העיקר הכוונה!

העיקר הכוונה!

קראתי אמש מחקר מרתק בנוגע לריפוי אנרגטי, שמראה ששימוש באותם כלים יעיל ביחס ישר לכוונה. במחקר, הקליטו קולות של ים. אחר כך הביאו קבוצת מודטים למדוט בחוף הים ושוב הקליטו את קולות הים. אחר כך את אותם מודטים הביאו לחשוב על דברים שמפחידים או מכעיסים אותם, ושוב הקליטו את קולות הים. אחר כך לקחו את שלושת ההקלטות וחשפו מטופלים לשלושתן. התגלה, כי הקולות משפיעים על קצב החיים שלנו (לחץ הדם, פעימות הלב, גלי המוח, הנשימה). הים עם המחשבות המפחידות שהוקלטו, גרם לעלייה בלחץ הדם וכו', הים הנייטרלי השפיע באופן מרגיע על המאזינים, והים עם המודטים השפיע באופן עוד יותר מרגיע. ברור שבהקלטה לא שמעו לא את המדיטציה ה"טובה" ולא את המדיטציה ה"רעה". מה אתם אומרים על זה? עוד ועוד אנחנו שומעים, מכל סוג של טיפול, שלא משנה בכלל מה אתה עושה, משנה רק למה אתה מתכוון... ואנחנו, המטפלים, יודעים כבר, שכוונה זה ממש לא משחק ילדים. אתה אולי יכול להיות טהור כוונות כלפי אהוב ביום טוב, אבל לך תרצה בכל מאודך שמישהו שאתה בכלל לא מכיר ירגיש 100% ביום רע שלך...
... מה דעתכם בנושא?

ניסוי מדהים....

הוא מראה גם את ההשפעה של הצופה על הנצפה (המודטים על צליל הים ועל הנסיינים). בעצם אנו משפיעים על הסביבה והיא עלינו בכל רגע נתון. בהחלט ניתן לראות כאן עד כמה הפנימיות משפיעה על הגוף שלנו, ש"הרוח" שלנו מנשבת לאחרים. כיצד זה שהלך הרוח הפנימי של המודטים עבר דרך צלילי ההקלטה? מעניין ביותר. אני חושב שכמו הניסוי, כך כל החיים, ואין גבול לאינטראקציה בין הדברים הקיימים. הגבול הוא רק בתפיסה האישית, וככל שמפתחים רגישות גבוהה יותר כך ניתן לקלוט יותר את השפעה. אדם מחוספס לא ירגיש שיש משהו שמשפיע על פנימיותו וגופו יגיב בצורה מסויימת שאותה הוא גם לא ירגיש אלא כשההשפעה תתעצם עם הזמן. קצת מסובך...אתן דוגמה מהניסוי - סביר להניח שבני האדם ששמעו את הצלילים לא היו מודעים לשינויים הפנימיים המתחוללים אצלם בעקבות צלילי הגלים השונים. אולי הם לא היו מודעים אפילו לשינוי בצלילי הגלים ומבחינתם השמיעו להם אותם צלילים. תארו לכם אדם שיושב ומקשיב כל יום לצלילי הים ה"מכעיסים" שמעלים לו את לחץ הדם. אם אינו רגיש, הוא לא ידע מכך, אלא שיתחיל להרגיש שמשהו לא בסדר. במקרה הטוב יעשה בדיקה, יגידו לו שיש לו לחץ דם גבוהה, יתנו לו כדורים, ואלו "ילחמו" בצלילים המעלים לחץ דם. הוא ישאל עצמו - למה יש לי לחץ דם? אני רגוע, כל יום עושה מדיטציה עם צלילי גלים. כנראה שזה לא עובד, הכי טוב כדורים. ...סתם ב
על הבוקר. בעניין הכוונה - נכון שהעיקר זו הכוונה אבל צריך לבנות כוונה נכונה, ומודעת, וכזו שיכולה להשפיע. במידה וכוונת המטופל להיות חולה "חזקה" מכוונת המטפל שיבריא הרי התוצאה ברורה. הכל משחקי כוחות כאלו או אחרים. עוד יותר מכך כשמדברים על הגוף - עד כמה הכוונה יכולה להשפיע על הגוף? היא צריכה להיות חזקה מאוד בשביל לעשות זאת. באומרי חזקה אינני מתכוון כוחנית, אלא קשובה, ממוקדת, נקייה, נחושה, שאינה ניתנת להסטה ומחוברת לטבע הרצוי. זה בינתיים יום טוב לכולם צחי

עומר. הייתי רוצה להעתיק את מה שכתבת לפורומים

לאומנויות לחימה. מבחינתי הכל מתחבר, במיוחד כשיש עניין של כוונה באומנויות לחימה. מרשה לי?

היי עומר....שואלים אותי - היכן ניתן לקרא את

המאמר ? גם אני הייתי רוצה, לקרא.

קראתי את זה בספר -

Vibrational Healing Through the Chakras שכתבה ג'וי גרדנר. לא בטוחה שאני ממליצה עליו, אבל אני עוד באמצע שלו. בינתיים לא הפיל אותי מהרגליים.

למעלה