העץ הזה..

lonelywolf

New member
מרקי ידידי היקר...

פשוט נקרא לעץ "עץ האהבה..." המלצה: "לא לנסות לחצות בשחיה את הים"

*pank

New member
פרט נמק והסבר ../images/Emo7.gif

דמעות של אמפתיה והזדהות.

עץ שהשיר עליו בחורף..

הוא מבחינתי,עץ חצי מת נטול חיים,נאבק באקלים כל רצונו,כמו הדובים זה להעביר זמן,ולשרוד אם יצליח-יתאושש מצב של כמעט קומה.. אבל יש משהו מסעיר באווירה הזו של עננים שחורים ועצים קרחים משהו,שמשום מה-מושך אותי למה..אינני יודע..

גל ים..

New member
עוד מעט כבר סתיו....

לחישת הרוח בישרה את הסתיו הוא הגיע אמרתי אולי תגיע הבשורה.. העלים נושרים הילדים כבר לא רצים כבר לא מטיילים בין השדות והפרדסים.. מביטה אל עינייך מחפשת חיוך תקווה מחפשת את האור שבקצה הדמעה.. כבר סתיו אמרתי הבט עוד מעט תתגלה הקשת בענן אך שתקת היגפת את התריס ואת החלון שצפה על הגן... ידעתי נותרת שם בימים אחרים נותרת שם בסתיו אחר שלפני שנים.. גל

*pank

New member
הסתיו והחורף הם חברים טובים שלי

השיר שלך ריגש אותי אף כי הוא עצוב במקצת.

maxima

New member
קקטוס............./images/Emo9.gif

אולי אם תלחש את בקשה לאלוהים אולי............הוא ישמע את הלחישה

אופטימית בלתי נלאית..עלאק ?../images/Emo3.gif

על אותו המשקל,אענה לך: כשדם קרבנות המתאבדים עלה מן האדמה האלוהים-לא שמע כשזעקת ששת המיליונים החרידה את השלווה האלוהים-לא היה.. אם שם לא היתה בו חמלה אז במה נפלאות דרכי הבריאה ?

בעצמך-נתת את התשובה..

איני מאמין בנפלאות הבריאה אלא,בשיטה של-עשה זאת בעצמך.. אם אין אתה לך,אף אחד לך.. הצרות לא נפתרות,מעצם התלייה על העץ צריך,לעזור להן,מהענף לדלג ולקפצץ אמרת,כשההוא לא מביא צרותיו לבמשפחתו.. אבל בלילה,כשהילדים ישנים ואשתו,טיפה נוחרת בצידו.. מגרד השרברב חמש פעמים בפדחתו עד שנופלת לו הברקה לפתרון בעייתו וכך בבוקר,באוספו את שק הצרות למכונית הוא מעמיס תיק קל הרבה יותר,בתכלית וגם מתוך ראיית הנולד,משאיר בשק קצת מקום לצרות חדשות,שביום הבא יחכו לפתרון

maxima

New member
יקקטוס...אהבתי.........|../images/Emo140.gif

גם אני חושבת שאדם יוצר את המציאות של עצמו אבל........ תמיד יש הפתעות חיצוניות שאין לנו שליטה עליהן

maxima

New member
נערה........./images/Emo140.gif.......

אני אוהבת כל דבר אופטימי ושמח שמאיר את החיים אהבתי את מה שהבאת

maxima

New member
וואי וואי .....קקטוס

אתה מפחיד......... אני תמיד אופטימית

רק מי..../images/Emo6.gif

רק מי,שבכל כך הרבה מאמינה חייבת גם להיות-אישה מקסימה ואני,אין לי ממנה,אפילו תמונה..

maxima

New member
אופטימיות................/images/Emo22.gif

זו לא מילה גסה והיא עושה את החיים הרבה יותר יפים

maxima

New member
להיות אופטימי ............../images/Emo140.gif

בתקופה קשה זה כורח המציאות כשאתה אופטימי הכל נראה יותר קל

למעלה