העייי חדשה פה~

טוב אהממ.. אני עפתי אל תהיו מניאקים חח

סתםם שלחו קישורים.

המטופל

New member
אוקיי, שמתי לב

שהפסיקו להגיב לאוהבי להקות חסרות-איכות (לא זה לא נושא לדיון וזה גם לא עניין של דעה, אני לא מחשיב צרחות חסרות משמעות וגיטרות צומרות למוזיקה) בקיצור אני כבר אומר לך, לא מעריכים את הלהקות האלה בפורום הזה שאוהב (הייתי אומר) כמעט ורק אולד סקול (אם זה ככה, אז כנראה רק פעם יצרו מוזיקה טובה כנראה) אנחנו לא אוהבים את הלהקות האלה כי הן חסרות כישרון, ממוסחרות, מטומטמות ומיינסטרימיות (גלגל"צ אחד מהם). בתקווה תפתחי את הטעם שלך לישן נושן שאפשר להגיד שהוא איכותי. נחכה ונראה. התגובה הזו נייטרלית לחלוטין, רק בשביל ליידע אותך

M e n s R e a

New member
../images/Emo45.gif הבעיה היא, שאז

אוהבי הלהקות חסרות הכשרון התחילו לחוש בדידות ועצבות, על כך שלא מגיבים להן, אז הן מחפשות (וגם מוצאות) סיבות אחרות לריב, כמו לקלל אנשים שהם שמאלנים, או להעביר ביקורת על אי אהדה של כותב פורום כזה או אחר לעיתון תרבות שמציג רק את תרבות הפופ במדינה הזו.

למה לא מעריכים..

אני לפחות, אוהבת רוק מכל הזמנים.. גם את מטאליקה ונירוונה שהם כבר קצת בכיוון יותר ישן... אבל גם כיום יש מוזיקה טובה.. כמו למשל : three days grace. לא שהם צורחים רק כן? לפי דעתי יש להם שירים ממש ממש ממש יפים. אם לא שמעת אני ממליצה לך לשמוע...

Cherub Rock

New member
עם כל הכבוד למטאליקה ונירוונה

(ולנירוונה אין לי יותר מדי הרבה), את אומרת שאת "אוהבת רוק מכל הזמנים", אז מטאליקה ונירוונה זה ממש לא מכל הזמנים, ולזה לא כזה ישן, בסך הכל שנות ה90' (מטאליקה גם ה80'). אם את אוהבת מכל הזמנים, מה עם להקות כמו לד זפלין? דיפ פרפל? קינג כרימסון? פינק פלויד? ג'טרו טאל? דה דורס? דה הו? (ואני רושמת לך רק את המוכרים במיוחד, יש עוד כל כך הרבה). אם לא שמעת אני ממליצה לך לשמוע
(למרות שלפי הרשימה שנתת קודם, אני לא בטוחה שאני ממליצה לך לשמוע..)

אני מכירה את רוב הלהקות שציינת...

ואני הייתי שומעת אותם ממש ממש הרבהועדיין יש לי כ"כ שירים שלהם, אבל אני פשוט חושבת שאפשר גם לשמוע להקות כיום, כי יש טובים מבינהם. וזה כבר עניין של טעם אישי של כל אחד. אני אישית אוהבת רוק, ואני שומעת הרבה להקות. ואני גם לא שופטת להקה לפי הזמן או השנה או משהו כזה, אלא לפי השירים והסגנון שלהם.

Cherub Rock

New member
לא אמרתי שאין להקות טובות כיום ../images/Emo3.gif

ולא אמרתי לך לשפוט להקות לפי הזמן או השנה שלהם, כי זה יהיה פשוט טיפשי... אני פשוט אומרת שב"רוק מכל הזמנים" שלך, פיספסת כמה להקות... ואם באמת היית שומעת אותם הרבה (למרות שאני בספק, בכל זאת הלהקות שאת שומעת כיום הן נוראיות, ואת רק בת 14 אז מתי הספקת פעם לשמוע באמת את הלהקות שציינתי?) אז למה הפסקת? ברור, להכיר מוזיקה חדשה ואמנים חדשים שאת לא מכירה זה רק לטובה, אבל לא כשזה MCR, פול אוט בוי, גוד שארלוט ושאר החרא שרשמת שם...

fire witch

New member
אבל למה להגיד חרא ?

אני מבינה שאין בך הערכה ללהקות האלה ושאתה חושב שיש כאלו הרבה יותר טובות מהן (ואני מסכימה עם זה לגמרי ) אבל לא צריך להתחיל להדביק כל מיני כינויים כמו שאתה לא רוצה שיקראו ככה ללהקות שאתה אוהב - אל תעשה לאחרים מה שאתה לא רוצה שיעשו לך ...

Cherub Rock

New member
אמ...

לדעתי זה חרא. לא כזה משנה לי אם מישהו יאמר לי שדה דורס למשל זה חרא (ויש מלא שחושבים ככה). אני נתקלת במלא אנשים ששומעים דברים שונים ואומרים לי שדברים מסויימים שאני שומעת הם חרא, אז מה? מה זה משנה? על טעם ועל ריח... לכל אחד מותר לאהוב מה שהוא רוצה ולשנוא מה שהוא רוצה. אני לא יקרא למוזיקה שלה חרא, סבבה, זה לא יפה, אבל אין לה שום סיבה להעלב או משהו עם אני קוראת לזה חרא... אגב אני בת

fire witch

New member
לך לא אכפת , זה לא אומר שכולם ככה

בדיוק זה העניין - על טעם ועל ריח ... את לא אוהבת וזה לא אומר שאת צריכה לזרוק הערות כאלה , אולי זה אינטרנט אבל מאחורי מקלדת יושב בן אדם וזה לא לעניין להגיד לו דברים כאלה . זה שנתקלת באנשים שעושים את זה לא אומר שזה בסדר , מדי יום אני נתקלת באנשים שצועקים עליי בעבודה כאילו אני הבעלים , באנשים שיורקים במקומות ציבוריים על הרצפה ובאנשים שחותכים בכביש - זה אומר שזה בסדר ? לכל אחד מותר לאהוב ולשנוא דברים שונים ולהעביר ביקורת כזו או אחרת אבל גם להעברת ביקורת יש דרך וחבל שדברים יתגלגלו לויכוחים ושירשורים מפלצתיים רק כי במקום להגיד "אני לא אוהבת את הלהקות שהעלית ואני לא מעריכה את סוג המוזיקה הזו " בחרת לכתוב "חרא" . אז אני בטח לא אומרת שהשפה צריכה להיות נקייה גבוהה ומצוחצחת כי זה לא פורום אבשלום קור , אבל תמתיני רגע ותכירי את האדם מאחורי הכינוי ותדעי אם זה שכתבת דבר כזה יפגע בו או לא . לפני חודש בערך עדי וטל כתבו לי שפורינר זה חרא , לא נפגעתי כי אני מכירה את הנפשות הפועלות ויודעת שהן יודעים עליי עוד כמה דברים חוץ מזה שאני אוהבת את פורינר ומודעים לעובדה שאני שומעת הרבה הרבה הרבה סוגי מוזיקה אחרים שהם דווקא כן אוהבים . אבל אם יבוא מישהו סתם ככה ויחליט שמשהו שאני שומעת זה סתם זבל - אני אענה לו ולא בצורה נעימה כי עם כל הכבוד לו , הוא לא זה שיחליט לי מה טוב ומה רע ואם לא מתאים לו הוא לא חייב לשמוע .

Cherub Rock

New member
את צודקת,

אמרתי, זה לא יפה, לא אחזור על זה. ממש לא חשבתי שמישהו יקח את זה קשה, בקושי שמתי לב שרשמתי חרא. אני לא מכירה אותה, ויש באמת אנשים שלוקחים דברים קשה.

זה בסדר לא נעלבתי.. חח כבר שפטו אותי בצורה

הרבה יותר בוטה מזו חח אין בעיה. ותודה!

epitaph

New member
שמח שלא נעלבת, אבל למרות זאת...

זה עדיין לא היה נחמד. מזל שנטע כאן. מה אתם אומרים? שנהפוך אותה לאדומה או מנהלת?

למעלה