העלאת מוצרים

אפ5

New member
העלאת מוצרים

העלתי יותר משלושים מוצרים לחנות. יש לי עוד כמה בקנה, אבל מה קורה כשאין לי יותר מוצרים חדשים להעלות. איך אני מקפיצה את המוצרים לתחילת החיפוש ולא הולכת לאיבוד בין כל החנויות. מה זה אומר renew? אשמח לתגובות, משום מה אני תמיד נבלעת בין השרשורים וזוכה לתגובות מעטות, אם בכלל. אפרת

סיגליתא

New member
כדי לעשות רניו, את נכנסת לפריט עצמו ולמעלה

יש לך אפשרות ללחוץ על רניו, וזה אומר שהפריט "כאילו" עולה מחדש, בחנות לא משתנה כלום אבל בחיפוש שאנשים עושים הוא נמצא לזמן קצר לדאבוננו בעמודים הראשונים, זה חשוב לעשות כמה רניו ביום על מנת להיות בדפים החיפוש של האנשים ולא בדף המאה שאף אחד לא מגיע אליו, כל רניו עולה לך 20 סנט, אבל אין ברירה, זה עובד.

RolyzCreations

New member
כשאין יותר מוצרים חדשים להעלות

מחדשים מוצרים. חידוש - renew. דרך אחת ללחדש מוצר היא כמו שסיגלית רשמה לך. אם את רוצה לחדש מספר מוצרים ביחד כנסי ל your etsy Currently for Sale תסמני ב V את כל המוצרים שאת רוצה לחדש ותלחצי על כפתור ה renew למה את צריכה הרבה תגובות להודעה שלך? נראה לי שתגובה אחת או שתיים טובות אמורות להספיק... במידה וההודעה שלך הולכת לאיבוד בין השרשורים את יכולה "להקפיץ אותה". כדי להקפיץ הודעה את צריכה לרשום לה תגובה עם 10 תווים (או אמוטיקון אחד). ניתן להקפיץ הודעה עד 72 שעות משעת ההודעה המקורית.

אפ5

New member
תודה על התשובות

בקשר לתגובות, יש שאלות שתגובה אחת מספיקה ויש שצריכות יותר מאחת.

למעלה