הענק האציל.

• פותח הנושא TAZ!
  • פורסם בתאריך

TAZ!

New member
הענק האציל.

שלומות. מישהו יכול (בטוח שכן!) להמליץ לי על שירים מומלצים של ג´נטל ג´יאנט? לא נראה לי הגיוני שאני עוד לא מכיר שום שיר שלהם. אני בהחלט חושב שהגיע הזמן שהם יצטרפו לספרית המוזיקה שלי. אז בבקשה. תודה.

giloni

New member
הרבה יותר ממישהו והרבה יותר משירים

קודם כל, אני בטוח שאריק יכול לעשות זאת טוב ממני. אבל בכל זאת, ובלי קשר למה שהוא ודאי יכתוב כאן, קשה להמליץ על "שירים" של ג´יאנט, למרות שיש להם רבים כאלה. אם אתה מוכן לאתגר את עצמך באלבום שלם וטרם התודעת אל הלהקה, אני ממליץ להתחיל עם Free Hand שהוא יחסית קליט בשביל התחלה. אישית אני מאד אוהב את The Power and the glory שהוא בעיני המגוון והמרתק ביותר של הלהקה הנפלאה הזו. אם בשירים עסקינן: שקט ומלודי, לך על Funny Ways מהאלבום הראשון, הנושא את שם הלהקה או על: Think Of Me With Kindness מהאלבום Octopus או, המרגש ביותר, Aspirations מThe Power and the glory שגם אסתר עופרים מצאה לנכון להכניס אותו לרפרטואר המצויין שלה. הרמוניות קוליות שלא מן העולם הזה: On Reflection מ Free Hand גאוניות המשלבת את כל מה שהם ידעו לעשות: The Advent Of Panurge מ Octopus השפעות ג´אזיות: Just the same מ Free Hand כל אלה נפלאים, אבל עוד רבים רבים אחרים. בחר שניים שלושה, שמע ואחר-כך תראה אם מתחשק לך להמשיך ול Acquiring The Taste כשם אלבומם השני. בהצלחה יקי

TheHead

New member
חיפשתי והורדתי פעם

כל מה שהצלחתי למצוא ואני חייב לציין שלא התאכזבתי משום דבר. הם פשוט מעודנים ונפלאים ואני לא חושב שמלהוריד את מה שיזדמן לך אתה תתאכזב. --ראש.

TAZ!

New member
תודות.

אני אנסה בהזדמנות. בינתיים, גם כל שאר חברי הפורום וגם כבוד המנהל מוזמנים לעזור. אני, בכל אופן, אזכה לראות את שאר ההמלצות, אם יהיו רק בשבוע הבא, בעזרת ה´. אז להתראות.

כן.

אני חושב שדוקא כשמדובר בג´נטל ג´ייאנט, הדעות פחות חלוקות בהשוואה להרכבים אחרים. רוב ההמלצות הן דומות ואפילו זהות - להתחיל ב-Octopus ו-Free Hand, להמשיך ב-The Power And The Glory ו-Acquiring The Taste ולסיים ב-In A Glass House ו-Interview (אלבומים, כמובן). יצא לי פחות לראות המלצות על האלבום המדהים Three Friends שהסאונד בו לא מייצג את שאר אלבומי הלהקה, ויש בו הרבה יותר "פסיכדליה" משאר האלבומים (ולא חסרים גם האלמנטים האחרים). ובכל זאת, כמה "שירים" שלהם שבעיני הם מושלמים : Schooldays His Last Voyage Design Pantagruel´s Nativity Peel The Paint Proclamation ואפשר באמת להמשיך בלי סוף.

למעלה