העמי שלי ואני

amazone

New member
העמי שלי ואני

אני ועוד עובד עובדים ביחד מאז שהתחלתי לעבוד במשרד לפני יותר מחצי שנה. התקן שלי הוא משרה מלאה כשאני אמורה לעבוד בחלקה איתו ובחלקה האחר עם המנהל שלי. העמי שלי עובד שם קרוב ל-10 שנים במשרה חלקית. אני קוראת לו העמי שלי כי נוצר רושם שאנחנו מפתחים סוג של תסמונת עמי ותמי - נשענים האחד על השניה כשמדובר בהתמודדות עם המנהל שלנו ששונא את שנינו ומנסה בכל כוחו לפטר אותנו. נכון לעכשיו, לאחר שהגבנו בהתאם, אנחנו נשארים בעבודה ואת המנהל שלנו כנראה יוציאו לפנסיה מוקדמת. היחסים בין העמי שלי לבייני טובים יחסית, למרות שמדי פעם יש לו פליטות פה לא במקום לגבי מאחורי הגב - מציק, מעירה לו ומבקשת שלא יחזור על עצמו. מדי פעם הוא מתפרץ עליי כאילו בהומור, קורא לי מפגרת ליד אנשים ושובר לי את המילה. בתפקיד שלנו סמכות זה הכל - והוא קרא לי מפגרת ליד עובדים אחרים וביטל כלאחר יד את מה שקבעתי למרות שלא היה לו סמכות לכך רק כי הוא רצה לצאת מוקדם מהעבודה ולמרות שהיה עובד אחר שהיה מסוגל לבצע את המשימה. זה לא הפעם הראשונה שזה קורה ובעבר הערתי לו על כך ואמרתי לו שזה לא במקום וממש לא מקובל עליי שמשפילים אותי. הפעם הזו שתקתי, יצאתי מהחדר, לא הגבתי אליו רגשית עד שהוא סיים לעבוד, שלחתי לו SMS שאני לא סובלת אותו ולא הסכמתי להגיע לחדר כדי שיעביר לי דברים לבצע [לא מוכנה לשחק את המשחק שלו - הגישה שלו היא להראות לכולם שהוא האחראי מביננו ומנהל את העבודה]. באמת שנפגעתי מהגישה שלו מה לדעתכם אני אמורה לעשות - לא יודעת אם בכלל מזיז לו שהוא פוגע בי העיקר שהוא משיג את מה שרצה בזכותי והמנהל עוזב. לדבריו הוא סומך עליי כשמדובר בעבודה. בחצי שנה האחרונה הוא קרא לי מפגרת בפעם השלישית ביום חמישי, כלומר - אני מבהירה לו שזה לא במקום, הוא מפסיק וחוזר חלילה.
 

shoom12

New member
אני קצת חצוף

הי אמזון, אני מקווה שאת מרשה לי להיות קצת קצת קצת חצוף. ולהחזיר את השאלה אליך.. מה את חושבת שאת יכולה לעשות?
 

amazone

New member
להעיר לו על זה

אבל אדם שמעירים לו פעם אחת ופעם שנייה לא יבין גם בפעם העשירית השאלה היא - האם יש משהו שאני לא עושה נכון? האם יש אופן מסויים שאני יכולה לברר איתו דברים ולהגיד לו, אז הוא יבין שזה לא דרך התנהגות מקובלת מבלי שזה יחזור על עצמו בעוד חודשיים שלוש?
 

shoom12

New member
עוד..

הי, תנסי אולי לחשוב על עוד דברים שהם בידיים שלך. כי לך אין באמת אחריות או סמכות על המוח של עמי.. תנסי להגיע לרשימה של3-4 דברים נוספים שאת יכולה לעשות
 

amazone

New member
מה עוד אפשר לעשות?

חוץ מלעלות עם הדבר למנהל וזה לא דבר מקובל מבחינתי ולא בגלל שהדבר ייחשב להלשנה אלא בגלל שהמנהל לא יקבל את זה כמות שהוא אלא ינסה להפוך זאת לדבר חמור הרבה יותר וינסה לפטר אותו
 

מיצפטל4

New member
הי אמאזון

ברוכה הבאה למגרש האימונים... התחום שאת מתייחסת אליו הוא תחום היחסים, בתוך תחום העבודה. ( לפעמים נמצא בעיתיות בתחום היחסים שבכל התחומים האחרים? ) . את מתארת מצב של היחסים בעבודה במילים האלה...לפי הסדר שהם מופיעים אני חדשה הוא ותיק אני משרה מלאה הוא חלקית יש ביננו תסמונת עמי ותמי ... כנראה? מה זה עמי ותמי בשבילי ? בנתיים אסביר לך מה אני יודעת על עמי ותמי ... הוא הגדול, היא הקטנה, הוא מראה לה את הדרך, הוא מוביל הוא מנהיג. אותו רוצים לאכול. היא מצילה אותו. שניהם יחד אוכלים "מתוקים" לרוב בלי לחשוב על הבריאות,ונלחמים במכשפה. מה זה עמי ותמי בשבילך ? הגבנו בהתאם.. אנחנו נשארים ההוא ילך... מפגרת ... קללה ידועה בין אחים, היא מעצבנת, אבל לא מעליבה כמו מטומטם. יש בה מין חיבה... בשנים האחרונות, ישמע במחוזותינו פ'גרת. אבל את לא אוהבת את זה ביחסי עבודה. זה מחבל בסמכות שלך. מייצר קולנפליקט. ונדרש שינוי. כתב לו SMS שאת לא סובלת אותו, לא הבאת לו את הדברים.... ברוגז כזה. וכנראה שהשלמתם אם הוא המשיך להגיד לך שאת מפגרת לאחרונה. בואי נמשיך עם "עמי ותמי" ... עמי ותמי הם אח ואחות ! בעבודה אין יחסי משפחה, יש יחסי עבודה. לכן יש גבול שצריך להמתח במקום ה"מקצועי". החברות קיימת וחייבת שתהיה אבל יש לה מקום במטבח, בפינת העישון.... לא בפרונט. נסי להגיד לעצמך.. מהם יחסי עבודה טובים בעינייך? מה טיב היחסים שתרצי עם ה"עמי - ת" הזה שחבר אלייך ? מה היחס העתידי ביניכם - חלוקת תפקידים, הירארכיה, תקשורת ארגונית? איפה אתם מקיימים את החברות בינכם?
 

yaelmmmmm

New member
איך את רואה את המצב

אם תבוא פיה טובה ותפתור את כל הבעיות???
 

amazone

New member
היה נחמד אם זה היה חוזר למצב הקודם

לפני שהעוד החדש הגיע ולפני שהעמי שלי התחיל לפתח פרנויות לגביו. אז זה עוד היה רק אני והוא שהיינו צריכים להתמודד מול מצב מסויים שהשתלט עלינו. כשדיברנו הוא אפילו טען שאני מפתחת מאבק כוחות עם החדש כשלמעשה הסתלבטתי על עמי בגלל הפרנויות שלו לגבי החדש. הוא ידוע בתור "טיפוס" ויכול להיות שהסתדר איתי מתוך אינטרס לאחד כוחות כנגד המנהל. אני לא מתחרטת שעשיתי את מה שעשיתי כלפי המנהל אבל נלחמתי על המשרה שלי כי חשבתי שיש לי על מה - תפקיד שאני אוהבת, צוות עובדים מאוחד ואווירת עבודה נעימה. הייתי שמחה אם היה מישהו שנותן לי תמיכה כמו שעמי נתן לי כשהתמודדתי עם ניסיון הפיטורין שלי ולא מנסה לעשות ממני צחוק כמו שהוא מנסה לעשות עכשיו. אנחנו עובדים בצוות טיפולי והוא יכול לפתח נאדם אם הוא רוצה. גם אם זה לא ימשיך להיות, זה לא מתאים שהוא מנסה לעשות צחוק מדרים אופן שעשוי לפגוע סמכות ומעמד שלי משרד. כנראה שעליי להפסיק לראות את זה בתור הצלחה במשימה - גם אם הוא מנסה לפגוע בי אופן כלשהו, לא לתת לו להצליח. לא להשריש את היחסים הרעים ולהתמודד עם כל דבר בזמנו.
 
למעלה