העם דורש סקר (חדש) !!

טוב בשביל הקטע.. הסקר של לירון

איפה מקום ההסתובבות הפופולרי ביותר במקום שבו אתם גרים? מה יש לעשות שם? (אצלי - קוליג' קורנר - קרוב לבית, קל להגיע לשם, יש שם מסעדות, חנויות ספרים ומתנות, ואפילו גאפ אחד מסכן... וגם קולנוע בסגנון הישן, לא משהו רציני. גלי מבוסטון שהיתה בפורום גרה ממש ליד קוליג' קורנר -כיף לה..)

kit k@t

New member
אמממ, ביצפר? הבית שלי?

אלו המקומות היחדים שאני הולכת אליהם... יש בעצם את הקניון לא רחוק מביצפר.. אממ יש את חוף הים... זהו? קאט

איזה כיף לך שיש לך חוף

אצלינו החוף הכי קרוב זה איזה שעה נסיעה וגם ככה קר מדיי בשביל להכנס למים, גם בקיץ... חחח

נעמצי

New member
זה תלוי לאיזו קבוצה אתם משתייכים

יש פה את הבית ספר- שאליו לצערי כולם הולכים. יש פה את המעצבנים שולכים לפיצה ובאולינג כמעט כל יום, אני אישית לא סובלת באולינג. אני הולכת לראמפות עם הרולרים שלי - אבל זה בעיקר הקיץ כי בסתיו ובחורף התחת שלי שכרה קופא והראמפות רטובות ואפשר לשבור את התחת. יו, איך אני מתגעגעת לראמפות- כי אני עושה ממש תרגילים מדהימים עליהם וזה כזה כיף..... אז כרגע אני והחבר'ה שלי בעיקר יוצאים לסרטים, ולמקום פה שקוראים לו 568 שזה כמו מן פאב כזה שהרוב שם קצת טיפוסים אבל הם מגניבים. יש את המועדון הקבוע בימי שישי שזה אחלה מוסיקה ואחלה אנשים ויש את הפארק באיזור מריאן פלאץ שכיף להפחיד שם אנשים בלילה. חחח זה ממש ממש כיף להפחיד שם אנשים.

J0nathan17

New member
החוף 10 דקות הליכה מפה ../images/Emo8.gif

בקיץ כולם בחוף, עד איזה עשר בלילה שמחשיך... המים קרים מדי, אבל יש פול כוסיות ומשחקים כדורעף. בחורף, ובלילות, פאבים, אוטובוסים, או מישהו שההורים שלו לא בבית.... ובערך כולם משחקים כדורגל באיזה קבוצה... הבנות כדור יד.

k e r e n l

New member
היציאות שלי מסתכמות ב-

בית ספר הבית שלי... ולפעמים גם לסופר.....

Odish16

New member
חחחחח בעעע

נורבגיות זה אשכרה בלונדיניות שנותנות מגיל שלוש, והן סנוביות לאללה..יאייכס

חחח.... אכפת מתי מחשיך כי

אני אוהבת ערב.... ויותר כיף כשאור עד מאוחר, ממש מדכא כשכל הזמן חושך ובכלל אין שמש...

Odish16

New member
ובנורבגיה קשה למצוא חופים

אפשר למצוא הרבה אבנים, אם בא לך לסוע לצפון צפון נורבגיה בשביל קצת חוף וחול...סבבה אבל זה לא כמו שאת חושבת.. ומחשיך כאן ב4...כי....חורף?!

אסף 8

New member
חחח... אני גר על אי...

יש לי חוף בכל כיוון... אבל קר מידי להכנס למים גם פה....

בימי התיכון

המקום הסתובבות שלנו היה בדר"כ באיזור שמתחת לאייפל (כי זה היה 10 דקות מהבי"ס) וגם בmarais שזה איזור ההומואים אבל תמיד נחמד שם

איזה כיף! כשהייתי בצרפת...

עם המקהלה שלי הסתובבנו מתחת לאייפל, היו שם כל מיני סוחרים מוזרים שקצת הפחידו אותנו.. אבל היו דברים מגניבים ממש בזול.... קצת כמו סוהו בניו יורק! איזה שווה.... אוי והמסעדה באייפל מהממת....... ניסית פעם לעלות אותו במדרגות? אני וחברות שלי ניסינו ואחרי זה כאבו לנו הרגליים כל הים אח"כ.....

למעלה