העלתי לגלרייה

LadySnowBlack

New member
העלתי לגלרייה

2 תמונות חדשות של נייט. בהמשך אעלה עוד... הוא לא נראה משהו לפי דעתי חחחחח....

my josh

New member
חח לולו! הוא נראה זוועהה בתמונה הרא

הראשונה.. בשנייה הוא נראה יותר טוב.. טוב אולי זה בגלל שהתמונה מרחוק.. חח הוא מכצבן אותי! אני לא יודעת למה אבל הוא מעצבן אותי מנסה לחקות את אמ כל הזמן.. טוב נו אם אני הייתי אחותו!!!..!!..!!.!@!@#$#@!! בכל זאת לולו תודה על התמונות!

k k1

New member
טנקס!

באמת בתמונה הראשונה הוא נראה גרועעעעעעעעעעעע אבל הוא כזה חמודדדדדדדדדדד אנ'לא מבינה למה כולם שונאים אותו

my josh

New member
כי הוא מעצבןןןןןןןןןןןן!!!!!!

הוא כל הזמן נדחף לכל חור!!! את מכירה את התמונה שיש כזאת תמונה של די 12 ויש את אמינם שם ואז יש את אותה תמונה רק עם הנתן הזה.. אני לא יודעת למה אבל זה עיצבן אותי!! הוא נדחף לכל חור אפשרי.. טוב תחשבו אם אתם היים אחים שלו גם אתם הייתם נדחפים לכל חור.. סו.....

k k1

New member
חחחחח טוב.........

אבל אני לא מכירה את התמונה שימי אותה בגלריה אם בא לך אבל תחשבי שגם הוא גדל עם המשפחה הלא בדיוק מושלמת שלהם ודבי לא בדיוק אם השנה אז הוא מעדיף להיות עם האח הנורמלי שלו חחח ויש לי שאלה- הם אחים למחצה,נכון? דבי היא האמא של שניהם ומי זה אבא של נתן? הוא מכיר אותו בכלל?

my josh

New member
נראה לי שהוא כן מכיר אותו.. לא נראה

לי שפעמיים ינטשו ת השרלילה.. או שכן לכי תדעי.. כן באמת כל המשפחה דפוקה לפחות האח נורמלי.. חח שמעת שאיזה ילד אחד מהביצפר שלו רצה להרביץ לא או משהו כז אז הוא הלך לאמ' וזה אז חשבו הוא הולך להרביץ לו אמ' וזה אז בסוף הוא בא לשם ואמר להם כמה אלימות זה לא טוב חח איזה מוזר.. ועד אחרכך הוא נתן חתימות לכל אלה שרצן להרביץ לו... איזה מוזר! לא נשמע כמו משהו שאמינם יעשה..

k k1

New member
יס יס שמעתי על זה

הנה כתבה על זה.... שימי לב ל2 הפסקאות האחרונות

my josh

New member
כן ראיתי את הכתבה הזאת כבר.. אבל

מה רצית שאני ישם לב ב2 פסקאות האחרונות.. לא הבנתי..

k k1

New member
חח ידעתי שזה לא ממש מובן...

סתם...פשוט מספרים על כל מיני דברים שהוא עשה בשביל היילי והילדים במשפחה שלו וזה כזה חמודדדדדדדדדדד חחח עזבי אל תתייחסי אליי יותר מדי...בטח לא הבנת מה אני רוצה ממך...חחחחחח

my josh

New member
חח כן באמת לא הבנתי מה רצית...

כן הוא הכי חמוד עם היילי וכל המשפוחה שלו..

תגידו...

למה התמונה של הג'ני הזאת תקועה שם?? מי זאת בכלל, זאתי שב- without me ??

LadySnowBlack

New member
היא זאת שכתבה את הספר

"קלינינג אאוט מיי קלוזט" יש שרשור גדול על זה

למעלה