העיפו את העקומה יששששש

העיפו את העקומה יששששש

אין לכם מושג כמה אני מאושרת שהעיפו את בקי איכסההההה יששששששששששששששששששששש יאווווווו אלהוים אני הכי מאושרת בעולם יש אצלי מסיבה אני חוגגת כולם מוזמנים

ut2

New member
העקומה

גם אני שמחה שהעיפו את האנורקסית ייייישששששששששששששש

החמודה

חחחחחחחחחחחצודרת הסתומה הזאת .... סוף סוף מישהי נורמלית יש בו ולא זבל כמו כול השאר שלא מוכנים לקבלת שהמסכנה הזאת לא מתאימה

הקטן הקלטן

פחחחחחחחחחחחחחחח אני מקנאה בה או שהיא בי מאמי אני רוקדת את התחום של הריקוד הזה 6 שנים ואני מכירה את הרקדנים מרוקדים עם כוכבים אישית כי אני רוקדת בסטידיו שלהם

NIVניבב

New member
נראה לי שבכל זאת את מקנאה..

ונראה לי ש...את העקומה פה..כי אם היית באמת רוקדת 6 שנים היית מגלה שלמרות שהיא...בריקוד לא נראת הכי טוב אבל מבחינת טכניקה...רואים שהיא משתדלת...והיא עושה את זה לא רע....

קמילעעע

New member
נכווןן!אני איתך!!

אני לא מבינה מה הבעיות שלכם עם הבחורה? אז מה שהיא רזהה? יש מספיק אנשים רזים! ככה זה המבנה גוף שלה! ואם אתם מקנאים שמרו ת'קנאה לעצמכם! ואתם יודעים מה נמאסתם עלי עם כל הסיפור הזה של בקי! אתם לא יודעים כמה שזה נראה מגעיל ודוחה מהצד! מה זההה? גועל נפש! ככה לרדת על מועמד! לדעתי אתמול הם רקדו ממש טוב! ובקי מאוד השתדלה וראו את זה ובכלל היא בחורה נורא נחמדה וגם דני. ואני לא מבינה מה היא מפריעה לכם? מה קרה?אוכלים ת'לב הא? ואני לא מבינה מה אתם משוויצים "אני לומדת 6 שנים" "אני לומד 13 שנה" כאילו את מי זה מענין בכלל?! אפילו ת'באבא של הסבא שלי זה לא מעניין! אז מה אתם חופרים בשכל?! וזאתי שאמרה שבקי עקומה נשמההה בואי אני אגיד לך מש'ו לא שאני רוצה לנפץ לך ת'בועה הורודה שלך,חלילה,מה פתאום?אבל את בצעמך עקומה. גועל נפש! מגעילים אותי ת'אמת עם כל השטויות האלה כואב לכם הלב לפרגן הא?

NIVניבב

New member
נראה לי שבכל זאת את מקנאה..

ונראה לי ש...את העקומה פה..כי אם היית באמת רוקדת 6 שנים היית מגלה שלמרות שהיא...בריקוד לא נראת הכי טוב אבל מבחינת טכניקה...רואים שהיא משתדלת...והיא עושה את זה לא רע....

../images/Emo45.gif

פעם הבאה נא לשרשר בבקשה

karinnn1

New member
את נשמעת סתומה ממש!!!!!!!!!!!!

הבעיה היחידה שלר-בקי? לכי להכין שיערי בית שתוכלי בחלום להגיע למה שבקי הגיעה בחיים

למעלה