העלאת תדרים לקראת 2012

לחני

אפשר בבקשה קצת מידע יותר מפורט על התדרים? מה עושה כל אחד ? כמה פעמים צריך/כדאי/מומלץ להאזין/לראות וכיו"ב . במילים אחרות לדעת מה אני עושה עם ידיעה של 100% שזה באמת פועל. (כמו שבן אדם עושה דיאטה ולומד על מרכיבים שונים של תזונה).

חני 61

New member
מדליקון

מפורטים הנושאים השונים בתחילה כדי לא זמן רב ואחר כך לעלות את זמן ההאזנה מספיק 20 דקות ביום אפשרי יותר עם הזמן ... מתי שאתה רוצה להקשבה מלאה תנתק פון ותהיה בריכוז מקסימלי ..

לחני

איך יודעים שזה באמת עובד . מה הרמה של השינוי שמרגיש אדם שכבר יש לו מודעות גבוהה אך לא "ידע רוחני". האם צריך לצפות ולהאזין ביחד ? מה ההבדל בין לצפות ולהאזין ביחד לבין להאזין בלבד? האם התצוגה שרואים על המסך עושה משהו? משנה משהו? איך יודעים זאת? מצטער על השאלות - קשה לי לעשות משהו מבלי לדעת. אגב אולי זה לא בהכרח קשור אבל יש תוכנות מוכרות כמו digital drugs שמייצרות צלילים אלפא , ביתא וכו' אבל לא התחברתי כי לא ידעתי מה זה באמת עושה.

חני 61

New member
מדליקון

זה מדטציה עדיף בעניים סגורות להאזין ולהתרכז ככה האפקט יותר טוב אפשר עם עניים פתוחות אבל אפקט פחות השינוים הם במדטציה אנו מרוקנים את המחשבות הפעילות ומפנים את תשומת הלב לשקט הפנימי שלנו המדטציה מביאה לשקט חשיבה חיובית רוגע איזון להגברת האינטואציה והרגשות של מתח יורדות .. כול אחד יכול להתחבר למדטצות שמתאימות לו ויש הרבה סוגים ....

אסף טל1

New member
../images/Emo221.gifחני היי......

אנחנו עכשיו מתחדשים ונהיה כמו "הקדמונים" אבל יותר מזה... העבריים גם קדמונים -לא ידעתי ..כי אני בכלל קדמון מתרבות אחרת.. אבל עכשיו אני עברי לגמרי ... תלמדי על הקדמונים איזה יכולת ואיך החיים שלהם היו לפני שהכל קרס ... כל הכלים שאת מביאה יהיו חלק מהחיים שלנו ...ועוד דברים שיהיו .. יהיה כיף ....תור הזהב הארוך יתחיל ולא ייפול יותר...! בהנאה והצלחה!

חני 61

New member
אסף ../images/Emo222.gif../images/Emo45.gif

נכון העברים הקדמונים רבים מהם באו מלמוריה שהם גזע עתיק ביותר עוד לפני אטלנטיס ..

אסף טל1

New member
חני חני ....

תודה . תעקבי כי הבוקר שוב רעידה ביפן ! ויש פה כתבה שאומרת שעכשיו פוחדים שכל האיים האלה ישקעו מתחת למים !!(מזכיר אולי משהו ?!) כל האיים זזו ויש חשש שעוד ועוד רעידות והכל ישקע ויחליק מהמדף שהם יושבים עליו...! כל פני הכוכב משתנים !! ביי

חני 61

New member
אסף ../images/Emo20.gif

הזמן מואץ הכול זורם מהר שבוע אחר שבוע ... נעבור את התקופה ונגיע לתקופה שתוכננה מאות בשנים אחורה ... שונה לגמרי ממה שהורגלנו ללא קארמה ללא קורבנות המעבדה שהפלנטה חותה נפסקה ... כול דבר שנרצה יתגשם שלווה ושקט יהיה ושלום ואהבה ... זןהי האבולוציה שאנו עוברים דרכה זוהי המחזוריות ...

אסף טל1

New member
ככה הם נראו חני....

ולא הכוונה האדם הקדמון אלא "קדמונים" נשמות מאוד עתיקות וחכמות ...עם יכולת גבוהה וידע על היקום והבריאה... העבריים גם נחשבים ...

אסף טל1

New member
../images/Emo221.gifחני -עבריים ויהודים יש הבדל!

עבריים-קדמונים דוברי עברית -שפת הבריאה (השפה האלוהית) יהדות דת הגיעה מאוחר הרבה יותר..... בהצלחה!

תודה רבה חני

אלה נראות כמו מדיטציות טובות וחשובות במיוחד לתקופה הזו

לחני

אני לא יודע אם זה קשור לתדרים הללו ששמעתי אתמול את כולם פעם ראשונה אבל היום יש לי שקט פנימי (אולי בכלל כי זה יום שבת אני לא יודע). בכל מקרה רציתי לשאול: את העניין של התדר - הסאונד אני מבין. את העניין של הויזואליות שאני רואה בסרטונים (לדו' הראשון עם המספרים) אני לא מבין את מה שאני רואה ולא יודע אם באמת יש לזה משמעות לאיורים האלה? אז היתי שמח לדעת איך הם משפיעים(הגרפיקה הויזואלית)?

למעלה