העיקר מתי מתי

abusername

New member
העיקר מתי מתי

גיא מר יחזור לTURNTABLE(אני מקווה שככה קוראים לזה) בהופעות? עם כל הכבוד גם אני יכול ללחוץ על כפתורים...

Funky Giraffe

New member
ללחוץ על כפתורים? מה אתה בסדר?

סקראצ'ינג זו אומנות... אם אתה קורא לזה "ללחוץ על כפתורים" משהו באמת משובש אצלך אחינו, עם כל הכבוד...

SV Design

New member
נראה לי הוא התכוון לMPC

ואם כבר אני מתכוון לקנות פטיפון לסקראצ'ינג עוד כמה זמן..ואני בודק אפשרויות..מה יש לגיא ? ואם מישהו פה מבין אז שימליץ על משהו יחסית זול שמתאים למתחילים..

Funky Giraffe

New member
גם אם אתה מחפש משהו לך על טווח ארוך

ואל תתפשר על פחות מטכניקס.

SV Design

New member
המליצו לי על טכניקס

אבל מי שאמר לי את זה אמר שהם כמו הBMW של הפטיפונים וזה גם מתבטא במחיר..המליצו לי על עוד חברה שהיא פחות טובה אבל גם סבבה קוראים לה stanton

abusername

New member
על סקראצ'ינג אני מדבר..

אבל יש לו עכשיו את המכשיר הדיגיטלי הזה שבו הוא לוחץ על כפתורים בשביל אפקטים..

SV Design

New member
אתה יכול להסביר בדיוק מה זה MPC

בלי קשר למה שאמרתם פה..אני יודע מה זה ואני רואה את גם משתמש בזה בהופעות אבל מאיפה מגיעים כל הסאונדים האלה ? אתה מעלה אותם על המכשיר ? אתה יוצר אותם איכשהו או מה ?

Funky Giraffe

New member
יש בנק פנימי של המכשיר - מין כרטיס זיכרון

ויש לך דיסקים של מאגרים שאתה קונה ויש לך גם כאלה שאתה מעלה מהמחשב... כמו למשל הסמפלים שהוא העלה מהאקפלות שהוא הוריד מעננה הפזמונים של לא מוותר והווקאלז של ליאורה בחליפות וכאלה יש אין סוף

Funky Giraffe

New member
אולפן עננה

הורידו משם את האקפלות שבהם שרים האורחים שהם לא תמיד יכולים להביא יענו ליאורה יצחק לא נמצאת פיזית בכל הופעה אבל כן שומעים את קולה שבוקע מתוך הMPC של גיא - הוא הוריד את האקפלה (גירסת השירה ללא הכלים) של חליפות מאולפני עננה ופשוט גזר משם את החלקים שבהם ליאורה שרה ובהופעה הוא מפעיל אותם בקצב והכל... זהו

למעלה