העלאה לשרת FTP

Shalom107

New member
העלאה לשרת FTP

אני מגדיר ב ZEND STUDIO 8 שרת FTP אני מנסה להעלות קובץ לשרת על ידי קליק ימני ו Remote Server ו Upload To Server ואז אני רואה ב Console שזה מעלה. אבל מתי שאני טוען את הדף באתר ONLINE וטוען את הדף אני לא רואה את השינויים. אבל ב LOCALHOST שלי יש את השינויים. זאת אומרת שהוא לא מעלה את הקובץ משום מה.

מישהו אולי יודע מה הבעיה ואם/איך אפשר לתקן את זה? האם אני צריך להשתמש עם PASSIVE MODE? ל FTP

בתודה :)

אולי הוא מעלה למקום אחר?

נסה להכנס עם לקוח FTP אחר, אפילו למחוק את הקובץ, לשמור מהעורך ולראות אם הוא יצר את הקובץ מחדש.

Shalom107

New member
בהחלט

זה עובד לי עם Total Commander.
מסתבר שהבעיה היתה מתי שאני לוחץ קליק ימני על הקובץ מתוך הפרוייקט שלי ואז אני בוחר להעלות אותו לשרת FTP.
מה שכן זה לא הצליח מסיבה לא מובנת אבל...

חיפשתי בגוגל והבנתי שיש בעיה להעלות לשרת מתי שאני שומר On Save אבל אני הגדרתי ידנית Manually ועדיין לא הצליח. יכול להיות הסיבה שיש איפושהוא איזה הגדרה של התיקייה בשרת ואני לא לא איפה.

הפיתרון הזמני: אני פשוט גורר את הקובץ מתוך העורך לטאב (החלון) השני איפה שאני רואה את הקבצים בשרת FTP לתוך התייקיה של ה FTP ואז הוא שואל אותי אם לכתוב עליו או לשנות את השם. כמובן שכתבתי על הקובץ וזה עבד יופי.

מה שכן אם יש לי חלון זה העלאת קבצים בכמות לפי בחירה של קבצים/תייקיות לפי בחירה, אז הייתי מעדיף.
למרות שרק מתי שאני מסיים את העבודה בפרוייקט אני אמור בכלל להשתמש עם תוכנה של FTP כמו Total Commander ואז פשוט להעתיק/לסנכרן את כל הקבצים של הפרוייקט לפי בחירה.

בתודה :)

bnayal

New member
אני מצאתי את זה לא נוח השילוב של הFTP

בתוך העורך, ואני משתמש ב FileZilla Client ברגע שביצעתי את כל השינויים להעלות אותם לשרת (בדרך כלל אני מכין Commit לSVN ורואה בדיוק רשימה של הקבצים ששיניתי, מעלה לFTP ואז מבצע את ה Commit).

בניה

למעלה