העם הראשונה שלכם

שחR

New member
העם הראשונה שלכם

יש חוויות בחיים שלעולם לא נשכח. הלידה של הילד הראשון, טסט, הלילה הראשון במלחמת המפרץ, הבר מצווה, או חוויות חזקות של פעם בחיים. אבל זה פחות מענייין. אני רוצה שירשור מעניין. ובכן חברות וחברי הפורום... ספרו איך הית הפעם הראשונה שעשיתם סקס והאם זאת גם האהבה הראשונה שלכם ? ברשותכם אתחיל, אז ככה... הייתי בן 15.5 הכרתי אותה במסיבת ריקודים של אילן בן-שחר ( הוא היה אז תותח) וכששאלתי אותה, בסלאו הצמוד - מאד, בת כמה היא ? אמרה 17.5 ואתה ? (בלעתי רוק ) ואמרתי גמני (מה יכלותי להגיד ש"השמוליק" היה עם ורידים מנופחים באמצע סלאוו ?) עוד הייתי רוקד לבד... ואחרי נשיקת - סילבסטר (הצרפתית הלוהטת הראשונה שלי) היא הזמינה אותי אליה לשישי-שבת בפנימייה שלה בכפר הירוק. שם היא העיפה את חברה שלה מהחדר … וסחבק היה צריך להיכנס בשערי התהילה…בפעם הראשונה בחייו ! נכון, היא הייתה טיפה מנוסה ממני וזה היה יתרון יחסי לה, אבל לי מאידך היה יתרון יחסי והוא… קילומטרז´ רציני בסרטים "אומנותיים" על כאבי "גרון". שתי היתרונות האלה התגלו בדיעבד כהרכב מנצח : זה היה לילה גדול… בבוקר היינו אמורים לטייל….אז טיילנו לבית שלי במונית, סגרנו את הדלת, ועשינו שידור חוזר עם שירי שנות השמונים ברקע. באותו מוצאי שבת אמרתי לה את גילי האמיתי… זה לא הפריע לה לבוא אלי כמעט בכל רגע פנוי לקיים מצוות. אני זוחר שהיא התגיסה והגיעה על מדים כחיילת לבית הספר לאסוף אותי להמשך פעילות מוטורית שכל כך אהבנו לעשות, אל מול פניהם המחוצ´קנות של חברי כיתה י´ 7 שעוד קנו סבון בכמויות מסחריות. מבחינתי זה היה פשוט מושלם לפי הספר : אהבת נעורים על כל המשתמע. אחח ... היו ימים...איזה תמימות מושלמת...מדהים. אני חושב שעד היום יש אצל אמא שלי איזה מחברת 72 דפים עם שירים שכתבה עלינו. היום היא אמא לארבעה ילדים, ומידי פעם יוצא לי לראות אותה, יש לנו חיוך שמסגיר רגעים שלעולם לא נשכח. שחR

דקר26

New member
אממ יאאלה נזרום:)

פעם ראשונה היתה בגיל 20 וחצי [בתולה מאוחרת אנוכי] עם חבר שגרנו ביחד בתקופת הצבא הוא היה מגבני"ק עם יציאות גרועות ואני חיילת עם יציאות עוד יותר גרועות, יצא לנו בערך 4 לילות בחודש לישון ביחד כשהיציאות שלנו חפפו. החלטנו שאנחנו "חברים לחתונה" ולא עושים מעשים טובים עד אחרי החתונה.. מגיל 18 וחצי יצאתי איתו.. וכלום.. עבודות ידיים ולשון וזהו. בגיל 20 וחצי השתחררתי מהצבא הסדיר ויום למחרת הייתי אמורה לגשת לחתום קבע. חזרתי הביתה וגיליתי שהבית מסריח מאינג'רה [מין פיתה אתיופית חמוצה ..החצי היה אתיופי למען הסר ספק] ולא הבנתי כי תכלס.. ממתי הוא מכין את הזוועה הזאת.. הוא יוצא מהמטבח כולו מחוייך ואומר שההורים שלו באו לישון אצלנו כי הם רוצים לבשל והכל והם נתנו לנו חדר במלון [תירוץ מטומטם] נסענו לבית מלון שם חיכה לי בחדר זר פרחים ענק ומלא בלונים על השיחרור מהצבא וכאלה.. ועל המיטה הוא פיזר עלי כותרת ובאמצע החיים אני מסתובבת והוא כורע ברך והציע נישואים.. נעתקה הנשימה.. בערך לקח לי 2 שניות לומר לו "טוב אם מתחתנים אז בוא למיטה" מיותר לציין שמבחינה אנטומית הוא היה אמ.. לא מומלץ לפעם ראשונה!!!! [זה נכון מה שאומרים על שחורים..זה גדול..וזה ע ב ה] לילה של ניסיונות וחגיגות עברו על המיטה , מקלחת, מיטה,מקלחת מעלית בבית מלון..מקלחת. קמתי בבוקר חצי צולעת והולכת כמו פינגווין וחתמתי קבע בצה"ל.. אפשר לומר שתוך 24 שעות זיינו אותי פעמיים :) בחצי שנה אחר כך הספקנו כל דבר שעולה על הראש..אורגיות, מקומות הזויים, תנוחות שגרמו לגב תפוס וכו'. לאחר החצי שנה.. החלטתי שמוקדם לי להתחתן וניפרדנו . כשהתחתנתי עם העציץ ניסיתי ליצור איתו קשר ולא ממש הלך לי ..יוצא לי לפעמים לחשוב עליו ורק לטובה.

שחR

New member
../images/Emo6.gif הרסת אותי מצחוק

תוך 24 שעות זיינו אותי פעמיים חחחה

הפעם הראשונה שלי היתה...

אז, וטוב שזה נגמר שם

aviavram

New member
אבל אלמלא הפעם הראשונה לא היו השניה והשלישית.

והבנתי שאלו היו בסדר ממה שכתבת בעבר

א פרסקי

New member
כמעט פעם..... עדין בתול

כל פעם לפני הסקס היה לי כמעט יום ראשון וכמעט יום שני וכמעט יום שלישי וקמעט יום רבעי וכו.......

tunalover

New member
הפעם הראשונה הייתה כולה מתוך סקרנות

לא היה שם הרבה חוץ מ.... הייתי בת 17.5. אף פעם לא הייתי מאלו שמחכות ל"פעם הראשונה" כהדבר המיוחד שאמור לקרות להן. רציתי פשוט לנסות ולראות איך זה. מאז זה רק הלך והשתפר - כל פעם מדהים אותי מחדש עד כמה השמיים הם הגבול.

למעלה