העיפו את שי ודרור ??

itay1473

New member
העיפו את שי ודרור ??

אנשים יקרים שלום.. באיחור מה קיבלתי את הידיעה (אני עדיין לא בטוח) שהעיפו את שי ודרור מהתוכנית שלהם ב102FM. הבנתי מהודעות בפורום שלהם שזה קשור באיזו שיחת טלפון.. לא ממש ברור. זה ממש חשוב לי. אם מישהו יוכל להרחיב ולהסביר בדיוק מה, מי ולמה (תמליל השיחה יתקבל בברכה
) אני אודה לו... - איתי. אגב, גם אתכם מעצבנת הפרסומת של שירות ההיכרויות (לא זוכר את שם, אז לא אכפיש סתם): "אני גיא, גבוה, חטוב, יוצא סיירת, שנה שלישית משפטים וכמובן גם שרירי" או "אני עידן, אם נמאס לך מבנים שמחפשים רק חיצוניות תתקשרי אלי, אני מחפש בחורה רצינית ורזה (אחרי שאמר שהוא לא מחפש חיצוניות!!)" משהו כזה. זה רק אני או שזה ממש מגעיל ?! (ושלא תעלו על דעתכם שאני מכוער וממורמר ולכן מעוצבן! כי אני לא !
)

שלום איתי! ../images/Emo13.gif

כאמור, דנו בנושא בפורום. eyals102 נתן את ההסברים שלו לעניין לפני כשבועיים. עוד פרטים תוכל למצוא גם פה ובכתבה הזאת (ותודה לפלפל, eyals102, avrir1 ו- גלטזזז שהשתתפו בשרשור ההוא). אותי אישית הפרסומות הללו מעצבנות גם-כן. אני לא מצליח להבין במה הן מועילות, לדעתי, רק בנות 14 יצליחו להשתכנע מכזאת פרסומת להתקשר לשירות ההכרויות הנ"ל...

itay1473

New member
כן.. אבל מה זה אומר?

הבנתי שזו היתה מתיחה.. אבל בינתיים הם לא משדרים. או שאני טועה? מה נסגר איתם? אם זו מתיחה אז שימשיכו לשדר..

eyals102

New member
שי ודרור בחופש

תוכנית הערב של שי ודרור יצאה לחופש לשלושה שבועות והם יחזרו ב 10.10 וישודרו בשעה 16.00 ברדיו תל אביב וברדיו חיפה. אם כבר אני מעדכן אז תוכנית הלילה החדשה של רן לוי ועדן הראל ותוכנית הלפנות בוקר של אלכס אנסקי (שתקרא "ויהי בוקר") יעלו גם כן ב-10.10. תוכנית הבוקר של טל ואביעד תחזור ב 17.10 ובאותו היום אי"ה תהיה לרדיו תל אביב עוד הפתעה נעימה להציג, ויש לי הרגשה שהיא תעניין מאוד את קוראי הפורום הזה...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תודה רבה על הסקירה. אפשר לשאול באיזו הפתעה
מדובר? (רס"ן סקופים...)

למעלה