העץ המאיר

העץ המאיר

של ברקלה נמצא כמובן פשוט באור יום אי אפשר לראות את זוהר הכוכבים שלא נדבר על הגחליליות אז הנה העץ חזר למקומו.
מקווה שהיה לכם יום קל ונעים אני לקחתי לי בבוקר פילולה (בשם בנות משפחתי היקרות אמממ זה גם נקרא כדור
) ועפתי לי לשחק עם בובות מכל הצבעים ומכל הגוונים יום שהוא אי של שפיות זמנית פעם בשבוע מתרחקת מהכל וחוזרת לילדות שהייתה לפני מלאנתלפים שנה
אבל מי סופר (שששששש שם אני שומעת עד לכאן את הגיחוך
) המשך ערב שקט לכווולם רק טוב!!!

ברק 188

New member
העץ שלי...?

שחקת היום עם בובות נשמע לי מאוד סביר...מי מגחך... (
) הנה אני למשל משחק פעם בשבוע במכוניות קטנות וחיילים על השטיח ותמיד...תמיד אוסף הכול למקום עד לשבוע שלאחר מכן שמעתם פעם את השיר על הבובה בובה זהבה...באנגלית ...יאנו בובה מאמריקה אינגלזית שכזאת

w o m a n 10

New member
ברק, תבקש את העץ עם הסוודר...

אם כבר אז כבר. אני כל יום משחקת במכונית גדולה. ובובה גדולה. זה נחשב?

ברק 188

New member
מוצא חן בעיני כול העיצים ששלחתם לי

גחלולה ,שוש פרס-לי וגאיה הינו רמז לרדת מהעץ הגבוה שעליתי עליו ?
בחיי יש לי מזל שהחזרתם לי ת...עץ אחרת באמת הייתי נשאר בחושך מה אכתוב לכם ידידותי ורעי היום... ליבי במזרח ואנוכי בסוף מערב וכול זה לקראת הערב משמשמש ובא

paloma blanca

New member
מתי ??../images/Emo7.gif

מתי תקחי אותי אתך לשחק בבובות ?
אגב.... פלולה זה בשפה שלכם פרונקלה .... את יודעת הגבעה הזאת שצומחת למכשפות על האף ועליה תוספי שיער .... יש לי בעיה לדמיין שכל בוקר את לוקחת פלולה

חחחחחחחחחחחחחחח

חרגת אותי פלמוקלהההה כמעט ונחנקתי ועוד בלי משהו בפה חחחח פשוט לא ניקדתי ולא כתבתי עם י' התכוונתי לפילולה יענו כדור בלשון הפולניות לא פלולה יענו פרונקל בלשון המכשפות חחחחחחחח ואייי הבטן הצילווווווו
ואני מבטיחה שאקח אותך ביום הימים לשחק עם הבובות
רק טוב!!!

כוחו של המין החלש...

שלום לכם יקירים שלי, אוףףףףףףףף, אני שונאת כל סוף חודש, אבל את סוף חודש דצמבר באופן מיוחד, המסכן תמיד יוצא לו להיות החודש שסוגר את השנה , פשוט שערוריה, לו אני הייתי במקומו, הייתי כועסת נורא על מי שהציב אותי אחרונה בתור , כמה אנשים הוא מצליח להכניס ללחץ, בעבודה בעסקים ובכל מקום שקשור לתאריכים, ועד כמה שהצלחתי לחשוב היום בין תיק לתיק, לא מצאתי מקום כלשהו שאינו קשור לתאריכים. אז קפצתי לגיחה קצרה, וחוזרת להכניס את הראש לתוך "החומר"
עליו אני עובדת...... משהו חמוד חמוד שקיבלתי במייל, "כל מה שתתן לאשה, היא תהפוך אותו לעצום יותר אם תתן לה זרע, היא תתן לך תינוק. אם תתן לה בית , היא תהפוך אותו ל בית חם. אם תתן לה מצרכים, היא תתן לך ארוחה. אם תתן לה חיוך, היא תתן לך את הלב שלה. היא מכפילה ומעצימה כל מה שתתן לה. אבל הזהרררררררררררררר .......... אם תתייחס אליה כמו אל זבל, תתכונן לקבל טונה של חרא. שבת שלום לכולם אהובים שלי וסוף שבוע נעים

למעלה