העם מטומטם

זאווס

New member
העם מטומטם ../images/Emo54.gif

ולכן מאכילים אותו בססמאות ולא כמו שצריך בחומרי גלם. הטית מכרז למכירת גרעין השליטה בבנק לאומי.... מה היו תנאי המכרז לפני התערבות אולמרט ומה היו התנאים אחרי ההתערבות ובאיזה אופן שינוי התנאים השפיע או לא השפיע על המשקיעים. החברים של אולמרט. תנו לנו עובדות. אל תתנו לנו פרשנות. אנחנו נפרשן בעצמנו. אנחנו לא צריכים את הפרשנים בפרוטה של התקשורת. ועידת סוף נובמבר..... מהן העמדות המוצהרות של הצדדים בשאלות הפליטים הגבולות וירושלים. אל תספרו לנו על הדשא באנפוליס ... שביתת המורים.... תציגו את חוזה ההעסקה של המורים ותמסרו את טענות המורים וטענות משרד האוצר. וכך בכל נושא עפתי לישון יש לך סיגריה
? ליל מנוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווחה עריהודים

מוחמד5

New member
../images/Emo203.gifלילה טוב

שאלות קשות , אבל יש רק תשובה אחת. להחזיק חזק בכסא, חזקקקקקקקקקקקקק, למרוח .. למרוח.. ולמרוח... למצוא פתרונות לטווח קצר, לשרוד את הקדנציה ולהסתער על הקדנציה הבאה. לילה טוב

זאווס

New member
וכאן הבעיה

שהיא כמעט לא עושה כלום בבית מתי תתחיל לזוז ותעשה משהו? דורש ועדת חקירה

מוחמד5

New member
אךךךךךךךךךךךךךךךך

צריך לשלוח אותכן להשתלמות בבאב אל חארה...

THE WIZARD 55

New member
אל תגיד שאתה לא עושה הכל בבית../images/Emo3.gif

אישה צריכה להיות יפה מוחמד אם תנקה, ותכבס, היופי ילך לעזה, ואז הגבר יחפש יופי במקום אחר.. עדיף שהגבר יעבוד קשה ויתכער..ותמיד ימות על אישתו היפה...

מוחמד5

New member
סוד היופי שלי

אני מנקה, לא מכבס רק תולה, אני לא מגהץ רק לובש אנח לא מבשל אני רק מדיח כלים.
תמיד אוהב את אשתי שנושאת בבטנה את בנינו. היופי יכול להשתנות העיקר לא האופי.

THE WIZARD 55

New member
כל הכבוד מוחמד!!

גם אני מוכנה רק לשפוך את הזבל, וגם אם יש לי זמן
שתהיה בריאה אשתך, והילד הקטן...עוד מעט האושר הגדול, אינשאללה

מוחמד5

New member
בקרוב אצלכם

נשוף ג'וניור ג'וניור בימינו ללא שיתוף פעולה ועבודה משותפת בין בני הזוג הבית יראה כשדה קרב שעבר מעליו בטעות מטוס אף 16 .

THE WIZARD 55

New member
חכה שיגיע התינוק..

אז בכלל הכל יסתובב סביבו, אין שינה, אין מנוחה הגבר חייב לעזור לאישתו, על מנת שהבית יתפקד. ואינשאללה, מתה לילד קטן שיהיה דומה למכוער הזה

למעלה