העין הרע

Jastar

New member
העין הרע

שלום, אני ובן זוגי חוששים מזה זמן מה שהטילו עלינו עין רעה. האם יש דרך כלשהיא להוציא אותה? אגב, יש לשנינו רקע בטארוט ולי ברייקי. אשמח לתשובה.

IBP1

New member
אממממ האם אני מבין כי השתמשם בטארוט

על מנת לגלות את העין הרע . ובכן המלצתי לכם היא לפנות למישהו שעוסק בזה .ולא לנסות לפתור בעיה זו בכוחות עצמכם .אני מכיר בפורום זה רק שניים שעוסקים בזה. אני ומיקי הקורא .ניתן להשאיר לי הודעה או לשלוח אלי מייל ואו אליו. אגב אם את מתעסקת ברייקי תוכלי לעשות הגנות ואו לטפל בסימפטומים של זה. אגב לא משנה מי יקבל את הטיפול עליו ,אני ממליץ לעשות הגנה וקמיע עבור הבאות.

בדיקת עין רעה באמצעות הטארות.

קריאה יכולה להיות לאחד מכם. הכוונה לכל אחד לחוד. 1. טרפי את הקלפים היטב, ותחשבי על החבר שלך. 2. פרסי 16 קלפים מימין לשמאל וכתבי לי מה יצא לפי הסדר הפריסה. 3. הפכי את החפיסה וכתבי לי מה הקלף שבתחתית החפיסה. אשמח לענות לך אם יש עליו או עליך עין רעה או כישוף. באהבה מיקי

אפשר ב,,10 קלפים "קלטית".

אך המידע שאני מקבל בפירמידה הוא יותר מפורט מהקלטית. אוהב מיקי בא לך לבוא איזה ערב לשיעור בראשל"צ כאורח. אני מחפש אורחים לקריאה בקלפים, הבירה עלי, הוודקה עליך, חחחחחח במסגרת השיעורים שאני מעביר אני מחפש אורחים לקריאה בקלפים ע"י התלמידות שלי. כל המעוניין ישלח לי מסר. אוהב מיקי

IBP1

New member
והנה מה שיעבוד גם ....

פריסת "המערבולת" (המורחבת ) היא תבדיל בין רגישות יתר (כגון אלרגיה לדוגמא) לבין עין הרע. אבל שמעתי כבר על פריסות של 5 קלפי ארקנה בכירה וגם 3 קלפי ארקנה ! הבעיה בהם היא התשובה "בערך" (שונא את זה) מעדיף כבר גחלים לוחשות או בדיקה עם שמן.

orel1960

New member
רציתי לוודא חשדות כנ"ל ../images/Emo92.gif

שלום לכם מיקי ו IBP1 אני חדש כאן במיסטיקה, ומישהו אמר לי שכדאי לבדוק עין רעה בשמן זית , זה צריך להיות שמן זית? משהו לא יציב שנים רבות בזוגיות אצלי , וגם בעבודה , ועכשיו אני מחפש עבודה כמעט שנה - בשוק העבודה, והיו מיקרים מוזרים - כמעט התחלתי לעבוד והמנהל שרצה לקבל אותי עזב , קראו לי לראיון ואחרי כמה ימים ביום הראיון מסרו לי שהתפקיד הפסיק להיות רלוונטי כל מיני דברים מוזרים- האם זה יכול להיות מעין רעה של שכנים? משפחה , קרובים? או ממשהו אחר?? ראיתי שלפי הטארוט אפשר לבדוק - 16 קלפים לפי הסדר ועוד קלף אחורי- ואודה על תשובה, אז ככה: 1# . 4 גביעים 2. 7 חרבות 3. העולם 4. 4 מוטות 5. אביר החרבות 6. 10 גביעים 7. המגדל 8 . 9 מטבעות 9. 6 חרבות 10. 9 חרבות 11. קלף המוות 12. 6 מוטות 13. 6 גביעים 14. 9 מוטות 15. 3 מוטות 16. 2 מוטות קלף אחורי 2 גביעים מאוד מודה לתשובה, ברכות ושפע לכולכם (בעלה של החברה בפורמים ) ירון

IBP1

New member
שאלה:

עשית נדר כל שהוא? אם תרצה לבוא אלי לבדיקת חינם !אתה מוזמן לכתוב לי למייל . [email protected]

orel1960

New member
מיקי אשמח לפירוש בהנחייתך ../images/Emo45.gif

אני לא מאמין בנדרים, כך שאין לי סיבה לידור נדר בהערכה ירון

עליך לשמוח,

הבעיות שלך הן אנושיות לגמרי אין עליך כל עין רעה או כישוף. באהבה לך מיקי

IBP1

New member
הנה חוות דעתי בנושא הזוגי.

תחושתי היא כי אתה אינך עומד במילתך בזמן האחרון, אולי מפר הבטחות לבת זוגתך (לא באשמתך!!! לפעמים ,מצב כלכלי וכדומה). לכן חשבתי אולי נדר. האם הבטחת לאישתך משהו ועל כן היא כועסת עלייך. בעניין העבודה הייתי ממליץ לנסות אצל ידידי מיקי את נושא המזל ושיפורו. עוד משהו שזיהיתי אצלך הוא מתח רב וזה סביר בגין מה שאתה עובר. מאחל לך כל טוב.ibp1

ירון - אוסיף קצת בקצרה

בקריירה פשוט תתאמץ יותר כי אתה מסוגל, גם הסביבה שלך מעריכה אותך כאחד שמסוגל להצליח. אני רואה שאתה יכול להצליח בקרוב מאוד. בבית עם מי שאתה גר, דואגים לך מאוד, בעבר הוכחת להם שיש לך יכולת ולפתע כמו יאוש מפריע לך ומדאיג אותם. בחברה הזהר מסיכסוכים ופרדות, זכור האושר רק יחסי. עליך להמנע מגאווה ולשקול דברים לפני שאתה אומר אותם. סה"כ אתה בתחילת שינוי לטובה. אל דאגה, אוהב מיקי

orel1960

New member
../images/Emo51.gif לכם מקרב לב ../images/Emo140.gif

שיהיו רק בשורות טובות ושפע לכולנו, נכון שמה שאני עובר , קצת מקשה במשפחה , אחרי כל כך הרבה שנים של עבודה , גם בתקופות מעברים של בין העבודות , לא היו " תקלות " ואולי לכן היו מקומות עבודה שלא הייתי צריך להיות שם. אך בעקבות זה שהשבוע התבטל לי ראיון שנקבע מראש, ביום הראיון בבוקר - עם סיפור שהתפקיד לא יאויש . גם אם זה נכון , זה גורם לתחושה קשה . אך נכון, צריך לשמוח על הזדמנויות חדשות שיגיעו. באמת תודה, ומקווה שיגיעו בקרוב מאוד . עלי ה-
עליכם ה-
בברכה ירון

IBP1

New member
בהצלחה בהמשך דרכך ,שמחתי לעזור ../images/Emo140.gif

hagakora

New member
עין הרע

אנשים תמיד מניחים שהם מיוחדים מספיק על מנת שייטרחו להטיל עליהם קללה, או עין הרע בשם עממי אחר, בכל אופן, זהו בדרך כלל צירוף מקרים מצער בחיים. גם האנשים העוסקים בתחום באופן מקצועי (לא רק הסרת עין הרע אלא מאגיה על כל עיסוקיה) בחונים את העניין לעומק לפני קפיצה למים. אולי תתארו את מה שנראה לכם כאינדיקציה לעין הרע?

IBP1

New member
שאלה טובה.

אחת הבדיקות העממיות והפשוטות ביותר בנושא עין הרע היא הבדיקה עם מים ושמן. האמת היא שהשמן והמים בעצם נותנים אינדיקציה לרמת המליחות של עור האדם . שינוי רמת הp.h של המים שהם בדרגה 7 (יש 14 דרגות ורמת חומציות העור של האדם היא 5.5 )ירידה בחצי בערך מרמה זו תגרום לשמן לשקוע ולהצביע על בעיה ברמה האנרגטית של האדם.כדי שנבין עניין זה .ראוי להסביר כי גופינו מייצר אנרגיה באמצעות תהליכים כימיים .מליחות היא דרך אחת לייצר זרם. אם ניקח לדוגמא מוט נחושת ומוט פליז לדוגמא (או כל מתכת אחרת העניה באלקטרונים ונשים את שניהם בתוך תמיסת מלח.נקבל זרם במעגל סגור. כך עובד הנושא בגוף האדם .שינוי המליחות בגוף האדם הוא תוצר של שינוי אנרגטי ככל שהאנרגיה גבוהה יותר פחות מלח בעור. הרעיון של הבדיקה עם עופרת עובד על אותו רעיון שכן עופרת היא מתכת המתנגדת למעבר אלקטרונים דרכה. על הרעיון הזה עובדים התנורים הבייתים. ב"שחור" על מנת לשנות את האיזון האנרגטי ,משתמשים בטומאה או באמצעים לשנות את רמות האנרגיה. הטקס המתקן פעולות אלה נקרא "פחור" . החומרים לטיפול ולהזיק הם אותם חומרים ויש צורך במעט ידע בכימיה בכדי להכין את חומרי הכישוף .כבר יצא לי לראות חסרי ניסיון שהכישוף התפוצץ להם בפרצוף במלוא מובן המילה.

היי IBP../images/Emo13.gif

לא חושבת שזו הייתה הכוונה ל"אינדיקציה לעין הרע".. אני חושבת שהכוונה היתה לדעת, איך מרגיש או מה חושב אדם כאשר פועלת עליו "עין הרע"... תקנו אותי אם אני טועה

IBP1

New member
אמממ כמעט כלום.

פיזית כמעט כלום.אך בחייך יהיו הרבה בעיות שחייבות להדליק לך נורה אדומה. אגב לא תמיד הסימנים מעידים כי הייתה פעילות כזאת.לפעמים ליקוי בתזונה עלול לגרום למצב להיראות רע כאילו יש. לכן לרוב נעזרים בכירולוגיה ואו טארוט על מנת לאבחן את התסמינים.

למעלה