העלם וההד

יעי

New member
העלם וההד

בין שני הרים ישנו עמק מופלא העונה על כל שאלה אל העמק הגיע צעיר לשאול מה יעשה בבחירתו וידברו העלם וההד והנה שיחתם -שלום לך הד יקר כבר מזמן רציתי לדבר איתך התדע על מה? -עלמה עלמה עלמה צדקת פגשתי בחורה נאה -אה אה אה -אך לא אדע מה שאיפתה? -אתה אתה אתה -ואיך היא עושה עצמה יפה כמיקודם? -אודם אודם אודם -ומה היא רוצה כשהיא מצתבעת? -טבעת טבעת טבעת -ומה היא רוצה שאביא לה? -וילה וילה וילה -ומה תאמר בראותה תכשיט כסף או זהב? -הב הב הב -ומה תאמר לאחר שנתחתן? -תן תן תן -אז איך העמוד בכל הדרישות? -שוט שוט שוט -האם תכבד את בעלה ותישמע בקולו? -לא לא לא -ומה יהיה כאשר את כל חיי על מזהח הנישואים אקריב? -ריב ריב ריב -ומה צפוי לאיש כמוני? -עוני עוני עוני -וביכלל איך זה להיות נשוי? -אוי אוי אוי -אז אחיה ללא נערה? -רע רע רע -ומה יהיה גורלי התוכל לומר? -מר מר מר -ובכן האם כדאי להינשא? -נסה נסה נסה -רוב תודות לך הד יקר אני הולך -לך לך לך (שיהיה במזל טוב) שלכם אחותכם

ST

New member
איזה חמוד...

למרות שאני כבר מכירה את זה, אבל באמת חיפשתי את זה כתוב. תודה... עוד מעט פורים... יש לי קטע כזה (עם ההד) על פורים... אני עוד אכתוב (הה-הה-הה... be careful...) אסתי...

ויליאם

New member
אסתי!!!

איזה עצבים קראתי את ההודעה ממקודם ופתאום נזכרתי אוייי יש לי בדיוק דבר כזה על פורים ואז פתאום אני קורא ת`הודעה שלך...לא נורא נראה לי שאם את תכתבי את זה זה יהיה הרבה יותר יפה ויליאם

למעלה