העמוד היומי של יעל...

העמוד היומי של יעל...

חחח זה ממש הפך להיות הדף היומי שאני פותחת............ אז יאללה דברו איתי ואל תנסו להכניס אותי לצ'ט או משהו כי אני לא יכולה להיכנס, בעיות בשרת, לא לשאול, ו- WHRER THE FUCK IS MY TOVTOV?!?!?!?!?!?!?!

חחח איזה כבוד.......

טוב, מישומה טובטוב לא מדברת איתי, אז תודיעו לה שאם היא תמשיך להתעלם ממני אני מבטלת את החתונה! *טובטוב מפלצת!*

גיגי123

New member
מי זה<?!?!?!??!?!?!../images/Emo2.gif ../images/Emo98.gif

זאת "טרול משוגע" נראה לי... טובטובבבב
שתגלה לנו את השם שלההההההה כבררררררררררר

../images/Emo12.gif

ללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא(בהילוך איטי)....אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא(רגע זה ממשיך חחח) אאאאאא.... הפיאסיי שלי מאיימת לבטל את החתונה!!!!!! האו דר יו???
איי סטיל לאב יו חייכנית

אני מכריזה בזאת על השם שלי../images/Emo45.gif

עוד כמה דקות אני מכריזה את השם שלי בשרשור הזה בפורום.... בהופעת בכורה....כי שיגעתם אותי
אז עוד דקה אני מודיעה את השם שלי פה.....ומי שלא ראה יפסיד.... טא טא טאאא טאאאאאאאאם!!! חחחחחחחחח

אוקיי אז השם המטומטם שלי הוא:

טובי (tobi) !!!!!!!!!!!!!כן כן ההורים שלי כנראה היו מסוממים כשהם החליטו על שם
חחחחח בעעעעעעעעעע אגב מכאן הכינוי טובטוב....חחחחחחחחחח זהו ??. מרוצים??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

i love אפרת

New member
GO טוביייי

למרות שגילית לי את זה לפני עשר דקול (חחח מלא זמן) הגיע הזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זה בכלל לא שם מטומםםם הוא יפה
טובי

מהה? זה שם מהמםם! טובי!!!!

יש לי חברה קוראים לה ככה והיא החברה הכי טובה שלי וזה השם הכי מיוחד בעולם כולו... ומה את מתביישת בווו להיפך! תיהי גאה בוו!!

טובי יש לך שם מדהים!!! לחברה הכי

טובה שלי קוראים ככה וכולם קוראים לה טובטוב..חח....וחוץ מזה אין לך מה להתבייש בו תיהי גאה בוו!!! אני מה זה לא מבינה אותך עם שם כזה מיוחד! באמת בשיא הרצינות אני לא משקרת ואני יגיד את זה עד שתפנימי ל--ך -י--ש -ש--ם -מ--י--ו--ח--ד

תיפי1

New member
../images/Emo99.gifטובי

שם מדהים.... זה ביכלל לא שם מטומטם
,
טובי
טובי
טובי
טובי
טובי
טובי
טובי
טובי
טובי

היי אני פה! ממצב אנשים?! חח

איזה באסה אני היום עברתי טיפול באוזן..לא כדאי להכנס לפרטים זה ממש מגעיל! וכואב רצח!! אאאאאייייי בא לי למותתתת.......

למעלה