העלבות בפורום

העלבות בפורום

ובכן חברים נחמדים... היום קיבלתי מכה חזקה מתחת לחגורה. מעניין מה יש לכם להגיד על סינגרלה שכתבה לי שעדיף שאתמקד בקריאה על מנת שאוכל לשפר את סגנון הכתיבה שלי ולכתוב בלי שגיאות כתיב... משטפת אתכם שכל כך נעלבתי, אני פשוט לא יודעת מנוחה... לקח לי כל כך הרבה זמן עד שהצטרפתי לפורום עם דעותי האישיות. מגששת, מכירה את חברי הפורום, כותבת מדיי פעם... ואז פתאום... מקבלת עקיצה כזו. מה יש לכם לומר על התשובה של סינגרלה. ומה כל כך מפריע שגיאות כתיב פה ושם? תמיד תזכרו, אתם לא יודעים למי אתם משיבים, ותשובה צינית יכולה לפגוע מאוד, הרי אתם לא יודעים על אילו מיתרים אתם פוגעים... מצפה להתיחסות שלכם... לשמוע... מה יש לכם להגיד משפחת הרוקדים.. שאני מחזיקה ממכם.

השם הנדוש את צודקת שלא בסדר

ולא יפה שמעליבים בפורום , כי אנחנו לא יודעים למי פונים ומה הנקודות הרגישות , אבל אני מציעה לך, על תקחי ללב מאף אחד , כי אף אחד לא שווה את זה, ותמשיכי ללכתוב בפורום מה שבלבך, ומה שאת רוצה להגיד , ומי שלא מוצא חן בעיניו , הבעיה שלו. דרך אגב נהוג פה בפורום להעליב ולפגוע גם באנשים שגילם יותר מ- 20 מי שמעל 20 נקרא כבר זקן אז פשוט לא להעלב ולא ללקחת ללב, אנחנו יכולים להיות אחראים לתגובות שלנו, אך אין לנו שליטה על מה שאנשים אומרים

ולשם הנדוש, אני יכולה להוסיף.....

אל תתרגשי, ואל תפסיקי לכתוב, בחיים כמו בחיים, לו היה לנו עור של פיל, היינו פילים והיינו אולי אסורים בספארי. למזלנו אנחנו חופשיים, ורגישים. רגישות זו מעלה, נצלי אותה לדברים חיוביים, להיות בעד הטוב..ואם את ניפגעת,....דלגי
) ואם את דומעת...תאמיני לי, זה רק משחרר
) מניסיון
)

העלבות בפורום

השם הנדוש,גבירתי הנכבדה. צר לי,מאוד על שפגעו בך כאדם וככותבת ועלבו בך על לא עוול בכפך. יש לפעמים שבלהט הכתיבה קורה ויש שגיאות כתיב הנובעות מסיבות שונות,ואינך צריכה כלל להסביר כלום לאף אחד. קראתי את אשר כתבה סינגרלה. אני יכול לומר שהפוסל במומו פוסל. אני מייצג את עצמי בלבד בתשובתי. וזו דעתי: פורום מעצם טבעו דומה לככר העיר,ובה מתקבצים אנשים מסוגים שונים ומביעים דעה ,ומקבלים תגובות. הפורום משווע לאנשים המייצגים אמת שיוצאת מן הלב,ואת השם הנדוש בדיוק האדם הנכון במקום הנכון. אני חושב שבהגיעך לפורום גילית שאיכות האנשים החיוביים והרגישים עולה בהרבה על אנשים שלא סופרים עד 10 לפני הלחיצה על הכפתור "שלח" אני מאוד מקוה שסינגרלה תתנצל מעומק הלב על התגובה הבוטה שלה. השם הנדוש אני יודע שאת מייצגת את ארץ ישראל היפה במיטבה,באהבת הארץ,אהבת השירה והריקודים,אני שולח לך חיבוק ידידותי חם ותומך. חשוב מאוד שדברייך ,דעותייך תשמענה בקול רם בהיר וצלול בפורום זה ,בהיותך אדם רגיש ונכס לפורום בכלל ולמי שזכה להכיר את איכויותייך האנושיות בפרט,על רחבת הריקודים.

בהחלט חבל שכך העליבו אותך.

קראתי את המסר שלך, שזכה לביקורת כל כך חריפה מצד אותה כותבת. למעט טעות כתיב פעוטה, לא מצאתי שום סיבה להכות בך, לא מתחת לחגורה ולא בשום מקום אחר... אינני רוצה להשוויץ, אבל מקצוע הדיקדוק היה אהוב עליי מאז ומתמיד והצטיינתי בו. אבל, למרות זאת, אינני נוהגת לתקן אנשים לא בשיחה בע"פ (למרות, שצורם לי לשמוע שאומרים שלוש אנשים ולא שלושה...), ולא בכתב. דווקא בשנים האחרונות, גוברת המודעות לנושא הדיסלקציה/דיסגרפיה (אני לא קובעת, חלילה, שאת דיסלקטית, אלא נתתי דוגמא לבעיה כללית). ודווקא משום כך, אני סבורה, שיש לקבל בסובלנות טעויות כתיב. אף אחד מאיתנו לא קיבל מינוי או סמכות כלשהי להכות או להעליב ובוודאי שלא לחנך חברי פורום אחרים. לך, 'השם הנדוש', אני מציעה דווקא כן לפתח "עור של פיל". כי מה לעשות...בתור אחת שנמצאת בפורום הזה כבר יותר משנתיים, אני יכולה לומר לך, שנושא ההעלבות (בגלוי או בסמוי) היה קיים בפורום (במימדים שונים) מאז ומתמיד. וכבר הוכח (במחקרים בפסיכולוגיה חברתית), שתחת מעטה האנונימיות נעשו פשעים אף גדולים יותר
חבל, אבל זה מה יש... בקיצור, אל תקחי ללב והמשיכי לכתוב בפורום.

בלוע

New member
בפורום יש אהבה ובדחנות הומוריסטית

לשם הנשוד... שלום, גבירתי היקרה! בשמם של כל הפוגעים, אני רוצה להשיב לך, שהכל, הכל נעשה ברוח טובה ומתוך אהבה. בדיוק כמו אצל אחים שובבים האוהבים קצת לעקוץ... אם הדברים לא הובנו כהלכה, אזי אני מתנצל, מבקש סליחה ומחילה! בפורום הזה, יש רק אהבה המתובלת, (כמו בכל משפחה טובה) עם לגלגנות, מהתלות, סרקסטיות, גחכנות, קומיקאיות, נלעגות, בדחנות ומעשי קונדסות. למשל, "שוגי היחידה" (מלכת הפורום מהשנה שעברה) קנטרה היום את "אליק 31" בלזות שפתיים שנונה, מחרחרת ומשמיצה. עשתה ממנו ומדבריו חוכא ואטלולא... "אליק 31". באצילותו הנשגבת, האדירה והנערצת, לא רק שלא נעלב, אלא השיב לה במילות חיבוב, ידידות, הערכה ואפילו כיסופין... כך נאה... כך יאה... .

בלוע יקר, תקונים קלים לתשומת ה-../images/Emo23.gif

א. לא הייתי ולא אהיה מעולם לא מלכה ולא נעליים. ב. ה"קנטור שלי" לאליק (כפי שאתה מכנה זאת) לא היה לזות שפתיים לא מחרחר ולא משמיץ... אלא עובדות חביבי עובדות. ג. אליק היקר ב"אצילותו הנשגבת" כדבריך, יודע בדיוק מדוע הכתרתי אותו למנהל הפורום. ד. לעתים בפורום הזה אין כל כך אהבה (כמו במשפחה) כפי שציינת אלא, באמת באמת פגיעות אישיות הגורמות לא אחת לעגמת נפש ואפילו לבכי. האמן לי בלוע אני ותיקת הפורום יודעת על מה אני מדברת. רבים ותיקים וטובים פרשו מהפורום בדיוק בגלל הסיבות שמניתי.

../images/Emo45.gif אין לי מה להוסיף ...

על מה שאמרו קודמי, וכמותם, לברכך על הצטרפותך לפורום בזרועות פתוחות

סטפאני 1

New member
לשם הנדוש ../images/Emo24.gif

אין לך ממה להיעלב או להיפגע קורה שיש טעויות כתיב. כתבי מה שאת חושבת בלי חשבון. גל לי קורה שיש טעויות בהקלדה היות ואני מקלידה מהר. אז בגלל זה לפסול אדם? נשמע לי מגוחך ביותר. כולנו בני אדם וקורה שטועים. הצעתי לך אל תתרגשי ובטח שלא להיעלב חלילה. מאחלת לך ולכולם ערב נפלא ושבוע מקסים.

סינגרלה

New member
זאת לא פגיעה אלא...

הצעה, ונכון גם עקיצה, חששתי שתיפגעי לכן התנצלתי מראש. כתבת הודעה קצרה ללא לחץ זמן כמו שנדרש לפעמים כאשר שולחים תגובה, בהודעה היו שגיאות כתיב (קורה לכולנו) ובנוסף הניסוח שלך לא מובן, ודורש תיקון, הצעתי אלייך הייתה מתוך כוונת ידידות, ולא לשם העלבה, על כן איני מרגישה צורך להתנצל. אגב לא מזמן הודיתי בפורום על בורות גמורה באינטרנט, אני מסוגלת לכתוב הודעה במקום תגובה ולהיפך, ואף קיבלתי בברכה הערה על כך, כי רק מטעויות למדים. שנמשיך לרקוד לשמוח ולתקן.

מסר למחבר/ת

אופציה שקיימת בתחתית ההודעה אותה את קוראת. ישנן אפשרויות נוספות, אך זו הפשוטה ביותר.

סינגרלה

New member
רויטל גולן - תודה על ההפנייה וגם..

לך שרק על הפירוט. השכלתי בעוד צעד לשימוש בפורום!
שמעון עשוררררררררר לא ידעתי שאתה כזה הומוריסט, המשך כך והוסף חיוכים בפורום.

למעלה