העים קרה לכם?

שןשנה

New member
העים קרה לכם?

אני לא יודעת איך להתמודד עים המצב הזה ביום שבת בני לא לוקח ריטלין וכול מוצאי שבת כשקורא מצב שהוא לא מקבל מה שהוא רוצה הוא מאוד מאוד מתעצבן ניסיתי לגיד לו כשזה קורא לך תכנס לחחדר ותרביץ לכרית כי אתמול הוא הפך את החדר ודיבר לא יפה וממני זה מוציא הרבה הנרגיה עד דמעות כי אני יודעת שזה מהריטלין אבל בשבת בכילל לא לקח ובבית הספר אין בעיה התנהגותאז מה לעשות? איך אתם מתמודדיםעים קורא לכם דבר קזהודרך אגב שבוע הבא יש לי ועדההשמה ואני כול הזמן חושבת מה להגיד להם כי מפחינת לימודים הוא קצת התקדם וקשתי מדודה שלי שתבוא פעמיים בשבוע לכין איתו שעורים ואני הפצה אותה כול פעם במשהוא אחר זה ביינתיים הולך טוב

zivadina

New member
התפרצויות זעם

את צריכה להפריד בין התפרצויות זעם בשבת, שלא קשורות לריטלין, לבין התפרצויות זעם ביום לימודים, שקורות אחרי שהחומר עוזב את מחזור הדם. לבעייה הראשונה צריך הדרכת הורים ליצירת מסגרת ברורה בבית שתתן לילד יותר בטחון ולכם יותר סמכות מול הילד. לבעייה השנייה לוקחים ריטלין אחר. איזה ריטלין הילד שלך מקבל? שימי לב שאם הילד לא מתפרץ בבית הספר סימן שטוב לו כשיש מסגרת ברורה, וגם הריטלין משפיע עליו לטובה. את מוזמנת לשאול את המומחית ההתנהגותית שלנו יעל שרון בשרשור השאלות "הפרעות קשב בבית הספר" שייפתח כאן מחר בערב.

ערב טוב

לא קלטתי בן כמה הילד, אבל עד גיל 10 זה תופעה ידועה, שכפי הענתה גם זיווה, מכונה טנטרום- הקתפי דעם. בנוסף להמלצתה לעבור סנדת הורים, ונפתחה עתה בעמותה "ידע והקרה" סנדא כזו, לשלב גם עיצוב התנהגות או דרך ביטוי תרפואיטית מקובלת נוספת, כדי לעזור לילד לעבוד במצב כזה, כיגם הילד סובל בהתקף כזה. זה תהליך תצטרכו לעבוד ביחד איתו, מצד אחד גבול ברור שיוצר מסגרת ומאידך בחלל בתוך המסגרת, הילד חש ביטחון. בברכה, גיל

למעלה