העלאת קבצים

patael

New member
העלאת קבצים

האם יש דרך לכתוב מחוון התקדמות העלאת קבצים לשרת? כלומר אני רוצה שהמשתמש ידע כמה אחוז מהקובץ שהוא שלח מהמחשב הגיע לשרת. ברמת PHP או JS. תודה

N i X

New member
הנה לך לינק...

פעם הבאה, נסה את גוגל, עובד כל פעם מחדש ;)

patael

New member
הקוד הזה....

הוא לא תלותי בשום דבר, זה רק בסיס עיצובי. איך אני מקשר אותו להתקדמות ה UPLOAD. אגב כבר עברתי על GOOGLE ומצאתי כמעט רק קודים כאילו תודה רבה

orenphp

New member
שאלה יפה מאוד....

כמובן שהידע שלי בתחום הספציפי הזה הוא מאוד לוקה בחסר, אלו רק השארות שלי, אני בהחלט אשמח אם עוד אנשים ישתפו את הידע שלהם כאן ואולי כולנו נלמד דבר או שניים. לדעתי התשובה היא בעייתית מאוד מאחר ואתה בעצם צריך להאזין לכמות המידע שעובר בין המחשב שלך לבין השרת. מאחר וPHP זו שפת WEB אני לא חושב שאפשר לבצע את המשימה איתה. עם שפה בסגנון C++, C לדעתי המטרה אפשרית מאוד, אבל זה ידרוש ממך להשתמש בsoap או משהו בשביל לקבל מידע שתוכל להעביר בין הPHP לC++. הרעיון שעולה בראשי הוא לבנות את האפליקצייה שדוגמת את עליית הקובץ בC++ וכל X שניות לקרוא לקובץ C++ דרך הPHP ולראות מה הוא מחזיר על ההתקדמות ולהחזיר את זה לשרת (אפשר לעשות את זה עם דף מוחבא ברמת המשתמש שיעדכן דף אחר שאותו המשתמש רואה כל הזמן). שוב, אין לי ידע בנושא הזה, אבל זה הכיוון שאני הייתי הולך בו. (מה שכן, אתה יכול לחפש קוד בC שבודק עלייה של קובץ לשרת באתרים שונים, לראות אם זה אכן קיים ואיך מתפעלים את זה, ואז פשוט לקשר את הסיפור לPHP). שיהיה בהצלחה!

patael

New member
בשיטה שלך אני יכול למעשה

להמשיך ב PHP ולחפש את הקובץ TEMP שנמצא על השרת (מה שהמשתמש מעלה), לדגום כל X שניות את גודלו ולשדר למשתמש, לא? נראה לי קצת מסורבל לתת REFRESH שלוש פעמים בשנייה, זה יתקתק למשתמש באזניים אם הוא מעלה נגיד 2 מגה ומעלה, לא? תודה רבה.

orenphp

New member
שמע....

זאת שפת WEB, יש בה המון יתרונות אבל גם לא מעט חסרונות, ככה זה. בקשר לשאלה שלך שוב, במידה ואתה אכן פועל בדרך שהצאת, תבדוק את הגודל של הקובץ כולו בהתחלה ואז תדגום את השרת כל X שניות ותראה איזה חלק באמת הועלה ואותו תשלח חזרה למשתמש. אכן, לא הכי מתוחכם ויפה, אולי ActiveX יכול להציע משהו שונה (שוב, אתה תאלץ לקרוא על זה לבד, כי גם אני רק מנסה להפעיל שכל ישר לצורך הפיתרון ולא מעבר לזה), אבל בכל אופן, זה יעבוד.

למעלה