העלילה הסתבכה....

העלילה הסתבכה....

המקרה שהיה לי עם הבחורה ששלחנו ניידת משטרה הביתה שלה מסתבר שהיא מסתובבת פה בצאט איזה חודש בערך בשם קבוע ואני והיא דיברנו די הרבה ואני יודע מאיפה היא וכמה דברים עליה... והיום דיברנו ואיכשהו מהדיבור שלה הבנתי שזאת היתה היא ושאלתי אותה והיא אישרה את זה. אמרה שהמשטרה עשתה אצלה בלאגן בבית ואין בכוונתה להתאבד והיא מדברת עם אנשי מקצוע והיא מתחילה לצאת מזה לעתיד טוב יותר.. הבעיה היא שבחודש שדיברתי איתה בניק הקבוע שלה התקרבנו קצת והכל והיא גם גרה לידי וזה פתאם ניהיה לי די מוזר - גם המקרה הראשון שלי שניסיתי לעזור למישהי וגם אני מכיר אותה משיחות שערכנו... ממש צירוף מקרים לא יאמן. השאלה שלי היא מה אתם מציעים לי לעשות ?? האם יש חוקים מסויימים פה שאוסרים עלי להמשיך בקשר איתה או פשוט ההגיון הבריא שכדאי לי להתרחק ממנה ?? מה אתם אומרים ?

כמה דברים:

כשאתה עוזר למישהו באופן קבוע כדאי להמנע ממצב בו הוא תלוי בך ולשם כך יש כמה עצות. 1. לא להתכתב יותר מידי זמן, תהיה עסוק מידי פעם. 2. בלי יותר מידי מאמי ונשמה, את זה תשמור לתימניות מגדרה וראש העין. 3. נסה לעזור ברעיונות מחשבתיים ושכליים להתמודדות עם החיים ולא רק בהבטחות כמו "אני תמיד אהיה איתך" - למרות שקצת עידוד צריך מידי פעם.

זה נכון אבל...

אני הכרתי אותה עוד לפני שבכלל ידעתי על הבעיות שלה ולא ממש הכרתי את אותן בעיות עד שהיא היתה בניק שהצריך תהזמנה של המשטרה.. כאילו דיברנו בחודש האחרון בקטע של היכרות וכד' ועכשיו קצת קשה לעשות תסוויץ' הזה בראש... ולכן זה קצת בעייתי..

אתה עוד רוצה אותה?

נראה לך שתחזיק בקשר כזה? עם בנות במצב הזה צריך להיות קצת יותר רגיש וזהיר - פגיעה בהן מסובכת ומתסבכת.

יודע שזה עלול להיות מסובך..

אבל היא באמת נשמעת בחורה טובה - פשוט עברה סיפור לא קל.. ואני לא אשלול אותה רק בגלל מה שהיא עברה.. זה דברים שעלולים לקרות לכל אחד מאיתנו ולא היינו רוצים שיתייחסו אלינו אחרת בגלל זה.. נכון - צריך להיות זהיר ולעשות הרבה מאמצים אבל מי יודע אולי זה ישתלם בסופו דבר וזה יהיה הדבר הנכון לעשות.. תכלס, בינתיים לא יודע מה לעשות - נחיה ונראה איך לאיזה כיוון זה הולך...

syrus

New member
אני לא חושב שיש קשר

בין הניסיון התאבדות לבין קשר (למרות שזה יכול להעיד משהו על בן אדם... בסופו של דבר קשה להגיע להחלטה שרוצים ממש למות). לי אישית זה היה מדליק נורה אדומה ואני לא הייתי ממשיך לנסות ולהתקרב, אבל אני לא יודע איך הייתה הסיטואציה אחרי שכבר דיברנו המון. אל תשכח שגם חודש לפני המקרה, היא נכנסה לצ'אט אולי בשל מצוקה וחיפשה אנשים לדבר איתם בלי קשר למצב שלה (מה שהיה יכול להשפיע עליך וכמעט להכנס ל"קשר"). בכל אופן אני מקווה שתקבל תשובות טובות מהחברה פה... ואם לא תתקשר לורדה רזיאל ז'אקונט
בהצלחה

bar35111

New member
../images/Emo4.gifנראה לי קצת נסחפתם לא?

כולה מתכתב איתה .. מה כבר סגרתם עליו כמעט חתונה... לדעתי אם אתה רוצה להשאר איתה בקשר התכתבותי וירטואלי, זה יכול להיות נחמד ואולי זה יעזור לה לפקוח את העיניים ולראות כמה החיים יכולים להיות יפים.. אולם אני מציעה לא לאשלות אותה ולגרום לה להתאהב (במחשבה שזה לא בכלל הכיוון שלך) בך ולחשוב שמצאה חתן.... סתם מעין ידיד וירטואלי .. מישהו שהיא יכולה לשפוך ולהוציא קצת קיטור זה הכל.. אבל הכל באופן הדדי, תימני, הכל בידיים שלך ..

syrus

New member
את לא מכירה את תימניוק אה? ../images/Emo3.gif

הוא חרמן גם על עכביש אם צריך :-> חיחיחי

חחחחחח דפוק...

הלו הלו מה זה פה !!! אני חרמן רק בראש חודש .. ולענינינו... תכלס אני לא יודע מה אני רוצה - בינתיים נחמד לי לדבר איתה ואני לא משלה אותה בכלום. נראה איך היא תעבור תעניין הזה ונחליט על המשך דרכנו.. בינתיים נהנים לדבר וצוחקים על כל מיני נושאים . וחוץ מזה אני לא יכול להשאיר אותה לבד :) אני מלאך שאוהב לעזור .... שקלתי גם להתגייס לאו"ם ולעבוד עם פליטים.. רק שלאא ישלחו אותי למחנה פליטים בלאטה או דהאשייה :) חחחחח

bar35111

New member
בשביל כוס חלב צריך את כל הפרה?../images/Emo6.gif

באמת איל אני מתפלא...

למעלה