העלאת תמונות ב-java-דחוף

asihiz

New member
העלאת תמונות ב-java-דחוף

אני מנסה להעלות תמונות מסוג GIF לתכנית ה-java.אני עובד עם ה-forte. הבעיה היא שהתמונות צריכות להיות מועלות מתוך מחלקת Paintpanel,שיורשת מ-JPanel,כמו כן יש import ל-javax.swing.*; vcghv vht acrdg azv nupgk הבעיה היא שברגע שהתמונות מוכנסות כקובץ ב-paintpanel הקומפיילר לא מכיר את הפקודה--getDocumentBase().יש לי דוגמא שהקוד עובד במחלקה שיורשת מ-JApplet,ולכן הכיוון שלי אומר שהבעיה בשימוש ב-image,ב-paintpanel.עוד נקודה שראוי לציין זה שאני מגדיר משתנה מסוג image,לדוג..private image logo1,אין לקומפיילר שום בעיה לקבל זאת.אני חייב להעלות את התמונות מה-paintpanel,אנא עזרתכם הברוכה.

asihiz

New member
עוד שאלה קטנה

האם אפשר להעלות תמונה מכל ספריה במחשב או מספרייה מיוחדת?

Zack DA

New member
זאת JAVA, ודאי שאתה לא מוגבל לספריה

מסוימת. לגבי השאלות שלך, תקרא לבד בתיעוד של ה- API. יש חבילות טובות בדיוק לצרכים שלך.

asihiz

New member
תודה על תשובה 2,לא הבנת את שאלה 1

אני יודע מאיזה מארז צריך לרשת(SWING),הבעיה היא שפקודות התמונות לא עובדות במחלקה שיורשת מ-JPanel,וזו המחלקה שאני צריך לעלות בה את התמונות.רציתי לדעת האם זה אפשרי להעלות תמונות דרך מחלקה שיורשת מ-jpanel,ואם כן מה הפקודות???

Zack DA

New member
לא סתם אומרים שמתכנת טוב הוא אחד

שיכול ללמוד, כל הזמן ומכל דבר. אני לא זוכר בע"פ מה יורש ממה, ואת התיעוד של החבילות. תקרא לבד את הדברים האלה. אם יש קוד ספציפי שלא עובד לך - אתה מוזמן להעלות אותו, ואני אבדוק אותו.

asihiz

New member
מישהו אחר יכול לעזור???

אשמח לתשובה על השאלה,לא להערכות לכישורי כמתכנת(הגבוהים :))

Zack DA

New member
לא זלזלתי לרגע בכישוריך ../images/Emo13.gif

אגב, עם איזה JDK אתה עובד ?

למעלה