות את הניתוח שלך, היתה התלהבות גורפת ובעקבות זה קיבלתי שני עצים לניתוחך (אני מקוה שאנחנו לא מציפות אותך) - אבל בלי לחץ, בזמנך החופשי, כי אני מבינה שאתה עסוק. ואם יש עוד מישהו שמתמחה בציורי עץ- אתם מוזמנים. נ.ב. - אסטראל- באיזו מסגרת למדת ניתוח ציורים? או שלמדת באופן אוטו-דידקטי מספרים וכו'? פשוט הייתי רוצה ללמוד ניתוחי ציורים, אבל לא שמעתי על קורס רציני באזור המרכז. אם יש לך המלצה- אשמח. ושוב תודה, והנה העץ הראשון לשיפוטך (של איילת- בת 29, יד ימין)

מילה1

New member
וזה העץ השני...

של... היא לא רוצה לגלות את שמה- בת 34, יד ימין.

מילה1

New member
אופס, שכחתי לצרף...הנה העץ השני....

מה לעשות, שוכחים, הגיל עושה את שלו...

astral travel

New member
וואו איזה עץ

שוב, כרגע אין לי זמן, אז כשיהיה לי אני אגיב לכל השירשור תודה על הפידבק

אוקי..

אני לא גרפולוגית ובטח שלא מנתחת עצים אבל אני לומדת אמנות ומאוד אוהבת לנתח יצירות. אולי אוכל לנחש כמה דברים לפי הציור, אבל לא נראה לי שאוכל להגיע למסקנות כמו "כושר למידה טוב" או "אפייה ובישול". דבר ראשון, אפשר לראות שלעץ הזה יש הרבה פרטים, הוא מצוייר בקווים חזקים וישרים, שמסתעפים לקראת הצמרת, ומראים שיש מעין תסבוכת. העץ עצמו לא עטוף במסכת עלים עגולה אלא כל עלה צוייר לבדו, כאילו יש מעין רצון להתקרב לריאליזם, והפרחים מראים את זה גם. למרות שאין הרבה מהם והם נבלעים מאוד בין הענפים הסבוכים ובין העלים, הם מסמלים משהו לדעתי, שמן הסתם הוא טוב, הייתי אומרת שאלה נקודות אור בחיים, שהבחורה נאחזת בהן, אחד הפרחים המרכזיים מצוייר בקווים נורא חדים, אולי עם נקודת האור הזו יש בעיות. הענפים פתוחים, נדמה לי שזה יכול להצביע על רצון ללמוד לעשות דברים כמו שצריך, ופתיחות ראש. לעומת זאת כל הענפים נורא צפופים וזה נותן תחושה של הסתגרות, למרות הרצון לפרוץ החוצה וללמוד ולעשות דברים. הקווים שעל הגזע נורא דינמיים, הם כמו זרם שמושך את העין כלפי הענפים, כאילו הגזע משמש כמעין מעבר בין האדמה לענפים, אולי כמו מים ומינרלים שהשורשים סופגים והגזע מעביר אותם אל הפרחים. אולי זה יכול להצביע על מעין תחושה כזו שכל החיים עוברים דרכה ולא איתה. החור שמצוייר בגזע גם כן מאוד חופשי ודינמי, ואפילו מזכיר קצת מערבולת, או צורה ספירלית, שמסמלת על התכנסות פנימה. האדמה מצויירת בכמה קווים, יש מעין ניסיון ליצור תחושת עומק אבל מאחור הדף לבן ואין שום דבר שנמצא מאחורי העץ, הוא נראה נורא בודד, אבל חזק ויציב, שמעניק חיים להרבה מאוד עלים ופרחים שצומחים מעליו. אבל זאת רק אני, ואין לי שום הסמכה להסיק דברים על בן אדם ולשפוט אותו, אני מצטערת אם אני פוגעת בדברי במישהו.

מילה1

New member
ניתוח נהדר!

מציירת העץ טענה שממש קלטת אותה לעומק! איפה למדת/לומדת אמנות? סתם מעניין- כי אני גם מהתחום (לשעבר). לפי מה שכתבת על העץ - את חכמה, רגישה, בעלת טביעת עין חדה וכשרונית, אז למה השם הנוראי הזה שבחרת ככינוי????? זה ממש לא את!

אממ תודה.

ואין בעד מה, נראה לי. אה, אני מסיימת השנה תיכון, אז אני לומדת 3 שנים סך הכל תולדות האמנות, ואומנות פלסטית. לא מי יודע מה השכלה, אבל אני מניחה שמכאן מתחילים.. בכל מקרה, הכינוי פשוט מצחיק אותי, הוא לא מתאר דווקא את מה שאני.

מזכיר את "הסנה" שלא אוכל באש

לא ממש יודעת הרבה על ציורי עצים אבל מן המעט מעט שלמדתי: איזו תחושה של חסר, ריקנות משהו עמוק , כאב (חור בגזע העץ) חוסר בטחון וצורך לחזק לבסס ולפצות על כך (גזע מתרחב) נסיון לטשטש זאת (טישטוש של הגזע) מעצורים, עומס רגשי, אנרגיות תקועות (השחרות, עץ סגור מצד ימיןושמאל) יש בטח גם דברים "טובים" לומר, אבל זה מה שקפץ לי לעניים

מילה1

New member
הדימוי לסנה משהו!

באמת העץ נראה כמדורה- להבה וזה ממש מתאר את מצבה כיום- עוברות עליה מצוקות קשות, בזמן האחרון ממש כמעט בלתי נסבלות (זאת האש) אבל היא ממשיכה לפרוח ולהעניק לאחרים- מתוך האש ולמרות האש. גדול!

astral travel

New member
העץ של איילת

גם את אוהבת ששמים אלייך לב (מהאנשים שאת מכירה), עם זאת את פחות מוחצנת יחסית למילה יש לך כושר ביטוי נרחב - במילים אחרות את פשוט אוהבת לפטפט !
ונראה שאת אוהבת עיצוב\אסטטיקה ודקורצייה באופן כללי את משתדלת לחשוב בהגיון ורציונליות רוב הזמן, אך לא תמיד זה הולך, את צריכה לא לאלץ על עצמך חשיבה שלא טבעית לך אלא לראות ולהסתכל על הדברים כפי שאת מרגישה ולזרום איתם. חסרה לך קצת תחושה של יציבות בחיים, את צריכה מסגרת ומשהו עיקבי שתוכלי להשקיע בו את עצמך ושיתן משוב לחייך ציירת פרח אחד שמהווה אדם חשוב בחייך (בן זוגך ?) אך הפרח נוטה ממך (מהעץ שלך) לצד השני מראה שאוליי יש קצת בעיות בינך לבינו את אוהבת אותו, אבל צריך שהוא יותר יתקשר איתך כמו שצריך את צריכה לנתב את האנרגיות בחייך יותר אל דברים שאת אוהבת ושנותנים לך סיפוק, דברים שאת נהנת לעשות אותם ושמהווים לך הגשמה עצמית. העבודה לא חייבת להיות נטל, וגם אם את אוהבת אותה באופן כללי - זה ברור שאת לא מרוצה ממנה עד הסוף (לוו דווקא מהעבודה עצמה, יכול להיות שזה גם אנשים מסויימים בעבודה שאת פחות נהנית לעבוד איתם או מצב שהממונה עלייך לא מעריך אותך כמו שצריך), אז אוליי צריך לשנות קצת דברים, לשפר דברים את דיי פרקטית, כשזה קשור לעבודה את ביצועיסטית ועושה את הדברים כמו שצריך, את יכולה להיות חרוצה אך את צריכה לקבל משוב חיובי שיתן לך אנרגייה וחשק לעשות את הדבר שאת עושה את נראית מישהי מעניינת, מלאת חן כשמכירים אותה ושכיף לדבר איתה (מילה רצתה פחות מחמאות אז בעץ שלך התמקדתי יותר בדברים שצריך לשפר)

מילה1

New member
אתה באמת קולע בול!

זה ממש מדהים- במיוחד הקטע של הבוס שלא מעריך - זו כרגע הנקודה הכאובה ביותר אצל איילת, וגם קצת חוסר הבנה עם בן-הזוג. פשוט מקסים הניתוח- ועוד בקשה קטנה - כשיהיה לך זמן תוכל אולי לפרט לפי איזה סימנים ראית את כל זה? שנלמד משהו ממך בקשר לניתוח עצים. ואם יש לך המלצה על ספרים בנדון או על קורסים רציניים - אשמח לשמוע. תודה, מילה ואיילת.

astral travel

New member
הקטע עם בן-זוגה ראיתי לפי הפרח

כפי שרשמתי והקטע בעבודה זה אינטואצייה ובכלל הרבה מהניתוח שלי זה אינטואצייה, איך שאני קולט את העץ\ציור\כתב קראתי שני ספרים - "גרפולוגייה ומבחן העץ" ו-"גרפולוגייה ציור וילד" שניהם של זהבה אורון אנתח את העץ השלישי ושל בנך כשאתפנה

מילה1

New member
אם כך, אז יש לך אינטואיציה מעולה!

קראת את הספר "אינטואיציה בפעולה"? (שכחתי את שם הסופרת) - נראה לי שזה ספר בשבילך. את שני הספרים שציינת רכשתי לאחרונה, אבל טרם הספיקותי להתעמק בהם. בדרבון הניתוחים שלך אתחיל לקרוא אותם. תודה וביי.

למעלה