העלאת פרופיל

Oral B

New member
העלאת פרופיל

שלום לכולם, אני בכיתה י"ב ואני ללא ספק מורעל חי"ר/סיירת זה חלום אצלי אני בעל פרופיל 64 בגלל חשד לנקר באוזן, ברוך השם הנקר נסגר מעצמו ועכשיו כפי שהבנתי מהרופא המטפל שלי אני כשיר לקרבי [אם זה משנה אז עד לא מזמן השארתי את האפשרות של ג'ובניק בתור אופציה אך חתמתי ויתור במופ"ת שחקים חבצלות ותלפיות , כולם אומרים לי שאני אדיוט אבל אני בשלי, כשאני אגיע לחי"ר/סיירת כלשהי/טיס אני אעשה זין גדול לכולם :p] אז שאלתי היא, מה עליי לעשות בכדי לעלות פרופיל ?[הבנתי לזמן ועדה רופאית, איך אני עושה זאת?] במקרה של העלאת פרופיל, אני אקבל מנילה קרבית למרות שכבר קיבלתי מנילה של גובניקים?

העלאת פרופיל...

אתה לוקח אישור מהרופא שלך, חותם על ידו. אתה מוריד מהאתר של צה"ל טופס ערעור על פרופיל- שינוי בממבך הרפואי... ואתה ממלא אותו- ושולח להם בפקס/דואר יחד עם הטופס של הרופא שלך.. הם כבר יזמנו אותך לועדה רפואית/רופא ראשי- בהתאם לטיפול... והם יעלו לך בע"ה את הפרופיל... אחרי שהפרופיל יעלה- לקרבי... אתה תקבל שאלון יח"ש... :)

Oral B

New member
קודם כל תודה רבה

אמרתי לי בדיוק מה שרציתי לשמוע יש מצב אולי לאיזה לינק לטופס ערעור?

Josman

New member
ברוך השם אני הצלחתי לעלות מ64 ל82

זה לא בעיה. הם אפילו עושים את זה בשמחה. אתה עושה בדיוק כפי שאמרו לך פה. אני הלכתי לרופא משפחה כידי שיתן לי אישור לאורטופד, הגעתי לאורטופד ,והתחלתי לספר לו שאני רוצה קרבי וזה החלום שלי וכל זה....בסוף הוא נתן לי אישור. שלחתי אותו ללשכת גיוס, כעבור שבוע מזמינים אותך לוועדה (חשבתי שזה הולך להיות הרבה זמן) חחח....הוועדה הייתה בדיוק 2 דק' נעל הזיין שלהם. מאשדוד נסעתי לב"ש כידי שהיא תבדוק לי את כפות הרגליים חחחח.....אבל הכי חשבו שהצלחתי לעלות. אז ככה שעל תדאג - לא תיהיה לך בעיה עם זה. בצלחה.

למעלה