>>> העם הפלסטיני לאן? H-)

B.Shokor

New member
>>> העם הפלסטיני לאן? H-)

אנשים, הפעם אני אביא לכם סוד מאוד גדול שאם תחשובו עליו קצת קצת קצת תוכלו לגלות הבעייה האמיתית של הישראלים-פלסטינים.. והסוד הואאאאא: -------------------------------------------------------------------- -=* ציבור רעב אינו מקשיב לשכל, אינו שם לב לצדק ואינו כורע בתפילה *=- -------------------------------------------------------------------- שלכם מ.הפורום ב.שוקר

dikla100

New member
חחחחח בליחה אבל הייתי חייבת לצחוק

חחחחחחחחחחחחחחחח בדיחה טובה... : ))))))))))) סתם נו די אל תיפגע אבל התאור הזה... מזכיר לי תאור של תינוקות... צורת ההתנהגות שלהם ברצינות שתינוק רעב או עייף ושנמאס לו מהכל או שהוא לא מקבל את מה שהוא רוצה הוא מתחיל לבכות ולהפריע לכל הסביבה שלו..... ולתינוק סולחים ומבינים כי הוא תינוק... אבל פה מדובר בעם שלם... לא בתינוק!!!

B.Shokor

New member
אבל התינוק הזה באחד הימים יתבגר..

וישיג את מה שלא יכל להשיג כשהיה קטן.. אז עדיף שנתן לתינוק הזה מה שהוא רוצה בתנאי שיהיה מתאים לשנינו לפני שיתבגר וישיג את זה בצורה לא כל כך טובה. בתכ`לס, לפתור את הבעייה מעכשיו ומהשורש.. כל שאנחנו מאחרים כל שהתינוק הזה גודל יותר ורמת השינאה גודלת יותר..

dikla100

New member
אתה אומר ש...

הפלסטינים הם תינוקות מגודלים? אממממ טוב לדעת .... אתה יודע שרמה השיכלית של תינוק היא לא בדיוק חכמה לעומת אדם בוגר תינוקות לא יכולים להבדיל בין טוב לרע

dikla100

New member
אם כן צריך להעניש אותם בהתאם

לחנך אותם כמו תינוקות מה שאמרת זה ממש מזעזע ילדים יכולים להיות אכזריים אבל לרצוח אנשים ולפגוע סתם? אני חושבת שזה להגיד הוא רק ילד הוא יגדל אז מה מצפים שאנחנו נחכה שהעם הפלסטיני יקלוט מה שהוא עושה? אני לא מקבלת את זה

B.Shokor

New member
אל לא חייבת לקבל את זה!

אם את לא מקבלת את זה? זאת אומרת סוף הדרך? וחוץ מזה, אני חושב שמי שעליו בהתחלה לקלוט את מה שהוא מדבר זה את, ואחר כך העם הפלסטיני.

למעלה