אין ולא היו והגיע הזמן שתוציאו את זה מהראש שלכם (כל מי שמעלה בראשו רעיונות מסוג זה)!!!!!!!!!!! הפורום אינו מנוהל כ"שטח פרטי שלי" ואינני מסיר הודעות ללא סיבה הגיונית!!!! כאשר מוסרת הודעה מקבל האדם הודעה במסר אישי על כך ועל הסיבה להסרה. אם היו תגובות להודעה ואפילו לא היה בהן כל צורך בהסרה הן מוסרות אוטומטית יחד עם ההודעה הראשית (אן דרך אחרת) אך אין אפשרות לשלוח דאר לכל אחד מהכותבים ולכן רק בעל ההודעה הראשית מקבל מכתב ממני. לא ברור לי לאיזו הודעה אתם מתכוונים.
הסיבה היא כנראה שרצוי שהפורום יתמקד בריקודי עם, ובאיזשהו שלב מתחיל להיות יותר מדי שטויות. אני דווקא מסכים לזה שירון מחק הודעות, אפילו שתגובות שלי היו בין הנמחקות. כל הכבוד לירון שמשתדל לשמור קצת על השפיות של הפורום.
ירון אם אתה מודיע על הסרת הודעה רק לבעליה, איך יוכלו השאר ללמוד מזה? אם אתה מוחק תודיע לכולם מה נפסל או לפחות תדאג שבעלי ההודעות הכשרות שהוסרו על לא עוול באותיותיהם ידעו על מה ולמה.
אם אספר מדוע מחקתי אצטרך מיד למחוק את הודעתי.... הלא כן? ואתה לא מתכוון ברצינות שאתחיל בתפוצת נאט"ו להודיע לכולם. בכ"ז יש לי עוד דברים חשובים לפ פחות לעשותם. האם לא מגיע לי "קצת" (קמצוץ) קרדיט מהמשתתפים (וממך) שאינני "מתנכל" להם רל"צ?