העלתי את זה גם בפורום אמנות

moti80

New member
העלתי את זה גם בפורום אמנות

ואשמח מאוד לקבל גם כאן תגובות... הרבה פעמים חוויות שאנחנו חווים בחיים שלנו משמשים כמקור השראה ליצירות שלנו. לפעמים אנחנו סתם יכולים להיות מושפעים מסרט, או בכלל כל יצירת אמנות אחרת. לפני כמה זמן, חלמתי לי חלום. החלום הזה, נותן לי כל כך הרבה חשק, דחף ליצור. משרה עליו אוירה טובה ונעימה בכל פעם שאני נזכר בו. בכלל, החלום הזה היה מיוחד. הוא היה אמיתי בצורה אפילו, מפחידה מעט. כל התחושות, המחשבות, המגע הכל היה מאוד מוחשי, אמיתי ממש כמו חזיון כלשהו. את מילות הסיום של ההודעה הזו אכתוב עכשיו - בגלל התוכן של החלום שהוא קצת מיני, למרות שלא פירטתי את החלקים ה... מלאי פעילות אם נקרא לזה כך. אז מי שחושב שתוכן שכזה יפריע לו, יפגע בו, יביך אותו או כל סיבה שלילית אחרת שיש לו לא לקרוא את תוכן החלום - שיקרא את הפסקה הבאה בלבד ולא ימשיך הלאה... הייתי שמח לדעת אם גם עליכם השפיע איזה חלום בצורה מיוחדת? האם הוא היה מקור השראה ליצירות שלכם ואם כבר יש יצירות - כמובן שאשמח לראותן כמו גם לקרוא על החלום עצמו... לאחר ההקדמה הקצרה, החלום שלי - אשמח לכל תגובה על החלום או בנוגע לשאלה שהעלתי לפני כן. החלום: חבר שלי מזמין אותי להתארח אצלו. הוא גר במן אחוזה שכזו - טירה גדולה והוא נוסע לכמה זמן ומזמין אותי להתארח אצלו ולנוח. הוא אומר שבטוח שאני אקבל השראה מהמקום וזה יעשה לי רק טוב. אני מסכים ונוסע אליו. אני מגיע אל הטירה. זה מקום פשוט יפיפה ומדהים - הכל מסביב שדות ירוקים ופרדסים. יש גם נחל ואגם ממש מקסים ועוצר נשימה. באמצע, בצורה משתלבת כזו עם הנוף – הטירה. החבר אמר שהוא הכין לי חדר. החבר אגב, כבר נסע כשאני מגיע. אני פותח את הדלת ונכנס לטירה, הכל בפנים חמים ונעים, הרבה גוונים של חום ואוקר. אני עובר בין הקומות ומחפש את החדר שלי. יש המוווון חדרים. אני פותח דלת דלת והם לא נראים לי החדרים האלו. הם חשוכים המשרים אוירה של יושן. יש מעט ריח של עובש ולחות. כאילו לא השתמשו במשך שנים רבות בחדרים האלו והם נשארו סגורים. אני מגיע לקטע במסדרון שיש 3 דלתות צמודות. כאילו בין שני חדרים יש חדרון קטן, אני חושב לעצמי - בטח זה חדרון שירות. אני פותח את הדלת... ואני מגלה.. חדר עצום! במימדים של אולם כדורסל, כולו לבן, בוהק, מסנוור אפילו. מלא פליאה אני נכנס שני צעדים לתוך החדר להסתכל ואז, הדלת נסגרת. אני מסתובב, הדלת נעלמת! מתחיל לחפש אותה ואין דלת, רק קיר לבן וקר, בוהק. ואז... אני שומע קול נעים....של אישה, קוראת לי. קול כל כך נעים... מרגיע. אני מסתובב לכיוון הקול. הוא מגיע מהצד הרחוק של האולם...אני רואה איזה כתם של דמות בקצה השני מתערבבת עם הבוהק הזה. שוב היא קוראת לי... אני משיב לה ואומר שאני מחפש את החדר שלי והיא משיבה - זה החדר שלך...וקוראת לי להתקרב... אני מתקדם לאט לכיוון הצד השני וכשאני מגיע דיי קרוב אני רואה בחורה, עירומה, על הקיר. כאילו צלובה עם הידיים לצדדים. נראה כאילו קשרו אותה לקיר. אבל אין חבלים ואין משהו שמחזיק אותה לקיר - כמו דבוקה לשם. אני נבוךומסתובב. אז היא אומרת.. לא.. זה בסדר, אל תתבייש וקוראת לי להתקרב עוד קצת. אני מתקרב אליה. היא תלויה מעל לרצפה הבטן שלה מול פני. אמרתי שאני מחפש את החדר שלי ושהחבר שלי אמר שהוא יכין לי חדר שאני אוכל לישון שם ושהדלת נעלמה ואני לא יכול לצאת.. - היא קוטעת אותי ואומרת: אתה לא צריך לצאת, זה החדר שלך. אני לא מבין... ומבולבל קצת. ואז בלחישה ענוגה... היא מבקשת שאגע בה. זה היה ממש מביך ולא יכולתי. אחרי שהיא ביקשה שוב ושוב ואמרה שהיא רוצה, שלחתי יד, נגעתי בה קלות עם קצות האצבעות שלי. היא התמתחה לאחור, התפתלה קצת ונשמה נשימה ארוכה ארוכה. ואז, קרה דבר מדהים! איפה שנגעתי, נהיה צבע...על הגוף שלה! כאילו טבלתי את הידיים שלי בצבע נגעתי בה ונשאר חותם של צבע. חשבתי שלכלכתי אותה או משהו והתחלתי עם היד לנסות לנקות אבל כל תזוזה של היד שלי על הגוף שלה הוציאה עוד ועוד צבעים. שלחתי עוד יד...נגעתי עם כל כף היד - לא רק עם האצבעות ושלל צבעים התחיל לכסות איפה שנגעתי התחלתי ככה ללטף אותה, בבטן, כולה התמלאה בצבעים ססגוניים. והיא, מתפתלת לה על הקיר ומתנשפת. זה מאוד נעים היא לוחשת. ואז בלי אזהרה היא מתנתקת מהקיר ומרחפת אליי. כורכת את הרגליים שלה סביבי אבלנשארת באותו גובה שהיתה על הקיר. הפנים שלי.. היו ממש צמודים לבטן שלה. הרגשתי את החום שלה. היא ליטפה לי את הראש והצמידה אותי אליה. נישקתי לה את הבטן וצבע... התפשט לו החוצה, מאיפה שנישקתי. היא שוב התמתחה לאחור והתנשפה. היא ירדה לאט לאט ונעמדה מולי, מלטפת לי את הראש והפנים...היה לה מגע נעים, כל כך חמים, מגרה ומרגיע כאחד. היא התקרבה ונישקה אותי - הרגשתי ממש את החום של השפתיים, את הדופק של הדם הזורם בהן. נשיקה ארוכה. מלאת תשוקה. כל הפנים שלה התמלאו בצבעים, זוהרים, מנצנצים. הנשימות שלה היו ממש כבדות והיא חיבקה אותי חזק חזק. הפסיקה... הסתכלה לי בעיניים אני הייתי בהלם התחושות היו כל כך נעימות, ממכרות. העיניים שלה היו טובות, מהפנטות. אפשר היה להסתכל בהן שעות. כאילו, כשחיפשת את המילה "טוב" הייתה יכול למצוא אותה בתוך עיניה. ואז היא התחילה לאט לאט...להוריד לי את החולצה. אחרי שהיא הורידה אותה, שוב תפסה אותי ונישקה בתאווה. הידיים שלה ליטפו את כל החלק גוף שנחשף. החדר היה קריר והידיים שלה כל כך חיממו, קרבו אותי אליה יותר... החלו לרדת למטה וככה, תוך כדי נשיקה התחילה לפתוח לי את הכפתורים של המכנס והורידה אותו נתנה לו ליפול למטה. אני חושב שהיינו באויר כי המכנס נפל ממני ונעלם בתוך הלובן הבוהק מלמטה. באותה דרך, היא הורידה את השאר ונשארתי ערום לגמרי. זה היה מוזר.. כי גם נעלתי נעליים לפני כן אבל.. הגיון של חלומות.. לא מתווכחים עם זה... עוד משהו מוזר שהיה, שפתאום, אנחנו לא עמדנו בכלל - אלא שכבנו. בגלל שהיא חיבקה אותי אז הכל התהפך, היא שכבה על הגב ואני מעליה. היא שוב התרוממה... ואני הייתי שוב מול חצי גופה התחתון. טוב.. כאן, זה כברתאורים לפורום אחר.... בכל נגיעה, נשיקה, היא התמלאה בצבעים. כששכבנו לנו ככה, היא התפתלה לה. היא כולה כבר היתה מלאה בצבעים. כל חלק בגופה, כל חלק שנגעתי בו. הצבעים כאילו נשפכו ממנה והתפשטו על החדר. התגלגלנו בכל החדר, רצפה, תקרה קירות - הכל התמלא בצבעים... בסוף, שכבנו ככה אחד לצד השניה, שנינו מתנשפים ומלטפים אחד את השניה מסתכלים אחד לשניה בעיניים. והכל מסביב – צבעים! זה היה כ"כ חמים ונעים. כל החדר הקריר הזה נעלם ובמקומו היתה קשת צבעונית. הכל - הטירה, האגם והנחל, השדות, הפרדסים... הכל צבעים

הדור

New member
מוטי שלנן איש המעש ועכשיו../images/Emo24.gif

גם איש החלום.תמשיך לחלום וליצור

woodstone

New member
ואוו איזה חלום!

למרות שחלומות שייכים לפורום אחר, גם לחלום יש משמעות יצירתית. החלומות מגיעים מהתת מודע. מי שזוכר חלומות מצליח לחבר בין המודע (זכרון, חשיבה, הגיון) לבין התת מודע שבו מאוכסנים זכרונות מחיינו הנוכחיים וגם מגילגולים קודמים. גם אני חלמתי כמה חלומות שהיו ברורים וצלולים, חלק מהחלומות התגשמו בד"כ בחלומות שלי אני מצרפת בני משפחה וחברים. אם החלום על טיסה או נסיעה לחו"ל (כבר חרשתי חצי עולם בחלום), אני שואלת אותם בבוקר איך היתה הטיסה ואז הם שואלים " איפה היינו הפעם"? בתקופה שחלמתי הרבה על חו"ל נסעתי באופן מפתיע ועל חשבון העבודה. קורה שאני חולמת על קערות, וציורים והופכת את החלום ליצירה. לפני מלחמת המפרץ הארונה חלמתי חלום שכשפירשתי אותו לעצמי, היה לי ברור שלא יקרה כלום למדינת ישראל, אבל יהיו הרבה נפגעים בכל זאת אצל אחרים. כמובן שלא קניתי ניילונים, שימורים.... וכל המשפחה שלי היתה רגועה. אני חולמת הרבה על תינוקות שעל פי רוב הפירושים זו התחלה חדשה. וזה מה שקורה לי בשנים האחרונות. כשאני חולמת על שניצל או בשר אני מייד יודעת שחסרים לי חלבונים (אני צימחונית) ומשלימה את החסר. די לפיטפוטים.... חלומות פז לכולם. עירית

smady a

New member
מוטי מוטי מוטי מי יתן אמן אמן..

שהחיים שלך יהיו כל כך ססגוניים ועשירים כמו הצבעים שבחלום. אני לא מבינה גדולה בחלומות. צבעים ססגונים אני יודעת משכנה מצרייה שהיתה להוריי שזה טוב שיש שמחה. החדר הריק והלבן,לבן זה טוב חדר ריק לא יודעת לא ניראה לי. והאירוטיקה והמיניות שזרמה שם זה אני משאירה לך לחשוב ולפענח לגבי חייך האישיים שלך. תכלס סיפור יפה העברת לקוראים בצורה יפה עדינה ורומזת. לחיים טובים ומאושרים.

ת ל ת ן

New member
יש לי רק מילה אחת להגיד..: וואו!!!!

בהחלט חלום....

AditR

New member
אז לי תמיד יש חלומות

מוזרים ומשונים.... אבל עד שאני מגיעה לאיזה ספר לבדוק אותם כבר שכחתי את הפרטים החשובים.... אני מצרפת כאן פירושים לחלומות סתם להנאת כולם.....

woodstone

New member
ואוו, זה הגיע בדיוק בזמן

אתמול לפני שהלכתי לישון שאלתי שאלה ובקשתי שתגיע אלי תשובה בחלום. חלמתי חלום מלא פרטים אנשים, אבל התשובה לא היתה ברורה לחלוטין. בעזרת הקובץ התבהרה התמונה. תודה, עדית עירית

AditR

New member
../images/Emo50.gif

אני גם אוהבת לדעת מה החלומות שלי אומרים....

DOLPHINREEF

New member
מצדיעה לפתיחות ומרשה לעצמי...../images/Emo19.gif

טוב אז אני כמובן מחפשת בין המילים... חלומות לכל דבר יש פירוש... אז ככה, (אני כותבת חופשי...) הצבעים הם בעצם החיים שלך, מלאי יצירה... אני אשלח מסר...

חלומות...

כאחת שמכונה על ידי קרוביה "יוספה בעלת החלומות"...אני מאוד מזדהה עם התחושה שלך. לא פעם אני חולמת חלום שהוא כל כך מוחשי שזה יכול אפילו לבלבל (חלמתי? או שזה באמת קרה?...), ולעיתים הם בהחלט משמשים השראה, או תמריץ ליצור. החלום שלך בהחלט מדהים. עושר הצבעים, והתרגום המיידי שלהם לתחושות-מגע-רגשות הוא ללא ספק דבר מסעיר. אני לא מבינה כל-כך בפרושי חלום, ונראה לי גם שאתה לא ממש מעוניין בזה (לפחות לא פה), אבל כן אומר שהחלק בחלום שהתחבר לי אליך באופן כל כך ברור וטבעי, הוא הרגע בו ראית את הבחורה תלויה על הקיר... אני חושבת שהמוח שלך מצא את הדרך המיוחדת והמדהימה הזו לחבר בין האהבה שלך לציורי קיר, לבין ההערצה שלך (אני מגזימה?!) את הגוף הנשי מנקודת מבט אסתטית-אמנותית. לא פלא שהחלום הזה הוא מקור להשראה.

moti80

New member
ממש לא הגזמת

אני גם חושב שהחלום הזה מבטא בצורה טובה ביותר את השילוב הזה של הערצת נשיות ואמנות. החלום הזה דיי מעורר.. בכל הכיוונים אבל מבחינה אומנותית אני מרגיש הרבה יותר דחף וצורך. מבחינתי, אין ממש צורך לפרש את החלום הזה, התחושות ממנו כל כך חזקות וברורות בשבילי שגם בלי פיתרון אני מבין את המשמעויות ממנו. המון תודה על התגובות - ומתנצל שלקח לי זמן להגיב בחזרה - עומס בלימודים

למעלה