אחלה שאלה :]
מה זה? אני חושבת שבכללי מאוד, אנשים כל הזמן מחפשים ריגושים חדשים, דברים שיחדשו להם, שיפתחו להם את העיניים (כביכול,כן?), שיעשו להם איזו הארה בחיים- וברגע שמשהו X מתחיל לשעמם אז עוברים לדבר הבא... כל הזמן מנסים שתהיה חדשנות, דברים שלא היו עד עכשיו- וזה מתבטא בכל הדברים האלה שהזכרת. לא כל הדברים שציינת הם שליליים בהכרח; כלומר, כל עוד זה לא מתנגש עם ערכים שאתה מאמין בהם (ובמקרה שלנו- אנשים דתיים שמאמינים בערכים מאוד ברורים, שמאמינים ומנסים לקיים את התורה והמצוות בצורה הכי טובה שהם יכולים וכו')- אין שום בעיה שתעשה מדיטציה, למשל. לעומת קלפי טארוט, נגיד, אני חושבת שזה יותר בעייתי- אבל זה כל מקרה לגופו... אני באופן אישי שאלתי רב ב"כיפה" לפני כמה זמן לגבי מדיטציה, והתשובה הייתה שכל עוד עושים את זה לשם אימון גופני וכו'- אין שום בעיה. כל עוד אתה לא הופך את זה לתורת החיים שלך ומאמין בפילוסופיות שחבויות מאחורי זה- סבבה לך. אני לא רב ולא רוצה להגיד סתם, אבל אני חושבת שזה תקף לגבי כל הדברים האלה... והאמת שדי עירבבת פה כמו דברים..פסטיבל בומבמלה למשל זה לא כזה ניו-אייג'.. זה סה"כ פסטיבל של שמש, ים, מוזיקה, הופעות ועוד כלמיני דברים, אבל מכאן ועד לניו אייג' הדרך ארוכה
אבל האמת,אני מרגישה שאני כותבת בלי לדעת ב100 אחוז על מה אני מדברת, אז אולי אם תיכנסו לפה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A2%D7%99%D7%93%D7%9F_%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9 תוכלו להבין קצת יותר ולהביע את דעתכם כמו שצריך,לא כמו החירבושים שלי