העירייה הכינה את הבמות בדדו

mcpross

New member
העירייה הכינה את הבמות בדדו

כי הירוקים חזרו הביתה עם אליפות. אחרי קרב צמוד שהוכרע כי הפועל ב"ש פשוט לוזרים טיפה יותר ממכבי חיפה - האליפות ירוקה שוב אחרי שנה שהיא נדדה למרכז. פרדי אדו היה מצויין ונבחר גם לשחקן הצעיר של העונה וגם לשחקן העונה. דירסאו עזב אחרי שהחליט שהוא חייב להתקדם למועדון גדול יותר - פלאמנגו תמורת מיליון ומאתיים אלף. הבאתי את תומאס בופל ואת אבי סטרול ואני מקווה לטוב. דיווחים נוספים בהמשך.

אצלי האליפות אף פעם לא הלכה

מהכרמל. אני כבר 84 משחקים רצופים בלי הפסד(מתוכם היו לי רק 4 תוצאות תיקו) שאני הגיע ל-99 אני אשלים 3 עונות בלי הפסד

CyberP

New member
האליפות שוב צהובה

הגעתי למכבי תל אביב עונה שעברה כשהאלופה המכהנת הייתה מכבי חיפה. אחרי שנפטרתי מזוללי משכורות חסרי משמעות כמו במבה, אדו ועוד, התפניתי למסע ההחזרה של האליפות לצהוב. מגביע האלופות הודחתי אחרי שהפסדתי למונאקו. בגביע אופ"א הגעתי עד לשמינית הגמר, כשעברתי בדרך את לברקוזן, שם הפסדתי לניוקאסל 2-0 ו-0-0. ניקאסל זכו בגביע אופ"א בסוף. בליגה הייתי ללא הפסד, רק עם שני תיקואים עד לשלבים מאוחרים של העונה אבל נפצעו ג'ובאניני וסטרול לחודש כל אחד ונשארתי עם שחקן נוער ועוד מחליף בעמדות הבלמים. בנוסף לזה גם 13 משחקני הסגל שלי עזבו למשחק של הנבחרת ושיחקתי עם כל הנוער משחק גביע נגד הרצליה שאותו ניצחתי ומשחק ליגה נגד בית"ר שאותו הפסדתי. סטרול וג'ובאניני חזרו ועזרו לי לתת את הפוש האחרון ולזכות באליפות בהפרש 6 ממכבי חיפה. בגמר הגביע הפועל חיפה ניצחו אותי 11-10 בפנדלים אחרי 1-1 במשחק. אלי ביטון נבחר לשחקן העונה וג'ובאניני במקום השלישי. רועי דיין (מלך השערים שלי) נבחר לשחקן הצעיר של העונה. בתחילת העונה הנוכחית צירפתי את בוקסנבוים ועוד בלם/קשר הגנתי צעיר די טוב ואני במהלכים להחתים מגן ימני מעולה משוייץ. עברתי שלב בליגת האלופות ואני מתמודד על העליה נגד קלאב ברוז', בגביע הטוטו ניצחתי את הפועל ירושלים והליגה מתחילה עוד שבוע.

למעלה