העיי חדשה פה=]]

rock life dirty

New member
העיי חדשה פה=]]

קיי, אז קצת על עצמי: קוראים לי אן, אני בת 14 עוד מעט, // אני כבר הרבה זמן בתפוז בפורומים שונים, אבל לפורום הזה נכנסתי רק עכשיו. (בשם משתמש) אני אוהבת להקות רוק, מטאליקה, טרי דייס גרייס, מיי כימיקל רומאס, גרין דיי, רד הוט צילי פפרס.. הרבה מהגולשים יורדים כאיל שאני אוהבת סתאם להקות, כי יש כאלה שאוהבים להקות רוק קלסיות משנות ה70, 80,90 וכאלה.. אבל נעזוב את זה.. לפי דעתי כל אחד שומע מה שבראש שלו.. :p בקיצור, על להקת גוד שארלוט אני מתה מאז ומתמיד, ועכשיו שמעתי את האלבום החדש שלהם ומאז הוא מתנגן אצלי 20 שעות ביממה בערך..XD טוב, אני הולכת להיכנס לפה לעיתים קרובות. נ.ב- הכנתי תמונה מעוצבת של גוד שארלוט .. תנו בתגובות?! XD

חחחח

ברוכה הבאה, יש לך שם יפה ^^ יורדים עלייך שאת שאת לא שומעת להקות רוק ישנות? XDD פיגור. :|

rock life dirty

New member
תודה.

XD לא ממש יורדים, פשוט טוענים שלא מעריכים להקות רוק אמיתיות.. חחח..

noy flat

New member
ברוכה הבאה!!

נוי-גבעתיים טרי גייס גרייס
שמעת את השיר החדש??

rock life dirty

New member
אממ. תודהה!

ויש לי את כל הדיסק החדש שלהם.. חח ככה שאני שומעת את כולם ולא שמה לב לחדשים שיוצאים אחד אחד..

rock life dirty

New member
לא קניתי..

כאילו אני מתכוונת לקנות, רציתי ללכת אבל אני עדיין לא יודעת אם יש אותו בארץ. אני חושבת שכן לא?? בינתיים אני רק שומעת אותו.. מהורדות וכאלה באינטרנט..=]]

Pushoka

New member
ברוכה הבאה D:

אני טל בת 13 וחצי מהמרכז ^^ RHCP
חחחחחח כן האלבום הזה ממש ממכר! שומעים פעם אחת וחייבים שוב XD והתמונה ממש ממש יפה D: השתלבות מהירה

למעלה