העיקר להרגיש

Mrs.Dvash

New member
העיקר להרגיש

לבד אני לבד תסלח לי. בודדה אני לעיתים לא נוגעת, סלח לי אבל חשוב שתדע, באת בזמן שכמעט אבדתי עצמי לדעת. להרגיש ולשיר לאהוב ולשנוא להיות שלמה חצוי לבד אני לבד, תסלח לי אבל חשוב שתדע אותך אני אוהבת. שמש וירח וכוכבים וים ומים מתנפצת, מתכווצת, פתוחה לכל רוח פרצים סגורה אני, לבד. בדד אני בדד, סלח לי. אבל חשוב שתדע, אותך אני אוהבת אותך אני רוצה אצלי בתוך הלבד אתה שם נמצא. *מוקדש לפוש* בהשראתו של העעענננקקקק ארכדי דוכין :] ד``א - מי שרוצה לראותו הוא יהייה ביום שישי ב``צליל`` בקניון בכפ``ס, בואו בהמוניכם :]

PoshKale

New member
אותי...בתוך הלבד ?

למה להיות שניים באחד ולהישאר לבד ? האם זה עניין של זמן ?

Mrs.Dvash

New member
לא יודעת....

כך אני מרגישה. לבד. עם המון אנשים אבל בסופו של דבר לבד. לא יודעת...אם זה עניין של זמן.

PoshKale

New member
טוף...שהוא לא טוף.

אבל נקווה לימים יותר טובים ומושלמים. לחיי הזוגיות....או לחיינו.

Mrs.Dvash

New member
אף פעם זה לא יהייה מושלם....

אבל זה מה שמספק אותי. אני לא רוצה ולא מחפשת דבר מושלם.

Mrs.Dvash

New member
אתה נותן לי כוח

אתה נותן לי שלווה אתה מרגיע ונוסך בי שקט. אתה מעצבן אותי ולפעמים בא לי לתת לך מכות העיקר שתשתוק כבר! אבל הכי הרבה אתה אוהב אותי, אהבה כזו לא באה הרבה בחיים. אהבה ללא גבולות, אהבה - נטו. לא יודעת כמה זמן היא תשאר, אבל רוצה להחזיק בה כל עוד היא ישנה. בשבילי אתה מקסים.

PoshKale

New member
....

עם כל השלווה. עם כל השקט. עם כל האהבה שלי אלייך - אהבה נטו. ועם כל הקסם שבנינו. ועם - העיקר להרגיש...אהבתך אלי. למה את נותנת לפחדים שלך לעמוד בנינו ? אנחנו שניים...לבד לא תוכלי אולי להתמודד איתם. אבל איתי כן...

Mrs.Dvash

New member
זה תלוי בבנאדם.

לי יש פחדים מסויימים שקשה לי לעבור אותם, קשה לי להמשיך הלאה. יכול להיות שיהייה טוב, יכול מאוד להיות שאני טועה אבל הפחד לא נותן לי אפשרות לנסות ולבדוק ת`עניין. כרגע זהו המצב, אני מסתפקת במה שיש לי עכשיו אבל אתה לא...

למעלה