העם הסיפורים...

הארס

New member
העם הסיפורים...

שאתם מספרים הם אמיתים או שזה סתם פרי דימונכם אבל האמת לא חשוב עם הסיפורים העלה אמיתים או לא זה באמת מפחיד

הארס

New member
לפני כמה שנים...

לפני כמה שנים דן שילון אירח בתוכנית שלו מישהו שטען שהוא כל הזמן רואה רוחות ועוד הוא אמר שהרוחות לא באות רק בלילה אלה הם עפים כל הזמן 24 שעות ביממה

הארס

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo121.gifיש לי שאלה../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif

מה זה בעצם רוח. אני לא כל כך מתעניין ברוחות אבל המוות נורא מסקרן אותי אני יודע כמה סיפורים על אנשים שמתו מוות קליני ואחר כך הצליחו להחזיר אותם לחיים

wee man

New member
נשמע קצת לא אמין...

מוות קליני- מוות בו כורתים לך את הראש מהגוף. בצורת המוות הזאת אתה עדיין יכול להפעיל את חושיך למשך שלוש שניות. קצת סטיתי מהנושא. הרעיון, לא נראה לי שאפשר להחזיר לחיים בנאדם שכרתו לו את הראש... כי במוות קליני אין את המצב הזה של פרפור, של אין לך קצב לב אבל עם כמה מכות חשמל אפשר לסדר את זה... מוות קליני- שלוש שניות להחיות אותך, או שאתה גמור, בלי אפשרות להחזיר לחיים... ככה זה.. בקשר לשאלה מה זה בעצם רוח... שרשור למטה שאלו אתזה... אני עונה אותו דבר. שאלה טובה! איך אתה היית מגדיר רוח?? ינון

the master1

New member
טעות...

מוות קליני - הלב מפסיק לעבוד... זה הכל... היו הרבה מיקרים של אנשים שמתו מוות קליני וחזרו לחיים... והרבה אפילו מספרים על החווית סף המוות (אם שמעת על זה)

MaYo0sH

New member
פעם ראיתי על זה משהו

בערוץ 8.. ראיינו כמה אנשים שחוו מוות קליני וכולם אמרו שהם הלכו במין "מסדרון" שבסופו היה אור לבן.

wee man

New member
אתה בטוח??

אם כן אז טעות שלי.. זה כבר כן אמין... המון אנשים ניצלו אחרי שהלב שלהם כבר הפסיק לעבוד... למרות שהייתי בטוח שמוות קליני זה הזה שכורתים את הראש... רגע, אז איך קוראים למוות שכורתים בו את הראש?????

אין שם מיוחד

עד כמה שידוע לי למוות בכריתת ראש (ובלועזית דה-קפיטציה). מה שבטוח, זה מוות וודאי ואין מה לעשות במקרה שכזה. מוות קליני הוא מצב בו הלב מפסיק לפעום. לאחר מוות קליני יבוא גם מוות מוחי, מאחר והמוח לא קיבל את החמצן הדרוש לו. ממוות קליני עוד ניתן להציל בן אדם, ממוות מוחי בד"כ לא, אם כי היו מקרים בהם אדם נשמר באופן מלאכותי בחיים בעוד מוחו מת. עושים זאת בד"כ כאשר איברי האדם מיועדים להשתלה.

למעלה