|העישון-המכה ה-11

|העישון-המכה ה-11

ברצוני להצביע על תופעה נלוזה ומרגיזה.עישון במזנונים ,מעברים ,לחדרי שרותים ואפילו בכניסה ממש על הסף של אולמות הרקדה,לפלא הוא בעיני שאף אחד לא כתב על זה בפורום,האם המעשנים מבין הרוקדים פורעי חוק?מדוע זה המקום הציבורי היחידי שמעשנים שם במסות?ומדוע לא אוכפים שם את החוק?, אשמח לקרוא את דעתם של משתתפי הפורום בנושא הכאוב הזה..................

המכה ה-11

ומדוע זה יהיו הרוקדים יוצאי דופן בחברה? וכי אין הם חתך אופייני של עם הסגולה? ואם הרוקדים שכותבים בו, משחיזים עטיהם זה מול זה, ונהנים בעליל מ"ירידות", שרחוקות מלהיות חינניות, ומה שגרוע יותר, רחוקות מלהיות אינטיליגנטיות, האם ייפלא הדבר שיש דחיפות במעגל?

../images/Emo98.gifהרקדה נטולת עישון

עישון זו אכן המכה של המדינה . אך בהרקדה שאני רוקדת בה התופעה אינה קיימת. הרוקדים אינם מעשנים בלובי\שירותים\מעברים - אלא רק בחוץ. גם בחורף וגם בקיץ!!! גם כאשר מגיעים רוקדים חדשים שלא מכירים את הנוהלים - הם משתכנעים לכבות את הסיגריה או לעשן בחוץ לאחר הערות של רוקדים אחרים היושבים בלובי. כאשר הגעתי פה ושם להרקדות אחרות ונחנקתי מריח הסיגריות - פשוט , תסלחו לי, נגעלתי. כך ש מי שמעוניין בהרקדה ללא עישון - אני ממליצה לו בחום להגיע ביום שני להרקדה בקרית טבעון -בהדרכת יאיר הראל.

הקשר לשרשור

"מה הוא אומר" התכוון לומר "האם ייפלא הדבר שיש עישון בלובי" ולא "דחיפות במעגל". הנה, זיהמתי את השרשור הזה. השירשור השני יגיע זמנו

nilll

New member
ה-12

מרקידים שיוצאים לעשן ל2 3 רקודים ניחא.האם פגשתם כאלה שמעשנים תוך כדי?פגשתי שניים כאלה.לאחד, האפר נפל לתוך המכשירים.הוא גם שר עם הסיגריה בפה.עזבתי כמובן.

ואני ארחיב

יצא למישהו מכם, הלא מעשנים, לרקוד ריקודי זוגות עם אדם שחזר הרגע מהפסקת עישון? נורא ואיום. זה מסוג המקרים שלדעתי בהחלט מותר להגיד לאותו אדם: "תודה רבה, אני מאוד נהנית לרקוד איתך, אבל אני פשוט נחנקת מריח הסיגריות, אז... אתה החוליה החלשה, שלום". לא שעשיתי את זה אי פעם, אבל כמה פעמים רציתי... דרך אגב, זה לא המקום הציבורי היחיד שמעשנים שם במסות. יודעים מה המקום הציבורי שבו הכי לא אוכפים את החוק? בית המשפט בתל אביב, למרבה האירוניה. שם לא שמעו גם על "פינות עישון", כל בית המשפט הוא פינת עישון אחת גדולה. נורא ואיום.

לא בכל בית המשפט

באולמות של השופטים לא מעשנים (נחמה פורתא). בכל מקרה אני מתפלא שאת המשכת לרקוד עם מעשן. איך אפשר? אני לאחרונה הלכתי ללמוד סלסה (בשביל להכיר) ושם תמיד מעשנים באיזור הרוקדים, אז החלטתי מיד שסלסה זה לא בשבילי. בכל זאת בריקודי-עם יותר מתורבתים.

למה להכליל

אני לא יודעת לאן הלכת, אבל יש מועדוני סלסה שבהם לא מעשנים, או לפחות לא מעשנים באיזור רחבת הריקודים.

זה מה שנאמר לי ע"י מומחים בתחום

אשמח לדעת איפה לא מעשנים ברחבת הריקודים, אך היות וזה לא קשור לריקודי עם, עדיף במסר אישי...

למעלה