העיקר הבריאות....

אוסי

New member
העיקר הבריאות....

להיות עם כולם אבל להרגיש לא שייכת ... לחיות בעולם ולהרגיש מיואשת ... להסתכל על כולם מרחוק ...בלי להתקרב... לחוש את כולם ...בלי לגעת בלב... להרגיש ...את היאוש ... לחוש את הבדידות... לרצות לחיות ...לרצות למות ... ולמה כולם אומרים ``העיקר הבריאות``.... לדבר עם כולם מבלי להקשיב ... לחשוב על הזמן שאי אפשר להשיב... להתקרב אל הלב ...ולחוש את הכאב... רוצה עוד לגעת ...רוצה עוד להתקרב ... נמאס לי מהיאוש... נמאס מהבדידות... רוצה לחיות ולא למות... ואולי באמת העיקר הבריאות ... אבל גם מבפנים וגם מבחוץ....

michalmandel@

New member
בריאות

אוסי מתוקה! יוצאים לך שירים מה זה מקסימים.אם תמשיכי בקצב הזה אנחנו עוד נזכה לראות אותך מוציאה ספר שירים. ואם לי היתה או תהיה הזכות לגרום לך להוציא ספר שירים, אז יש לי רק בקשה אחת: לקבל עליו את חתימתך. לגבי תוכן השיר: זה מאד בריא להסתכל על אנשים מרחוק. מי אמר שאנחנו צריכים כל הזמן להתחכך בחברה. מדוע היאוש תופס אותך. אין שום סיבה שישתלט עלייך. צאי למרחב צאי אל הטבע. הריחי את ריח הפריחה של הפרחים והצמחים שגדלים בימים אלו. מי אמר שהאנשים הם אלא שאמורים להוציא אותנו מבדידותנו. האם חשבת פעם שגם כאשר שני בני זוג נשואים הם יכולים להרגיש מאד בודדים. אנחנו הם אלו היחידים שמחליטים לחיות בבדידות. אנחנו הם אלו שמחליטים להיות תקשורתיים. ואנחנו הם אלו שמתקשרים. כאשר תגלי שאת מסוגלת להתחבר לאהבה שהיקום משדר לך תביני שאת אף פעם לא בודדה ולא תלויה באנשים על מנת למלא את חייך. ברגע קסום זה ישלח לך היקום את האדם אשר איתו תוכלי להגשים את עצמך. וכן הבריאות חשובה. נפש בריאה בגוף בריא זכרי זאת תמיד. אז תנסי ללכת על חוף הים איזה 3 ק``מ ואחר כך להכנס למים. בהמשך הפכי זאת לריצה ולאחר ההתאוששות כנסי אל המים הקרים. או אז נדבר. בהצלחה מיכל.

yofiel

New member
את מזכירה לי אותי

...לפני שנתיים בערך. יש בך את הרצון לפרוץ קדימה , ולצאת מהקוטביות והניגודים הפנימיים. אני מכיר את הכאב הזה , הוא היה פעם שלי. תמיד הגדרתי את עצמי כניצוץ עמוק בפנים שמחכה להדלק , להתעורר. יש לך את כל היכולת בתוכך , את יכולה לשבור את מעגל הקסמים שלך. האהבה בוערת בפנים , ומבחוץ יוצא הפחד ומונע ממך להשלים את החלומות שלך. אז תני לאהבה שבפנים לצאת החוצה להציף את כל מי שסביבך , וברגע שיהיה לך את האומץ לפרוץ את הגבולות שהצבת לעצמך , תראי את חייך משתנים מול עינייך והופכים לחלום שתמיד חלמת. (אגב , את מזל דגים במקרה?) אור ואהבה יופיאל המלאך

למעלה