העיקר ש...

adidas^

New member
העיקר ש...

צסק"א אכלו אותה...

leeloo

New member
../images/Emo166.gif ../images/Emo47.gif

איזה משחק, איזה משחק... חבל שלא הייתי שם.. כי הייתה לי הזדמנות..

freedom rider

New member
הצהרה

לא ראיתי את המשחק של יום חמישי. אני לא מתכוון לצפות במשחק של היום. לא איכפת לי מי ינצח.

leeloo

New member
למה הפכתם את זה כבר..

העיקר אתם יוצאים בהצהרות שזה לא מעניין אותכם ושלא אכפת לכם, כשבעצם אתם מביאים את העניין לידיעה, אז באיזשהו מקום זה כן מעניין.. אבל אפשר לחשוב, משחק כדורסל שקצת מביא כבוד ושמחה למדינת ישראל שכל-כך זקוקה לאירועים חיוביים שכאלה. אז בשביל מה כל האנטי הזה?

Anna Karenina

New member
זכותך.

אבל מה הרעיון ב"להצהיר" על כך..? לא רוצה - אל תצפה. ותן לנו לצפות ולהנות בשקט.

leeloo

New member
../images/Emo45.gif

ובינתיים - אנחנו קורעים אותם!!!!

ובינתיים

ניצחנו
פעם ראשונה שבאמת תכננתי לראות משחק כדורסל, ראיתי ונהניתי.

n k

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

adidas^

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד למכבי../images/Emo47.gif../images/Emo87.gif

עכשיו שהפועל ירושלים תנצח את מכבי ביום חמישי- ולא תהיה שמחה ממני. וחוצמזה- בקשר לכל השרשור, באופן כללי כיף יותר לאנשים שיודעים להנות מיותר דברים- לתשומת לב הפורומיסטים כאן. (אגב, רק אני שמתי לב, או שבאמת הצעירים נהנים יותר?
) ולילו- שיחקת אותה.

צימעס

New member
לא לא. רק הצעירים נהנים.

מה, את לא יודעת? > נהנת להיות צינית < (מה - ככה בדיוק הופכים לזקנה ממורמרת? הצילו!!!
)

shellyland

New member
הצעירים

לא יודעים ממה להנות. הם עוד צעירים. יעבור להם.

איך אמר מישהו?

"הנעורים מבוזבזים על הצעירים", או משו כזה. אני, אגב, צפיתי במשחק. (עד שנרדמתי) זו ידיעה די מרעישה... נרדמתי איפשהו בתחילת הרבע השלישי (כ"ט לספירת ההפרש), והתעוררתי לצלילה של פרסומת מוזרה משהו בשתיים וחצי בלילה.

orlyt

New member
הסיבות להצהרות הנגד..

בפעם האחרונה כשבדקתי, מדינת ישראל התיימרה להיות מדינה חופשית ודמוקרטית (
), לפחות על הנייר. עדיין מותר לא לקחת חלק בהתלהבות הכללית, ואם הצפיה גורמת לכולם הנאה כל כך רבה, בטח כמה אנשים שהנושא לא מעניין אותם בגרוש, הם לא אלה שיהרסו לכל השאר את הצפיה. אבל גם להם מותר להשמיע קול.

De-Panther

New member
האמת חשבתי לא לראות את זה../images/Emo3.gif וגם את

המשחק של יום חמישי אבל בסוף ראיתי ביום חמישי ודווקא היה יפה
אז החלטתי לראות גם היום... והיה שווה לאללה
איזה הפרש... איזה הפרש... רק אחרי שהם הגיעו להפרש של 41 כשהם חזרו להפרש של 38 אני כבר עשיתי כזה... אויש לא שווה... היה להם הפרש גדול יותר... והם הגיעו ל47 הפרש דמט!! חבל שגמרו עם 44 הפרש
אבל משהו שחבל לי עליו הוא שלפני המשחק הייתה ההופעה ההיא... והדבר היחיד שרציתי לראות בהופעה הזו זה איך לעזעזל גומרים כזה דבר... ואח שלי כמובן דאג להעביר אז ערוץ
ואני אומר לו להחזיר... ולקחו כמה דקות עד שהוא החזיר... ועד שהוא החזיר זה כבר נגמר... מניאק
אז איך לעזעזל כולם ירדו מהבמה הזו??

shellyland

New member
תגידו, רק אני חושבת

שכסדורסל הוא משחק בכלל לא שווה ושהוא לא משתלב עם המנטליות הישראית ושכדורגל הרבה יותר עדיף?
כאילו, אתם באמת לא חושבים שמשחק שזקוק ל"מעודדות" על המגרש למען ההרמת המורל, משהו בהתלהבות הטבעית ממנו לקוי מן היסוד? כשפלה או מראדונה בעטו, אף אחד לא היה זקוק להצצה בתחתונים של ילדה עם פומפונים בשביל להרגיש התעלות-רוח. או שזאת בכל זאת רק אני?

למעלה